• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE KALMAK İÇİN-- basitve o ay sonuç verebilecek--ÖNERİLER VAR MI??

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
ARKADAŞLAR BEN DE BEBEK İSTEYEN BİRİ OLARAK BU ÖNERİLERE ÇOK İHTİYACIMVAR..o halde o zman önce ben başlayayım:
1. ilişki sonrası bacakları yukarı dikmek ve pedal çevirme hareketi yapmak
2. beyazımsu yumurta akı kıvamındaki akıntı geldipğinde ilşkide bulunmaya özen göstermek
3. ilşki öncesi eşime koyu türk kahvesi içirmek(SPERM HAREKETİNİ ARTTIRMAK İÇN)

SİZLER NELAR YAPIYORSUNUZ hadiiii YAZIN LÜTFENN:49:

ARKADAŞLAR BEN DE BEBEK İSTEYEN BİRİ OLARAK BU ÖNERİLERE ÇOK İHTİYACIMVAR..o halde o zman önce ben başlayayım:
2. beyazımsu yumurta akı kıvamındaki akıntı geldipğinde ilşkide bulunmaya özen göstermek

merhaba cnm bende evlat hasreti cekenlerdenim.:14:
asılama oldum ve tutmadıgını bugün adet oldum ögrendim.
kür falan hic denememistim bi yakın arkadasım 4 yıl sonra oldu.
sordum ona keciboynuzu icir esine hızlansın dedi.bugün aldım.
az önce pişirdim daha yeni baslıyo icmeye.yolun basındayız.:10:
yasın kac?kac yıllık evlisin?tanısalımmı canım.ins.olur bebeklerimiz.
:emir_bebek:

merhaba cnm bende evlat hasreti cekenlerdenim.:14:
asılama oldum ve tutmadıgını bugün adet oldum ögrendim.
kür falan hic denememistim bi yakın arkadasım 4 yıl sonra oldu.
sordum ona keciboynuzu icir esine hızlansın dedi.bugün aldım.
az önce pişirdim daha yeni baslıyo icmeye.yolun basındayız.:10:
yasın kac?kac yıllık evlisin?tanısalımmı canım.ins.olur bebeklerimiz.
:emir_bebek:

yaş 25 1.5 yıllık evliyim ve 6 aydır bebiş istiyorumm:))))))) Amin canım valla arkadaşlar daha erken olur inşallah diyorlar ama Rabbim bebeğimizi hayırlısıyla artık bi gönderseeee...Ahh AHHHH:49:

yaş 25 1.5 yıllık evliyim ve 6 aydır bebiş istiyorumm:))))))) Amin canım valla arkadaşlar daha erken olur inşallah diyorlar ama Rabbim bebeğimizi hayırlısıyla artık bi gönderseeee...Ahh AHHHH:49:

inşallahh canım yaaa benden de birr ahhhh ahhhhhh :35:

Kizlar keci boynuzu pekmezini deneyin derim duzenli olarak ac karnina her sabah ihmal etmeden bence cok faydasi var ins biran once kavusursunuz

Kizlar keci boynuzu pekmezini deneyin derim duzenli olarak ac karnina her sabah ihmal etmeden bence cok faydasi var ins biran once kavusursunuz
Allah razı olsun canım..:40:peki bu keçi boynuzu pekmezini kadın mı içiiyor erkek miii..bi yan etkisini gördün müü:26:

hamile kalmak için sebepsiz infertilete de en önemli şey kafaya takmamaktır vay adetim yaklaştı hamilemiyim demeyeceksin hiç düşünmeyeceksin çocuğu eşinlede görev gibi ilişkiye girmeyin zevk almaya çalışın illa doktor bugün dedi diye değil

:52::52::52::52:

bende keçi boynuzunu tavsiye ediyorum. her sabah düzenli olarak 1 tatlı kaşığı içilmeli.

Bende soğan kuru tavsiye ederim canım. Herşeye faydası var hiç de zararı yok. Bende hemen o ay ise yaradı inşallah size de yarar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende soğan kuru tavsiye ederim canım. Herşeye faydası var hiç de zararı yok. Bende hemen o ay ise yaradı inşallah size de yarar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nasıl yani kuru soğan ....günde 1 tane çiğ olarak tüketmek mi demek istediğin canımm

kahvenin hareketi arttrdığına inanmıyorum ben.bnm eşim hergün büyük bardakla 2-3 tane içr.tam tersi sperm hareketi çok az çıktı.

Back