- 30 Ağustos 2022
- 15
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi WhiteQueen_
-
Etkiler de etkilemez de. Büyük risk altındasınız bence. Korkutmak için söylemiyorum yanlış anlamayın. Hamile kalma olasılığınız var.Merhaba arkadaşlar, ben 17 Şubat'ta regli oldum 21 Şubat'ta reglim bitti takvimim uygulamasında yumurtlama dönemim martın 2si olarak gözüküyor biz nişanlımla martın 1inde ilişki yaşadık ama pozisyon olarak ayaktaydık içe boşalma olduktan sonra toparlanıp dışarıya çıktık yani hiç uzanma falan olmadı hamile kalma şansım var mı? Ve pozisyon hamileliği etkiler mii??
Etkiler de etkilemez de derken bunu tam anlayamadimmmEtkiler de etkilemez de. Büyük risk altındasınız bence. Korkutmak için söylemiyorum yanlış anlamayın. Hamile kalma olasılığınız var.
Erkeğin spermi ne derece sağlıklıEtkiler de etkilemez de derken bunu tam anlayamadimmm
Spreminin sağlıklı olup olmadığını bilmiyoruz şu anda daha bir hafta olacak reglime de 9 gün varrErkeğin spermi ne derece sağlıklı
Hızlı mı yavaş mı
Sayısı az mı çok mu bilemeyiz yani.
İlla ilişkiden sonra yatmaya gerek yok.
Ama sizinki iyi cesaret olmuş içe boşalma büyük risk
Hayırlısı olsunSpreminin sağlıklı olup olmadığını bilmiyoruz şu anda daha bir hafta olacak reglime de 9 gün varr
Takvimim uygulamasında yumurtlama dönemim 2 martı gösteriyor biz 1 martta bir birliktelik yaşadık 16 martta beklenen regli tarihim daha bir hafta oldu birliktelik olalı belirti falan yok bu bir haftada belirti olur mu?Korunmadıysanız ve içine boşaldıysa elbette hamile kalma ihtimalin var. Bir de yumurtlama dönemindeymiş zaten.Büyük cesaret.
Peki ilişki olalı bir hafta olunca belirti yaşadınız mı? Benim Takvimim uygulamasında yumurtlama dönemim 2 martı gösteriyor biz 1 martta bir birliktelik yaşadık 16 martta beklenen regli tarihim daha bir hafta oldu birliktelik olalı belirti falan yok bu bir haftada belirti olur mu?Tabii ki de var hamile kalma ihtimaliniz hem de çok yüksek.
İlla yatmanız gerekmiyor. Bir ara çocuk sahibi olmak isterken ben de dakikalarca yatardım ve o yattığım ayların hiçbirinde hamile kalamadım.
Sonra bebek istemekten vazgeçtik, hiç yatmadan hemen kalktığım ayda da hamile kaldım.
Bu işin yatıp yatmamakla ilgisi yok. İçeriye giden bir tane sperm yetiyor zaten
Takvimim uygulamasında yumurtlama dönemim 2 martı gösteriyor biz 1 martta bir birliktelik yaşadık 16 martta beklenen regli tarihim daha bir hafta oldu birliktelik olalı belirti falan yok bu bir haftada belirti olur mu?
Bacım, ayakta yatarak amuda ne farkeder? İçine boşaldı mı, boşalmadı mı bu önemli.Merhaba arkadaşlar, ben 17 Şubat'ta regli oldum 21 Şubat'ta reglim bitti takvimim uygulamasında yumurtlama dönemim martın 2si olarak gözüküyor biz nişanlımla martın 1inde ilişki yaşadık ama pozisyon olarak ayaktaydık içe boşalma olduktan sonra toparlanıp dışarıya çıktık yani hiç uzanma falan olmadı hamile kalma şansım var mı? Ve pozisyon hamileliği etkiler mii??
Bacım, ayakta yatarak amuda ne farkeder? İçine boşaldı mı, boşalmadı mı bu önemli.
Yani hemde yumurtlama döneminde yapmışsın. Cesaretinize hayran kaldım orasını bi tebrik edeyim.
Evet çok yüksek bir ihtimal ile hamile kalma riskin bayağı da yüksek.
Belli ki ertesi gün hapı da almadın. Tebrikler. Birkaç haftaya sonucun çıkar.
Ben soruyu sorarken belirtmeyi unutmuşum doğum kontrol hapı kullanıyorum yarın ilacımın son günü 7 gün bekleyeceğim reglimin gelmesini. hatta garanti olsun diye ertesi gün hapı da içtimBacım, ayakta yatarak amuda ne farkeder? İçine boşaldı mı, boşalmadı mı bu önemli.
Yani hemde yumurtlama döneminde yapmışsın. Cesaretinize hayran kaldım orasını bi tebrik edeyim.
Evet çok yüksek bir ihtimal ile hamile kalma riskin bayağı da yüksek.
Belli ki ertesi gün hapı da almadın. Tebrikler. Birkaç haftaya sonucun çıkar.
Ben soruyu sorarken belirtmeyi unutmuşum doğum kontrol hapı kullanıyorum yarın ilacımın son günü 7 gün bekleyeceğim reglimin gelmesini. hatta garanti olsun diye ertesi gün hapı da içtimKorunmadıysanız ve içine boşaldıysa elbette hamile kalma ihtimalin var. Bir de yumurtlama dönemindeymiş zaten.Büyük cesaret.
Ben soruyu sorarken belirtmeyi unutmuşum doğum kontrol hapı kullanıyorum yarın ilacımın son günü 7 gün bekleyeceğim reglimin gelmesini. hatta garanti olsun diye ertesi gün hapı da içtimSpermlerin 4-5 güne kadar rahimde yasayabildigi söyleniyor. Sizin için ihtimal çok çok yüksek. Genel olarak uzanmak iyi denir ama ayaktayken de olabilir olacağı varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?