• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma olasılığım bilgili hanımlar lütfen yardım edin!

Aleryy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
8
0
1
25
İyi akşamlar ben adetimi aylardır düzenli olarak ayın 1 2 3 günlerinde oluyorum. 19ekimde erkek arkadaşımla ilişkiye girdik hesapladığımda bu gün benim yumurtlama günüme denk gelmiyor yumurtlama günümün aktif olduğu günler 11 14ü falanmış. Penisin yaklaşık 5cm kadarıyla ilişkiye girdik 20dakika ön sevişme tarzı bişey oldu yani burda korunmadık. Fakat daha sonrasında prezervatif ile korunarak dvam ettik. İlişkden sonra peçete ile ne olur ne olmaz diye silmiştim eve gidince de aynı gün duşta yıkadım. İnternette zevk suyundan hamile kalınması diye birşey okudum içime kurt düştü günlerdir miğdem bulanıyo aşırı stresliyim reglime az kaldı. Daha önce başına gelmiş veya bilgisi olan arkadaşlarımdan yorumlarını bekliyorum

Zor o sekilde ama ihtimali var tabiki. Ertesi gun hapi kullansaydiniz keske

Zor o sekilde ama ihtimali var tabiki. Ertesi gun hapi kullansaydiniz keske
İlk başta ihtimal vermedim oludukça karıştırdıkça içime kurt düştü ya reglime 5gün var erkek qrkadaşım varikosel hastasıydı sperm sayıları dğşük diyebiliyodum

İlk başta ihtimal vermedim oludukça karıştırdıkça içime kurt düştü ya reglime 5gün var erkek qrkadaşım varikosel hastasıydı sperm sayıları dğşük diyebiliyodum
Adete 5 gun kala olan mide bulantilariz strestendir. Hamilelik bu kadar erken belirti vermez. Stres oldukca adetiniz de gecikir. Dusunmemeye calisin

Adete 5 gun kala olan mide bulantilariz strestendir. Hamilelik bu kadar erken belirti vermez. Stres oldukca adetiniz de gecikir. Dusunmemeye calisin
Ya haklısın yumurtlama dönemimde değildim bide ilk gelen zevk suyunun içinde sperm olmadığını söylüyolar daha sonrakilerinde olanilirmiş çok stres yaptım regl görüp hamile olanlar mı ne varmış o konu hakkında bilgin varmı

Ya haklısın yumurtlama dönemimde değildim bide ilk gelen zevk suyunun içinde sperm olmadığını söylüyolar daha sonrakilerinde olanilirmiş çok stres yaptım regl görüp hamile olanlar mı ne varmış o konu hakkında bilgin varmı
Sizin durumuzda oyle bi vaka yasayacaginizi sanmam. Yuksek ihtimal %98 hamile degilsiniz. Dedigim gibi dusunmeyin yoksa adetiniz gecikir. Bu hafta oyle bi kardesimizin basina geldi bu forumda. stresten 6 gun gecikti adeti ama dün olmus sonunda o da yazip duruyordu zor durumdaydi. Siz de stres yaparsaniz o sekilde gecikir. Sakin olun

Yeni üye oldum kimse cevap yazmıyor ya

Son durum ne oldu? ben de aynı şeyi yaşadım da uyku bile tutmuyor korkudan

Back