• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalma olasılığım var mı

yaren060716

ısparta❤
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
364
149
103
kızlar4 _5 gundur karnima giren agrili saplantilar ve bel agrisi mahvetti normalde gecen ayın 23 snda oldum adet bu ay 20 sinde yani bugun olmam lazimdi adet ama olmadim fakat azaldi bugun iyice agrilarim sizce gebelik ihtimalim var mı

kızlar4 _5 gundur karnima giren agrili saplantilar ve bel agrisi mahvetti normalde gecen ayın 23 snda oldum adet bu ay 20 sinde yani bugun olmam lazimdi adet ama olmadim fakat azaldi bugun iyice agrilarim sizce gebelik ihtimalim var mı
gebelikte adet agrisi gbi agrilar oluyor denildi merak ettim birileri cevap verebilirse sevinirim

idrar testi alip yarn sabah mi yapcam k.bakmayin bilmiyorum hic tecrubemde yok
Sabah en sağlıklı sonuç oluyor(eğer hamileysen bunu belirleyen hormon idrarında birikmiş oluyor çünkü). Ancak eğer hamileliğin geç döllenme değilse herhangi bir saatte yaptığında da sonuç alırsın.
Ben senin yerinde olsam iki tane alıp şuan yapardım birini, eğer pozitif çıkmazsa bir de iki gün sonra sabah yapardım emin olmak için.

Yani şuan yapabilirsin kısaca:)) varsa çok büyük ihtimal çıkar.

Sabah en sağlıklı sonuç oluyor(eğer hamileysen bunu belirleyen hormon idrarında birikmiş oluyor çünkü). Ancak eğer hamileliğin geç döllenme değilse herhangi bir saatte yaptığında da sonuç alırsın.
Ben senin yerinde olsam iki tane alıp şuan yapardım birini, eğer pozitif çıkmazsa bir de iki gün sonra sabah yapardım emin olmak için.

[/QUOT

yaa insallah cok tesekkur ederim bilgilendrmeniz icin etrafimdakiler bugun adet gunumdu olmadım ya hele biraz zaman gecsin iki uc gun deyip durdular demekki bi bilene mutlaka danscakmissin tesekkur edeeim 😊

yaa insallah cok tesekkur ederim bilgilendrmeniz icin etrafimdakiler bugun adet gunumdu olmadım ya hele biraz zaman gecsin iki uc gun deyip durdular demekki bi bilene mutlaka danscakmissin tesekkur edeeim 😊
Yok aslında haksız değiller, kimyasal gebelik olabiliyor bu da çok normal bir durum. Bu yüzden tavsiye edilen bir kaç gün geçmesini beklemek ama hamileysen testte bugün de çıkar büyük ihtimalle. Neyse haberlerini bekliyorum yarın, gönlünce olsun☺️

Yok aslında haksız değiller, kimyasal gebelik olabiliyor bu da çok normal bir durum. Bu yüzden tavsiye edilen bir kaç gün geçmesini beklemek ama hamileysen testte bugün de çıkar büyük ihtimalle. Neyse haberlerini bekliyorum yarın, gönlünce olsun☺
yaaa kuzum tesekkurler hepimizin hakkinda hayrlisi olsun sabah adet oldum bende🤧🤧dger aylara kaldi artk bebis hayalleri😊😊

Merhabalar benimde bugun adetim geceli 9 gün oldu 4. Gun idrar testi yaptim ama negatif çıktı o yüzden cesaret edemiyorum tekrar yapmaya kasıklarıma ve bacaklarıma ani kramplar giriyor

Merhabalar benimde bugun adetim geceli 9 gün oldu 4. Gun idrar testi yaptim ama negatif çıktı o yüzden cesaret edemiyorum tekrar yapmaya kasıklarıma ve bacaklarıma ani kramplar giriyor
yine yapın bence bende 1 gun gecikince adet oldu ama sizin 9 gün bayag fazla hem stresini yasamamis olursunuz nacizane bir tavsiye insallah guzel haberlernzi alrz😊🤲

Back