Hamile kalma olasılığı var mı?

MerakliBirKiz24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2022
425
533
Kızlar 2 aydır eşimle korunuyoruz ama adetime 3 gün kala eşim ortamın gazına gelip içime boşaldı. Normalde hamile kalınmaz diye biliyorum ama eminde olamıyorum. Bilginiz var mı? Sizce hamile kalma olasılığım var mı?

Kızlar 2 aydır eşimle korunuyoruz ama adetime 3 gün kala eşim ortamın gazına gelip içime boşaldı. Normalde hamile kalınmaz diye biliyorum ama eminde olamıyorum. Bilginiz var mı? Sizce hamile kalma olasılığım var mı?
Adetime iki gün kala ki ilişki de hamile kalmıştım ilk çocuğuma . Olabiliyor

Yumurtlama gününü takip ettim yıllarca ...adet döngüm30 gün.. adetten sonra iki kez ilk temizlendigim gün birlikte olduk eşimle, sonuç hamileyim..
Kişiden kişiye değişir önemli olan diye birşeyde kalmadı kafamda ..😃 kader...
Evet hamile olabilirsiniz...

Yumurtlamanız düzenliyse, takip edebiliyorsanız hamile kalmama ihtimaliniz yüksek ama ilişki üzerinden bir hafta geçince erken gebelik testi yapılıyor, alıp deneyebilirsiniz

Aaaa bi arkadaşım emin bir şekilde adetten önce ki bir kaç gün korunmuyordu. Çok emindi gerçi bir şey olmadı ama şok oldum
Ben de aynı şekilde korunuyorum ama ben 1 ya da 2 gün önce ve sonrası şeklinde yapıyorum. Yalnız kimseye kefil olmam. Adeti düzenli ve yumurtlama dönemi belirgin olan insanlar kendine güveniyorsa deneyebilir

Bazen geç yumurtlama oluyor bazı aylarda özellikle kürtaj işlemi sonrası döngü değişikliği olabiliyor kaybettiğiniz bebek 10 haftalık falansa bir ay korunma yeterli diyorlar inşallah gebelik olursada sağlıkla ilerler bir ihtimal var gebelik için düşükte olsa

X