Hadi yaKısmet değilmiş adetim başladı. Test pozitif çıktı iki tane hemde. Ama olmadı ..4. Kimyasal gebelik oldu bununla. Kontrole gidicem 12.gun.
bu ay genetik araştırma icin hastaneye gidicez. Ve iğne başlayacağım pihti icin.kan Pıhtılaşmasindan supheleniliyorHadi yaçok üzüldüm.... Araştırdınız mı nedenini ?? Neden üst üste oluyor ??
İlk çocuğunda bir sorun çıkmış mıydı böyle ? İnşaallah bir çaresi bulunur..bu ay genetik araştırma icin hastaneye gidicez. Ve iğne başlayacağım pihti icin.kan Pıhtılaşmasindan supheleniliyor
yok canım onda bi sıkıntı yoktu. Neden oluyor anlamadım. Dr tup bebek önerdi ama su an düşünmüyorumİlk çocuğunda bir sorun çıkmış mıydı böyle ? İnşaallah bir çaresi bulunur..
Pıhtılaşma icin coraspirini kullanın diyorlar ama denedi mi ?? Benim de geçen ay kimyasal oldu da bi ihtimal ben bu ay kendim kullanmaya başladım onu.yok canım onda bi sıkıntı yoktu. Neden oluyor anlamadım. Dr tup bebek önerdi ama su an düşünmüyorum
eğer bu gebelik devam etseydi coraspin ve Hıdor iğne başlıycaktik. Bundan sonraki gebeliktede bunları kullanacakmisimPıhtılaşma icin coraspirini kullanın diyorlar ama denedi mi ?? Benim de geçen ay kimyasal oldu da bi ihtimal ben bu ay kendim kullanmaya başladım onu.
İnşaallah faydası olur derdin biter. Çok üzülme hemen toparlamaya çalış..eğer bu gebelik devam etseydi coraspin ve Hıdor iğne başlıycaktik. Bundan sonraki gebeliktede bunları kullanacakmisim
Sağol canim inşallah. Alıştım sanki. Rabbim kuzuma sağlık ömür versin. Inşallah isteyenlerle beraber ben de kavusurum ikinci yavrumaİnşaallah faydası olur derdin biter. Çok üzülme hemen toparlamaya çalış..
Tebrikler çok. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallahBen ilk defa bu topige yazmıştım dertlerimi bebek istediğimi çok ugurludur burası arada kopmalar olsa da yine geliyoruz buraya ben bugün çok güzel haber vermeye geldim eveeet kızlar bir yıldan sonra şükürler olsun ki hamileyimm
cicida M _Marla_Singer_ frdnr O Ordulu yeni gelinn Fatos3458 Remes müjde canlar
hayrli olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin insaallahh..Ben ilk defa bu topige yazmıştım dertlerimi bebek istediğimi çok ugurludur burası arada kopmalar olsa da yine geliyoruz buraya ben bugün çok güzel haber vermeye geldim eveeet kızlar bir yıldan sonra şükürler olsun ki hamileyimm
OOOOOOOOOOOOOOO ÇOOOOOOOOOOOOOOKKK SEVİNDİİİİMMMMMM CANIMMMM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALDIĞINIDA GÖR İNŞŞŞŞŞŞBen ilk defa bu topige yazmıştım dertlerimi bebek istediğimi çok ugurludur burası arada kopmalar olsa da yine geliyoruz buraya ben bugün çok güzel haber vermeye geldim eveeet kızlar bir yıldan sonra şükürler olsun ki hamileyimm
Amin canım sağolasın darısı başınıza inşallahT
Tebrikler çok. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Ayy insallah canım Rabbim size de nasip etsin insallah yaaOOOOOOOOOOOOOOO ÇOOOOOOOOOOOOOOKKK SEVİNDİİİİMMMMMM CANIMMMM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALDIĞINIDA GÖR İNŞŞŞŞŞŞ
canım bua y sen çatlatma iğnesi kullanmışmıydın ben yanlışmı hatırlıorumAyy insallah canım Rabbim size de nasip etsin insallah yaa
ben varim sadece??Kizlarr
hemen kalk tuvalete git guzelce yika bence su ve sabun spremleri olduryomus valla bilmiorum canim tutacagi varsa tutar allahin isi :)Bgun yumurtlama günüm ve esim icime bosaldi hamile kalma olasiligim?