Hamile kalma günleri bu kadar önemli mi?

Yok gayet anlatabiliyosunuz bende anlıyorum zaten. Hatta suan hemşire arkadaşımla folik asit konusunu konuşuyorduk yarın doktora gidip kontrollere başlıyorum. Eşimi sürekli diretmemdeki neden biz evlendikten sonra başka bir ile taşındık ve biz bu ile yabancıyız haliyle. Bu sebepten dolayı tek başıma doktora vs. gitmiyorum bayagi uzak hemde yanlız olmak istemiyorum. Yoksa anladım tabiki ilk etapta bunların benimle ilgili olduğunu sadece dediğim gibi bu ayrıntıyı yazmadıgımdan dolayi anlatamadıgınızı dusundunüz sanırım. :) Yazdıklarınız çok yararlı bilgiler sag olun teşekkür ederim gerçekten.

ben korundum 2 ay ama doktora gıttım prolaktın yuksektı 2 katı doktor yumurtlaman gerceklesmez dedı sızde bence bı kan tahlılı yapın hıcbısey kaybetmezsınız bırde ıdrar tahlılı yaptırın enfeksıyon da bebek sahıbı olmayı engeler bazen bende cok arastırdım bu konuları

Önemli olan günler var evet.ama kendini o günlere göre şartlarsan kendini kastığın içinde olmaz.rahat olmak çok önemli.akışına bırak kendini şartlama.illede bebek olsun diye yapma.sen adetten sonra düzenli olarak iki güne Bir şey yap:) sonra ayağını kaldır yat 15dk. Ve bebek olsun diye sartlanma.dua et bol bol hayırlısını iste rabbim zamanı gelince hiç ummadığın bi anda verir.birde evliliğin 1.yılı zaten alışma yılıdır normal hemen olmaması, o hemen olanlarada rabbim vermiş karşılaştırma kendini.bende istemşdim o günleri takip ettim denedim olmadı hiç ummadığım bi anda oluvermiş.inşallah hayırlısıyla olur

Bugün doktora gidiyorum canım kan idrar tahlili için dua edin nolur bir sorun olmasın da bende bebek sahibi olabileyim. .Zaten gideceğim yerde de hemşire arkadaşım var bütün gereken tahlilleri yapacaklar bakalım hayırlısı olsun..

Amin canım benim inşallah olur bakalım bugün testlerde sonuç ne çıkacak. Bir de ne biliyim hamile birini görmek benim için çok zor çok üzülüyorum. Veya yeni doğan bi cocuk falan. Hani 5 6 yaşlarında bi cocuk olur ve sahip olamayacağı ama çok istediği bişeye hayranlikla bakar ya bazen o şekilde buluyorum kendimi. Ama dediğin gibi belkide hayırlı zaman değildi şu ana kadar. Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diyorum artık. Ama yinede hayırsızsa da hayirliya cevirsin hemen olsun istiyorum :)

Kizlar birazdan gidiyorum doktora bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirim. Hepinize teşekkür ederim aklımdaki sorulara cevap verdiğiniz için.
Sevgiler..

Canim önemli bu tarihler tabi ama ben yumurtlama gunlerim gectikten sonra hamile kaldim ve boyle olan bi cok insan var yani olmaz diye bisey yok sadece olma ihtimali daha düşük ben böyle seylerin nasip kismet olduguna inaniyorum illaki bi zamani vardır

Haklısın canım illaki vardır veya bunda da bi hayır vardır diyorum. Folik asit diye bahsedilen ilacı aldım başlıyorum bugün kullanmaya bakalım herseyin hayirlisi

Haklısın canım illaki vardır veya bunda da bi hayır vardır diyorum. Folik asit diye bahsedilen ilacı aldım başlıyorum bugün kullanmaya bakalım herseyin hayirlisi
tabi elinden geleni yap gerisini Allaha havale et dua et baska yapilcak bisey yok rabbim hayırlı zamanda hayirli sekilde nasip etsin inşallah

Bende bunu anlamiyorum hangi günler onlar bilelim ki o zamanlar yapalim

Soyle dedi mesela ben her ay 23 ünde regl oluyorum bu tarihten sonraki ayin 3 üyle 9 u arası birlikte olmanız gerekiyor dedi. Bu tarihlerin disinda ne zaman birlikte olursaniz olun olmaz bebek dedi.Böyle kesin olduğunu bilmiyordum
Bu ay regl oluyorsak önümüzdeki ayın 3.ve 9 u arası ilişkiye girmek gerekiyor yanı öyle mi

benım annemle babamın 2 sene kendılıgınden hıcbı sorun yokken olmamıs
annem tam doktora gıtmeye karar verdıgın gun hamıle kalmıs :)
doktorlar ılk 1 sene tedavı bıle vermıyor
bende 8 aylık evlıyım
ılk 6 ayım vajınısmusla gectı
yendıgım o 2 ay hıc korunmadık 2 gunde bır bebek ıcın calıstık
adet bıter bıtmez basladık tekrar adet olana kadar günasırı
sımdı hamişim
tutacagı varsa kısmetı varsa herturlu olur
dua et sabretcanım
herseyın hayırlısı

Amin canım herseyin hayirlisi ne diyelim... Ne zaman hayırlıysa o zaman olsun inşallah herkes için. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…