• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalma oranı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gulsahbozkurt

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
35
8
6
Merhaba kızlar klomen kullandım yumurtam catladı ilişki tarihi verdi.
reglime 6 gün kaldı ben cok heycanlıyım meraklıyım kendimde belirti arıyorum sürekli göğüslerim gecen hafta hafif hafif başladı arada yürürken veya sarılırken kendini belli edıyor ama öyle cok kötü bi ağrı değil yürürkende aynı sekil başka belirtim varmı cözemiyorum sanki kendim zorla arayıp bulamıyomus gibi bi değilim diyorum bi öyleyim diyorum piskoljik olarak cöktüm bu hafta sonu test yapıcam inş doktor 1 hafta gecsin dedi ama bekleyemiyorum sizde bu sekilde bişey oldumu ?

Merhaba kızlar klomen kullandım yumurtam catladı ilişki tarihi verdi.
reglime 6 gün kaldı ben cok heycanlıyım meraklıyım kendimde belirti arıyorum sürekli göğüslerim gecen hafta hafif hafif başladı arada yürürken veya sarılırken kendini belli edıyor ama öyle cok kötü bi ağrı değil yürürkende aynı sekil başka belirtim varmı cözemiyorum sanki kendim zorla arayıp bulamıyomus gibi bi değilim diyorum bi öyleyim diyorum piskoljik olarak cöktüm bu hafta sonu test yapıcam inş doktor 1 hafta gecsin dedi ama bekleyemiyorum sizde bu sekilde bişey oldumu ?
Seninkiler inşallah hamilelik belirtisidir. Ben klomen ve ovitrelle den sonra çok belirti yaşadım ve adet oldum. Anladım ki yaşamak istediğim için yaşamışım o belirtileri

benim de aynıları oldu canım kendini psikolojikmen hazırlıyorsun yapma düşünmemeye çalış inşallah vardır. benim klomen işe yaramadı ilk ay bu ay tekrar gitmedim dr a akışına bıraktım vücudum dinlensin

Yaklaşık 4 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım herşey tamam bir türlü olmadı rahim filmi çektirdim tüpümün biri tıkalı sanırım ameliyat olcam yine olmazsa aşılama çok
zormuş Rabbim kimsenın kucağını boş bırakmasın zor bir durum heray kendımde belirti aradım pskolojkmen midem bile bulanıyodu her regl olduğumda toparlanamıyorım çok çöküyoru.

Yaklaşık 4 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım herşey tamam bir türlü olmadı rahim filmi çektirdim tüpümün biri tıkalı sanırım ameliyat olcam yine olmazsa aşılama çok
zormuş Rabbim kimsenın kucağını boş bırakmasın zor bir durum heray kendımde belirti aradım pskolojkmen midem bile bulanıyodu her regl olduğumda toparlanamıyorım çok çöküyoru.
Ben de aynı şeyleri yaşıyorum. Basarısız 3 ay klomen tedavisi. Yaşamadığım belirti kalmadı. 🤷🏻‍♀️

Çok zor bir imtihan hiç olmayacakmış düşücesine kapılmak gün geçtikçe etrafta birsürü kişinin hamile olduğunu öğrenmek içten içe üzülüyorum her duyduğumda inanınki
İmtihan bu yani Allah verir Allah alır. Ben alıştım artık üzüntümü vermiyorum dışarı. Stres yapıyorum yine bir sürü şey hissediyorum ama artık alıştım. 😔

Back