• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak adına kullanacağım vitamınler nelerdir ?

Dogamomm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2022
750
814
33
33
Kızlar merhaba. Hamilelık düşünüyorum ama bende ocak 2021 de pko vardı ve 6 ay dogum kontrol hapı kullandım adetlerım duzene gırdı butun kan tahlıllerım yapıldı. Hazıranda evlendım ve ıkı aydır 5-10 gun adet gecıkmesı tekrar yasıyorum. Bıraz kılo aldım buna da baglıyorum. Folık asıt basladım. Omega 3 basladım. Demir ve kuanzım de onemlıymıs. Bnlarıda tablet seklınde alsam hepsını gun ıcınde yutsam sorun yasar mıyım ? Kullanan var mı ?

Kullanabilirsiniz sorun yok ancak kolaylık olması açısından hepsini barındıran multivitaminler var. Hamileler için üretilmiş ve değerleri de çok iyi. Ocean Mummy kullanıyorum ben mesela gebeliğin başından beri

Kullanabilirsiniz sorun yok ancak kolaylık olması açısından hepsini barındıran multivitaminler var. Hamileler için üretilmiş ve değerleri de çok iyi. Ocean Mummy kullanıyorum ben mesela gebeliğin başından beri
Ben bugun ocean mummyyi gıdıp eczaneden aldım. Icındekı folık asıt folıdaysa gore cok cok az . Yanında folıdaysı kullanabılır mıyım acaba kullanan var mı kı ?

Ben bugun ocean mummyyi gıdıp eczaneden aldım. Icındekı folık asıt folıdaysa gore cok cok az . Yanında folıdaysı kullanabılır mıyım acaba kullanan var mı kı ?

Folik asidin fazlası idrar yoluyla atılır. Uzun süre kullanılmadığı sürece ikisi birlikte kullanılabilir. Ancak ocean ın içinde folik asit miktarı önerilen referans aralığında

Back