Hamile kalma olasılığı

Hainkoca

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
223
88
13
Selam kızlar
Bir sorum olacak.adet kanamam çok açık pembe olarak ilk gün geldi.sonrasında kesik kesik kahverengi.normalde adet zamanı karnım ağırır ki öyle de oldu.ama ilk kez adet bitiminde karnım ağırıyor.eşimle korunmasız ilişkiye giriyoruz bebek istiyoruz.bu şekilde hamile kalma olasılığı var mıdır,

Ümitlenip hayal kırıklığıda yaşamak istemiyorum ama pzrtesi kendim bir test yapmayı düşünüyorum.

Ümitlenip hayal kırıklığıda yaşamak istemiyorum ama pzrtesi kendim bir test yapmayı düşünüyorum.

ben düşük ihtimaline karşı demiştim çünkü hani ne kadar hamileyken adet geçirilse de bu sağlıklı olmayabiliyor

ben düşük ihtimaline karşı demiştim çünkü hani ne kadar hamileyken adet geçirilse de bu sağlıklı olmayabiliyor
Düşük olma ihtimali hiç aklıma gelmemişti açıkçası.daha şiddetli sancı ce kanama olmalı diye düşünüyorum.umarım hersey yolundadır bende

Canım yerlesme kanamasi olabilir en iyisi kan testi yaptır hamileysen doktor baksin hem kanama normal mi die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…