Hamile kalma günleri bu kadar önemli mi?

Ben ovülasyon testi aldim adetimden 10. günden itibaren hamile kalma olasiligim yüksek
ama hamile kalmak icin en yüksek ihtimal bende 13. gün cünkü o gün yumurtluyorum.
Ve resmen yumurtlama günümü hissediyorum asagisi islak oluyo ve akintim cok oluyo beyaz bir sekilde ve bu her ay böyle. Kendi vücudumuzu tanirsak eger daha kolay:)
Bu ovülasyon testleri cok iyi, ben 28 günde bir adet oluyorum.
Benim bugün yumurtlama günüm ovulasyon testine göre, her sabah idrarimla beraber bu testi yapiyorum bugün iki cizgi cikti yani yumurtluyorum.

Canım suan bende de oyle akıntım var asagısı ıslak benım bu zamanlar da mı ilişkiye gırmem gerekıyor

Canım suan bende de oyle akıntım var asagısı ıslak benım bu zamanlar da mı ilişkiye gırmem gerekıyor
Evet cnm bence bugün girin, akinti fazlalasiyo yumurtlama döneminde böyle beyaz bir akinti. Bunun sebebi aslinda spermin kaygan bir sekilde icimize daha rahat akabilmesi bizdeki sivi sayesinde. Ve asagimiz islak oldugunda iliskide daha kolay oluyo kuru diiliz cünkü ondan erkek daha rahat iliskiye girebiliyo esiyle.
Yani aslinda vücut kendini biolojikmen hazirliyo hamile kalabilmeye. Bizimde o günleri degerlendirmemiz gerek. Biz bugün degerlendirdik yumurtlama günüm cünkü insallah tutmustur:).
Bence sende ovülasyon testi al daha rahat edersin. En az üc ay yap ki nezaman yumurtladigini ögrenirsin bide vücudundaki degisime dikkat et gercekten yumurtlama döbeminde islaklil oluyomu sende diye.

Canım bende iltahaptan var ama

Hmmm iltihap varsa o ayri bisi ben saglikli durumdan bahsetmistim. Kadindoktoruna göründünmü? Bendede uzun süre vajinal enfeksiyon vardi tedaviyle gecti.
Dr gıttım de iltihap oldugunu soyledı ve onun uzerıne bana vajınal tablet verdi,baska bi saglık sorunum yok cnm

Kizlar bi gelisme oldu paylaşmak istedim sizinle. Adetim 2 gün gecikti ve benim adetim normalde hiç gecikmez. Test yaptım ama negatif cikti maalesef. .. Hiç bi adet belirtisi de yok. Sizce stres yaptığım için mi gecikti regl tarihim. Normalde çok ağrılı olur ve baslamadan bikaç saat öncesinden gelir ağrı ama suan hiç bi ağrı sizi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…