Vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederimHer korunmasız cinsel birlikteliğin hamilelik şansı vardır. Vücut buna hazırsa sagliksal bir problem yoksa sprem yumurtayi döller. Hakkınızda hayırlısı olsun zamana bırakıp ilişkinizi çocuk odaklı yaşamayın. Çocuk bonusu olsun.
Hamile kalmak için her gün değil 1er gün arayla ilişki öneriyor doktorlar.(Araya 1 gün koyunca sperm kalitesi artarmış) . Sadece yumurtlama zamanı üst üste 3 günü değerlendirirseniz şansınız daha artar.Yumurtlama gününüzü ovulasyon testiyle mi buldunız yoksa telefona yüklenen programlamı?Merhaba biz eşimle geçen hafta doğurgan dönemlerimde korunmasız ilişki yaşadık şöyle ki 14,15,16,17, doğurgan dönemlerim ve 19 yumurtlama günüydü biz bu 4 gün boyunca korunmasız ilişki yaşadık hamile kalma şansım varmıdır 6 aylık evliyiz
Var canım ben vajinismus hastasıydım ilk ilişkimizi yaşayabildiğimizde 29 ağustosta 30 31 ilişki oldu sonradan baktım araştırmıştım 31i yumurtlamammış tutmuştu 17 haftalık hamileyim şimdi. Rabbim nasip etsin folik asit kullan folik asit şansı arttırıyor diye okudum heryerdeMerhaba biz eşimle geçen hafta doğurgan dönemlerimde korunmasız ilişki yaşadık şöyle ki 14,15,16,17, doğurgan dönemlerim ve 19 yumurtlama günüydü biz bu 4 gün boyunca korunmasız ilişki yaşadık hamile kalma şansım varmıdır 6 aylık evliyiz
Vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler kullandığım program ile evetHamile kalmak için her gün değil 1er gün arayla ilişki öneriyor doktorlar.(Araya 1 gün koyunca sperm kalitesi artarmış) . Sadece yumurtlama zamanı üst üste 3 günü değerlendirirseniz şansınız daha artar.Yumurtlama gününüzü ovulasyon testiyle mi buldunız yoksa telefona yüklenen programlamı?
Yaa çok sevindim adınıza Rabbım kucağınıza almayı nasip etsin biz illaki olsun diye çabasında değiliz olması taraftarıyız ama hani özellikle çabasında değiliz doğurgan dönemde olduğumu bilmeden korunmasız ilişki yaşandıVar canım ben vajinismus hastasıydım ilk ilişkimizi yaşayabildiğimizde 29 ağustosta 30 31 ilişki oldu sonradan baktım araştırmıştım 31i yumurtlamammış tutmuştu 17 haftalık hamileyim şimdi. Rabbim nasip etsin folik asit kullan folik asit şansı arttırıyor diye okudum heryerde
Çok teşekkürlerHamile kalmak istiyorsan reglnin 10. Gününden itibaren gün aşırı ilişkiye girin. Yani 10., 12., 14., 16., 18., günler şeklinde. Folik asit kullanmaya başlayabilirsin. Her gün ilişki sperm kalitesini düşürür. Ovülasyon testi kullanarak yumurtlamayı takip edebilirsin. Sağlıklı bir çiftin her ay için hamile kalma şansı %15. O yüzden böyle bir soruya kimse evet şansın vardır ya da yoktur diye cevap veremez. Her şey yolunda olsa bile 2 sene hamile kalamayan var. Biraz psikolojik. Yani çocuk yapma amacıyla yapmayın bu işi. Bir yumurta çatladıktan sonra 24 saat hayatta kalıyor. Her çatlayan yumurta da döllenmiyor maalesef. Yani böyle sorular size bir şey kazandırmaz bunu anlatmaya çalışıyorum.
Program bazen yanlış olabiliyor.Benim programla ovuslasyon testi günü arasında fark olmuştu .Bence ovulasyon testi alın .Regliniz bittikten sonra testinize başlayım bu sayede tam yumurtlama zamanınızı öğrenirsiniz.(Zaten insan yumurtlama zamanı kendini anlıyor)Vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler kullandığım program ile evet
Yorumunuz için çok teşekkürler öyle yapicam evet daha iyi olurProgram bazen yanlış olabiliyor.Benim programla ovuslasyon testi günü arasında fark olmuştu .Bence ovulasyon testi alın .Regliniz bittikten sonra testinize başlayım bu sayede tam yumurtlama zamanınızı öğrenirsiniz.(Zaten insan yumurtlama zamanı kendini anlıyor)