Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamile kalmadan önce önce ne gibi testler yaptırdınız?????
evet ben de merak ediyorum hamilelik öncesi ne gibi testler veya ilaçlar vs gerekiyor. Tek bildiğim 3 ay öncesinde folik asite başlandığı ama bu konuda tecrübeli hamileler bize yol gösterirse iyi olur. Ben de önümüzdeki aylarda inşallah denemelere başlayacağım. Sigorta işini bir halledeyim inşallah :)
arkadaşlar hamileik öncesi troit kan sayımı toksoplazma ve virolojik testler denilen testler yapılıyor ben nisan ayında yaptırmıştım mayıs sonu hamile kaldım doktor birdaha istemedi 6 ay öncesine kadar yapılabiliriş ama hamile kaldıktan sonrada yaptıran var..
ben 6 ay önce gittim yaptırdım hepsini t3-t4 tsh fsh lh progesteron E2 prolaktin RBC Folik asit vitamin B12 açlık kan şekeri HbA1c ( 3 aylık ortalama kan şekeri değeri) DHEA-S testosteron total Toxoplazma IgG LIA -IgM LIA Rubella ( kızamıkçık) total kolestrol trigliserid tam kan sayımı idrar tetkiki
bir nevi çekap gibi oldu benim için unuttuğum olabilir.
bir kısmını devlet hastanesinde yaptırdım onlar pek birşey tutmadı. burda yapılmayanlarınıda labratuarda yaptırdım onlarda 280 tuttu. hepsi özelde olsaydı 500 üstü tutuyordu
bir kısmını devlet hastanesinde yaptırdım onlar pek birşey tutmadı. burda yapılmayanlarınıda labratuarda yaptırdım onlarda 280 tuttu. hepsi özelde olsaydı 500 üstü tutuyordu