Gebeliğe Hazırlık Hamile kalma hakkında yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.575
133
37
ovulasyon testine göre ikisinde çift çizgi olduğunda vesiliklesmeye başladığında ilişki oldu hamilelik şansı var midir sizce

Ben de yaklaşık iki yıldır hamile kalmaya çalışıyorum. 10-12... gibi günlerde ilişki, beslenmeye dikkat gibi kurallara uyuyoruz ama olmadı. Bu ay da olmazsa artık aşılamaya falan başlayacağız.

İnşallah bu site benim için dönüm noktası oldu iyili üye olmuşum Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla amin

Ben de fikrinizi merak ediyorum hamile kalmayı düşünüyorum 3 aydır Folibol kullanıyorum bütün vücudum kaşındıģı için bıraktım???

Bende 10 aydır deniyorum 1 kere kimyasal yaşadım 4 ay önce her ay umutlanıyorum bekledigim için adet günün uzuyor 30 günde birken şimdi 35 oldu ben ilişki sonrası bele yastık koyulup beklendiğini duymuştum belki size fayda eder inşallah dualarımız kabul olur

Bende 5 aydır deniyorum ve olmuyor yumurta takibi yaptırdım herşey iyi değerde ama olmuyor

Peki ilişki sen sonra aşırı kaşık ageısı oldu bende ve geçmiyor siz öyle birşey yaşadınız mı neden olabilir

Ultra erken gebelik testini kullanan varmı ilişkiden5 gün sonra doğru sonuç veriyormuş ondan aldım

Hadi ya ben hiç kullanmadım hadi bakalım güzel haberler gelsin inşallah

O kasık ağrısı yumurlama zamanlarımda yaşıyorum ben onunla alakalı olabilir çatlama olduğu gün yine çok ağrı yaşıyorum her ilişki sonrasındamı yaşıyosun

Hayır ilk defa bu ay yaşadım.o testi de yorumları okudum ama yine de almak istedim fazla sabırsızım

Sanki hiç çocuğum olmayacak gibi geliyor evlenmeden önce de şanlı hiç evlenemeyecek gibi hissediyordum.sizde bu şekilde hissediyor musunuz

Sanki hiç çocuğum olmayacak gibi geliyor evlenmeden önce de şanlı hiç evlenemeyecek gibi hissediyordum.sizde bu şekilde hissediyor musunuz
O hissi buara bizzat ben yaşıyorum yaa hiç olmayacak ben hiç anne olamayacakmışım gibi bir hiss

Back