hamıle kalma ihtimalım var mı yardımcı olsbilir misiniz cok ozur dilerim

sadnessss1241

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2023
12
-4
6
24
merhaba direkt konuya giricem biliyorum kimileriniz dalga gecıcek yargılayacak ama ben sadece emın olmak icin sorucam

erkek arkadasımla ilk defa iliskiye girdim kondom kullandi kondomun delik olmadigina eminim ve kondomluyken bıle icime bosalmadi ama ben icim rahat etmez dıye 2 saat sonrasinda hemen ertesi gun hapı kullandım aynı zamanda dogurgan donemımde de degilim hamıle kalmamın cok dusuk bir ihtimal oldugunun farkındayım ama yıne de sızın de fıkrınızı almak istedim cahıllıgımı affedın lutfen

Korkma… sperm nerden yolunu bulacakta gelecek döllenecek. Ertesi gün hapı var, korunma var daha ne olsun. Ama unutma ertesi gün hapı kontrol yöntemi değil onu en fazla senede iki kez alabilirsin dip not.

Nerede ertesi gün hapının görürsem göreyim herkes görsün diye yazıyorum. Lütfen kullanmayın. Kullanmayı düşünen varsa kullanmasın
Dış gebelik geçirdim ve tek tüpüm patladığı için alındı maalesef cok acılar çektim
Lütfen kimse kullanmasın bu ertesi gün haplarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…