- 10 Temmuz 2015
- 363
- 241
- 36
insaaallahh canim hakkinda hayrlisi olsun dualarim seninle rabbim utandrmasinInsallah ama artik iliski yasaklandi ilaclarina bugun basladim umarim bidahaki ay bebegim benimle olur mutlulugumuzu hep birlikte paylasiriz cok saolun kizlar
hayirli olsun canim sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbim :)kızlar hamileyim çok şükür doktora gittim değerim 234 çıktı rabbim sizlere de en yakın zamanda nasip eylesin
Tebrikler canım kat be kat artsın değerin :) çok dua et bizlere de hamiş ağzınla :)kızlar hamileyim çok şükür doktora gittim değerim 234 çıktı rabbim sizlere de en yakın zamanda nasip eylesin
İnşallah güzel geçer tedavin güzel haberlerle gel diğer ayaInsallah ama artik iliski yasaklandi ilaclarina bugun basladim umarim bidahaki ay bebegim benimle olur mutlulugumuzu hep birlikte paylasiriz cok saolun kizlar
Son günler artik sanirim senin bat a. yaptın mi hiç test ? Ben yumurtlamadan 12. Günde yaptığımda çıkmıştı silik de olsa. Merakliysan benim gibi yap yarın bibir hafta var.Hamilelik belirtileri de adet belirtisi ile ayni ya umutlanmiyorum. Oğluma hamileyken resmen adet sancısı çekiyordum. Sadece baş dönmem vardı farklı olarak
günüm gelmeden yapmayayim diyorum. Çünkü 2 kere kimyasal gebelik geçirdim ve boşa umutlandim. Aslında zor dayanıyorumSon günler artik sanirim senin bat a. yaptın mi hiç test ? Ben yumurtlamadan 12. Günde yaptığımda çıkmıştı silik de olsa. Merakliysan benim gibi yap yarın bi
Hmm bilemedim ki canım sen bilirsin bekle o Zamangünüm gelmeden yapmayayim diyorum. Çünkü 2 kere kimyasal gebelik geçirdim ve boşa umutlandim. Aslında zor dayanıyorum
Oh ne güzel kese görünmüş bile sıra kalbini dinlemeye geldi desene inşaallah hadi ne güzel haberler bunlar :)Kızlar merhaba bende kontrolüme Yılbaşından sonra gidicem çok merak ediyorum ayın sonunda kalmama rağmen adetimi 7gün geçince kese göründü inşallah büyümüştür sağlıklı birşekilde
Inşallah canım darısı isteyen herkesin başına hayırlı sağlıklı bir şekildeOh ne güzel kese görünmüş bile sıra kalbini dinlemeye geldi desene inşaallah hadi ne güzel haberler bunlar :)
Iki gündürmü başladı canım benim daha yeni mide bulantım başlamadı endişelendim bile ama ayın sonunda kaldığım için sanırımkızlar merhabalar ben hamileliğimin 6.haftasındayım iki gündür midem bulanıyor bastırmak için ne yapmalıyım yediğimi çıkarıyorum geri yardım edin lütfen
Canım Çubuk kraker bulundur hep yanında ben ilk hamileliğimde hep öyle Yaptım çok güzel bastırıyorkızlar merhabalar ben hamileliğimin 6.haftasındayım iki gündür midem bulanıyor bastırmak için ne yapmalıyım yediğimi çıkarıyorum geri yardım edin lütfen
Ne kadarlık seninki canımIki gündürmü başladı canım benim daha yeni mide bulantım başlamadı endişelendim bile ama ayın sonunda kaldığım için sanırım
Son adet tarihim 12kasım fakat adet tarihim 7gün geçince doktora gittim ayın sonunda kalmışsın daha çok yeni 15gün falan olmuş ANCA dedi tahlil yaptıda ama nekadarlık oldu hiç anlamadım sonunda olduğu içinNe kadarlık seninki canım
İnşaallah canım dua et çok dikkatbet kendine haydi güzel haberler ile. Mübarek cuma vakti duamız kabul olsun.Arkadaslar test yaptim sabah. Çok çok silik bi çizgi var iyice bakarsan görülüyor. Adet gunum Pztesi o yüzden bekliyorum .Kan vermiyorum. Fakat adet sancısı cekiyorum resmen iki kere kimyasal gebelik yaşadım yine öyle mi diye çok korkuyorum. Rabbim devam ettirsin inşaallah. Hepimize sağlıklı bebisler versin
Amin canım çok heyecan yaptım. Oğlum okulda öğlen gidip onu alicam. Pazartesi de kan testine giderim inşallah. Allah aratmasin kimseye oğluma da zor kavuştum bu da öyle Nazlı çıktı. Mübarek günün hürmetine Rabbim isteyen herkese versin inşallahİnşaallah canım dua et çok dikkatbet kendine haydi güzel haberler ile. Mübarek cuma vakti duamız kabul olsun.