Hamile kalma ihtimalim var mı??

WhiteQueen_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2022
15
3
1
27
Merhaba arkadaşlar, ben 17 Şubat'ta regli oldum 21 Şubat'ta reglim bitti takvimim uygulamasında yumurtlama dönemim martın 2si olarak gözüküyor biz nişanlımla martın 1inde ilişki yaşadık ama doğum kontrol hapı kullanıyorum 17 şubattan beri reglimin başladığı ilk tarihinden beri yarın da ilacımın son günü 7 gün bekleyeceğim reglimin gelmesini. hatta garanti olsun diye ertesi gün hapı da içtim pozisyon olarak ayaktaydık içe boşalma olduktan sonra toparlanıp dışarıya çıktık yani hiç uzanma falan olmadı hamile kalma şansım var mı? Ve pozisyon hamileliği etkiler mii??

Son düzenleme:
Etkiler de etkilemez de. Büyük risk altındasınız bence. Korkutmak için söylemiyorum yanlış anlamayın. Hamile kalma olasılığınız var.

Etkiler de etkilemez de derken bunu tam anlayamadimmm
Erkeğin spermi ne derece sağlıklı
Hızlı mı yavaş mı
Sayısı az mı çok mu bilemeyiz yani.
İlla ilişkiden sonra yatmaya gerek yok.
Ama sizinki iyi cesaret olmuş içe boşalma büyük risk

Erkeğin spermi ne derece sağlıklı
Hızlı mı yavaş mı
Sayısı az mı çok mu bilemeyiz yani.
İlla ilişkiden sonra yatmaya gerek yok.
Ama sizinki iyi cesaret olmuş içe boşalma büyük risk
Spreminin sağlıklı olup olmadığını bilmiyoruz şu anda daha bir hafta olacak reglime de 9 gün varr

Tabii ki de var hamile kalma ihtimaliniz hem de çok yüksek.
İlla yatmanız gerekmiyor. Bir ara çocuk sahibi olmak isterken ben de dakikalarca yatardım ve o yattığım ayların hiçbirinde hamile kalamadım.
Sonra bebek istemekten vazgeçtik, hiç yatmadan hemen kalktığım ayda da hamile kaldım.
Bu işin yatıp yatmamakla ilgisi yok. İçeriye giden bir tane sperm yetiyor zaten

Korunmadıysanız ve içine boşaldıysa elbette hamile kalma ihtimalin var. Bir de yumurtlama dönemindeymiş zaten. Büyük cesaret.
Takvimim uygulamasında yumurtlama dönemim 2 martı gösteriyor biz 1 martta bir birliktelik yaşadık 16 martta beklenen regli tarihim daha bir hafta oldu birliktelik olalı belirti falan yok bu bir haftada belirti olur mu?

Peki ilişki olalı bir hafta olunca belirti yaşadınız mı? Benim Takvimim uygulamasında yumurtlama dönemim 2 martı gösteriyor biz 1 martta bir birliktelik yaşadık 16 martta beklenen regli tarihim daha bir hafta oldu birliktelik olalı belirti falan yok bu bir haftada belirti olur mu?

Takvimim uygulamasında yumurtlama dönemim 2 martı gösteriyor biz 1 martta bir birliktelik yaşadık 16 martta beklenen regli tarihim daha bir hafta oldu birliktelik olalı belirti falan yok bu bir haftada belirti olur mu?

Olmaz. Adete 2-3 gün kala testte çıkar

Spermlerin 4-5 güne kadar rahimde yasayabildigi söyleniyor. Sizin için ihtimal çok çok yüksek. Genel olarak uzanmak iyi denir ama ayaktayken de olabilir olacağı varsa

Amuda kalkmış bile olsanız var tabiki üreme sistemi bu şekilde işliyor zaten

Bacım, ayakta yatarak amuda ne farkeder? İçine boşaldı mı, boşalmadı mı bu önemli.
Yani hemde yumurtlama döneminde yapmışsın. Cesaretinize hayran kaldım orasını bi tebrik edeyim.
Evet çok yüksek bir ihtimal ile hamile kalma riskin bayağı da yüksek.
Belli ki ertesi gün hapı da almadın. Tebrikler. Birkaç haftaya sonucun çıkar.

hamile kalma şansınız %25 :) bu sağlıklı bir çiftin her döngüde gebelik elde etme ihtimali.
o 2 saat yat, belinin altına yastık koy, işeme, duş alma tavsiyeleri çaresizlikten, hani binde bir olsun ihtimal artırır mı acaba diye yapılan şeyler.

Ben soruyu sorarken belirtmeyi unutmuşum doğum kontrol hapı kullanıyorum yarın ilacımın son günü 7 gün bekleyeceğim reglimin gelmesini. hatta garanti olsun diye ertesi gün hapı da içtim o yüzden böyle bir şey deneyelim dedik

Ben soruyu sorarken belirtmeyi unutmuşum doğum kontrol hapı kullanıyorum yarın ilacımın son günü 7 gün bekleyeceğim reglimin gelmesini. hatta garanti olsun diye ertesi gün hapı da içtim

Korunmadıysanız ve içine boşaldıysa elbette hamile kalma ihtimalin var. Bir de yumurtlama dönemindeymiş zaten. Büyük cesaret.
Ben soruyu sorarken belirtmeyi unutmuşum doğum kontrol hapı kullanıyorum yarın ilacımın son günü 7 gün bekleyeceğim reglimin gelmesini. hatta garanti olsun diye ertesi gün hapı da içtim

Spermlerin 4-5 güne kadar rahimde yasayabildigi söyleniyor. Sizin için ihtimal çok çok yüksek. Genel olarak uzanmak iyi denir ama ayaktayken de olabilir olacağı varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…