O Onfa Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2019 65 59 38 33 23 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Onfa #1 Hamile kalanlar yardımcı olabilir mi 2 aydır cocuk çalışması yapıyoruz bu ay adetim daha fazla oldu ve et parçası gibi parçalar geldi baya acaba vücut kendini mi hazırlıyor.
Hamile kalanlar yardımcı olabilir mi 2 aydır cocuk çalışması yapıyoruz bu ay adetim daha fazla oldu ve et parçası gibi parçalar geldi baya acaba vücut kendini mi hazırlıyor.
BBRY Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2019 288 623 53 23 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Onfa #2 Öyle bir şey yok. Daha hamile kalmadan hamilelik le ilgili hiç bir belirti göstermez vücut. Kendini hazırlama olayı yumurta döllendikten sonra başlar
Öyle bir şey yok. Daha hamile kalmadan hamilelik le ilgili hiç bir belirti göstermez vücut. Kendini hazırlama olayı yumurta döllendikten sonra başlar
O Onfa Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2019 65 59 38 33 24 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Onfa #3 BBRY .!.: Öyle bir şey yok. Daha hamile kalmadan hamilelik le ilgili hiç bir belirti göstermez vücut. Kendini hazırlama olayı yumurta döllendikten sonra başlar Genişletmek için tıkla... canım korunmayı bırakınca diye acaba vücut farklı algilamis olabilir mi diye bir kaç yerde okumustum da
BBRY .!.: Öyle bir şey yok. Daha hamile kalmadan hamilelik le ilgili hiç bir belirti göstermez vücut. Kendini hazırlama olayı yumurta döllendikten sonra başlar Genişletmek için tıkla... canım korunmayı bırakınca diye acaba vücut farklı algilamis olabilir mi diye bir kaç yerde okumustum da
BBRY Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2019 288 623 53 25 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Onfa #4 Onfa .!.: canım korunmayı bırakınca diye acaba vücut farklı algilamis olabilir mi diye bir kaç yerde okumustum da Genişletmek için tıkla... Yok canım benim malesef doğru değil o. Mevsim geçişlerinden artmış olabilir
Onfa .!.: canım korunmayı bırakınca diye acaba vücut farklı algilamis olabilir mi diye bir kaç yerde okumustum da Genişletmek için tıkla... Yok canım benim malesef doğru değil o. Mevsim geçişlerinden artmış olabilir
O Onfa Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2019 65 59 38 33 25 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Onfa #5 BBRY .!.: Yok canım benim malesef doğru değil o. Mevsim geçişlerinden artmış olabilir Genişletmek için tıkla... Takmam canim
BBRY .!.: Yok canım benim malesef doğru değil o. Mevsim geçişlerinden artmış olabilir Genişletmek için tıkla... Takmam canim
WOMAN Nirvana Pro Üye 30 Mart 2009 14.579 En iyi cevaplar 1 65.178 1.123 25 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Onfa #6 Oyle bir sey yok. Vucudunuz hamile kalmak istediginizi hissedip ona gore degisiklik gostermez; cunku vucudun hisleri yok. Okuduklariniz zuurt tesellisi sadece
Oyle bir sey yok. Vucudunuz hamile kalmak istediginizi hissedip ona gore degisiklik gostermez; cunku vucudun hisleri yok. Okuduklariniz zuurt tesellisi sadece