- 8 Şubat 2022
- 425
- 533
-
- Konu Sahibi MerakliBirKiz24
Neyle korunuyorsunuz ?Kızlar 2 aydır eşimle korunuyoruz ama adetime 3 gün kala eşim ortamın gazına gelip içime boşaldı. Normalde hamile kalınmaz diye biliyorum ama eminde olamıyorum. Bilginiz var mı? Sizce hamile kalma olasılığım var mı?
Eşim korunuyordu. Dediğim gibi gaza gelip son anda takamadı..Neyle korunuyorsunuz ?
Eeee o zaman hamile kalma olasılığınız var :)Eşim korunuyordu. Dediğim gibi gaza gelip son anda takamadı..
Adetime 3 gün kaldı. İnternetten araştırdığımda hamile kalınmaz diyor çoğu kişi ama emin olamadım.Eeee o zaman hamile kalma olasılığınız var :)
Adetime iki gün kala ki ilişki de hamile kalmıştım ilk çocuğuma . OlabiliyorKızlar 2 aydır eşimle korunuyoruz ama adetime 3 gün kala eşim ortamın gazına gelip içime boşaldı. Normalde hamile kalınmaz diye biliyorum ama eminde olamıyorum. Bilginiz var mı? Sizce hamile kalma olasılığım var mı?
İstemiyorsanız ertesi günü hapı falan alsaydınız keşke.Adetime 3 gün kaldı. İnternetten araştırdığımda hamile kalınmaz diyor çoğu kişi ama emin olamadım.
Çocuk istiyorum aslında ama geçen hamileliğimde çocuk gelişmediğinden kürtaj olmak zorunda kaldım. 2 ay korunmak gerekiyormuş aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Kısmet artık hayırlısı. Teşekkürler.İstemiyorsanız ertesi günü hapı falan alsaydınız keşke.
Aaaa bi arkadaşım emin bir şekilde adetten önce ki bir kaç gün korunmuyordu. Çok emindi gerçi bir şey olmadı ama şok oldumAdetime iki gün kala ki ilişki de hamile kalmıştım ilk çocuğuma . Olabiliyor
Bizde hiç beklemiyorduk bende şok olmuştumAaaa bi arkadaşım emin bir şekilde adetten önce ki bir kaç gün korunmuyordu. Çok emindi gerçi bir şey olmadı ama şok oldum
Adetime iki gün kala ki ilişki de hamile kalmıştım ilk çocuğuma . Olabiliyor
yaa izninizle sorabilir miyim, öncesinde korunuyor muydunu? belki başka seferdendirBizde hiç beklemiyorduk bende şok olmuştum
Eşim şehir dışındaydı. Eminim o yüzdenyaa izninizle sorabilir miyim, öncesinde korunuyor muydunu? belki başka seferdendir
Yumurtlamanız düzenliyse, takip edebiliyorsanız hamile kalmama ihtimaliniz yüksek ama ilişki üzerinden bir hafta geçince erken gebelik testi yapılıyor, alıp deneyebilirsinizKızlar 2 aydır eşimle korunuyoruz ama adetime 3 gün kala eşim ortamın gazına gelip içime boşaldı. Normalde hamile kalınmaz diye biliyorum ama eminde olamıyorum. Bilginiz var mı? Sizce hamile kalma olasılığım var mı?
Ben de aynı şekilde korunuyorum ama ben 1 ya da 2 gün önce ve sonrası şeklinde yapıyorum. Yalnız kimseye kefil olmam. Adeti düzenli ve yumurtlama dönemi belirgin olan insanlar kendine güveniyorsa deneyebilirAaaa bi arkadaşım emin bir şekilde adetten önce ki bir kaç gün korunmuyordu. Çok emindi gerçi bir şey olmadı ama şok oldum