Hamile kalmak için alternatif tıp merkezlerine giden var mı?

Estea

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2015
97
69
Merhaba hanımlar,
Hamile kalmak için alternatif tıp deneyen var mı? Bu konuda araştırma yaptım internetten fakat yeterli bilgi edinemedim. Sülük, detoks, hacamat, bitki desteği tedavisine başladım. Daha önce bu yöntemlerle hamile kalan oldu mu merak ediyorum.

Son düzenleme:
Bilgi sahibi olamasam da, benim gibi bilgi arayanlara umut olabilirim belki de :)

Doktorum oğlan olursa adımı koyacaksın dedi :) hadi hayırlısı bakalım

İlgilenen olmamış ama okuyanlara faydası olur belki diye yazıyorum. Adetli iken başladığım tedaviyle ilk ayda hamile kaldım çok şükür..

cnm nasıl bi tedavi uygulandın anlatırmısın çok ihtiyacım var ne olur cevap yazın biriniz

İlgilenen olmamış ama okuyanlara faydası olur belki diye yazıyorum. Adetli iken başladığım tedaviyle ilk ayda hamile kaldım çok şükür..

Nasil yaptiniz ki? Sülük vajinaniza mi konuldu acaba? Korkmadiniz mi??

Kasıktan ve kalçaya yakın belden konuyor. Sülük başta tedirgin etsede sonra çekinecek hiçbirşeyin olmadığını farkediyorsunuz.

cnm nasıl bi tedavi uygulandın anlatırmısın çok ihtiyacım var ne olur cevap yazın biriniz

Sülük tedavisi, ozon tedavisi ve ayak detoksu yaptılar. Ayrıca bitki kapsülleri önerdiler. Düzenli olarak onları kullandım.

Doktor yapıyor tüm uygulamayı. Tehlikeli olan bir durum yok. Sülük çok eski bir tedavi yöntemidir.

Doktor yapıyor tüm uygulamayı. Tehlikeli olan bir durum yok. Sülük çok eski bir tedavi yöntemidir.

Ya tabi oyledir de ne bileyim insan korkuyor iste. Neyse hayirli olsun sizin yavrunuz. insallah hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz..

İstanbuldayım. Hormon dengesizlikleri vardı ve adetim çok düzensizdi.

vallahi cnm benim şimdi izledim çok korktum açıkcası ben yapdıramam bunu yapdırmak için çok cesaretli olmalı

Profesyonel olarak yapan bir yere gidersen hiçbir şey hissetmezsin bile. Sülük temas etmiyor bile sana altına pamuklar koyuyorlar etrafını örtüyorlar. Acısından korkuyorsanız eğer sadece sivrisinek ısırması kadar bir sızı oluyor.

Kasıktan ve kalçaya yakın belden konuyor. Sülük başta tedirgin etsede sonra çekinecek hiçbirşeyin olmadığını farkediyorsunuz.

Iykk, okuyunca bile içim kötü oldu. Son çare olarak bile denemek nasip olmaz inşallah ( tecrübeli ve bilgi sahibi arkadaşlara şu Meryem Otu ve Duası hakkında kesin ve doğru bilgisi olanlar bana bir yardımcı olabilir mi lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…