- 12 Temmuz 2019
- 45
- 9
- 1
- 28
- Konu Sahibi Dilaraozturk54
-
Merhaba hanımlar. Ben 1 yıllık evliyim ve artık çocuk sahibi olmak istyoruz . Bir kac yerden duyduklarımla yazıyorum. Hamilelik olmadan önce folik asit kullanımına başlanması gerekiyormuş bu konuda bilgisi olann yazabilir mi . Bunun icin doktora basvurmalı mıyım?
Canım bende 1 yıllık evliyim doktor bana çocuk istediğin 3 ay öncesinden başlaman depolarının dolması lazım dediMerhaba hanımlar. Ben 1 yıllık evliyim ve artık çocuk sahibi olmak istyoruz . Bir kac yerden duyduklarımla yazıyorum. Hamilelik olmadan önce folik asit kullanımına başlanması gerekiyormuş bu konuda bilgisi olann yazabilir mi . Bunun icin doktora basvurmalı mıyım?
Yarin bi gideyim doktora o halde. Siz hala devam mi folik asit içmeye yoksa gebelik var mı ?Canım bende 1 yıllık evliyim doktor bana çocuk istediğin 3 ay öncesinden başlaman depolarının dolması lazım dedi
Canım bende iki ay oldu çocuk düşünmeye başladık ilk isim kadın doğuma kontrole gitmek oldu ve polikistik over olduğunu soledi ki ben her ay adet oluyorum d vitamini ve folik asite başlattı sana önerim mutlaka doktora görün ben iyiki gitmişim diyorumYarin bi gideyim doktora o halde. Siz hala devam mi folik asit içmeye yoksa gebelik var mı ?
Tesekkur ederim yarın ilk işim doktora görünmek olacakCanım bende iki ay oldu çocuk düşünmeye başladık ilk isim kadın doğuma kontrole gitmek oldu ve polikistik over olduğunu soledi ki ben her ay adet oluyorum d vitamini ve folik asite başlattı sana önerim mutlaka doktora görün ben iyiki gitmişim diyorum
Yok canım bende yeni kullanmaya başladım zaten henüz yokYarin bi gideyim doktora o halde. Siz hala devam mi folik asit içmeye yoksa gebelik var mı ?
Tamam tesekkurlerYok canım bende yeni kullanmaya başladım zaten henüz yok
Ben gittim işte kadın Doğuma bebek istediğimi de söyledim tahlillerimi herşeyimi etti 3 aylık evli olduğum için 1 sene olmadan birşey yapamam dedi folik asit verdi sadede işteŞöyle yapıyosun canım doktora gidiyosun ben bebek düşüyorum diyosun kontrllerini yaptrıyosun o sana uygun bi folik asit verir vermezse iste..ama mutlaka kanına hormonlarna baktr gebelik için sağlıklı bi adım at.. çnki bebek olunca zor oluyo ..
Doğru olanı yapmış başka bişey yapamaz zaten..Ben gittim işte kadın Doğuma bebek istediğimi de söyledim tahlillerimi herşeyimi etti 3 aylık evli olduğum için 1 sene olmadan birşey yapamam dedi folik asit verdi sadede işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?