- 2 Haziran 2015
- 291
- 162
-
- Konu Sahibi Uykucu Sirin
Evet canim hiç gitmedik henüz. Inşallah gitmeyede gerek kalmadan hallederiz eşim öğretmen yaz tatili oldu nasılsa e bende ev hanımıyim eylüle kadar deneyecek gün var bol bolHiç doktora gitmediniz sanirim. Eşiniz gitmesede siz bir doktora görünün bir problem yoksa eşinizide ikna edersiniz bir şekilde.
Bence bir bayan hamilelik düşünmeden mutlaka doktora gitmeli tahlililerini yaptirmali. Mesela hamilelik düşünüyorsun folik asite başlasan iyi olur.Evet canim hiç gitmedik henüz. Inşallah gitmeyede gerek kalmadan hallederiz eşim öğretmen yaz tatili oldu nasılsa e bende ev hanımıyim eylüle kadar deneyecek gün var bol bolinşallah olur. Olmadı doktora artık
Yani doktora yalnizca bebek olmuyor diye gidilmez. Mesela hiç smear testi yaptirdiniz mi?Evet canim hiç gitmedik henüz. Inşallah gitmeyede gerek kalmadan hallederiz eşim öğretmen yaz tatili oldu nasılsa e bende ev hanımıyim eylüle kadar deneyecek gün var bol bolinşallah olur. Olmadı doktora artık
Hayır canım maalesef dediğim gibi henüz tıbbi bir yardım almadık veya test yaptırmadık. Eşimi ikna edeyim hepsini halledicez inşallah. En azından bir sorun bir problem olup olmadığını ogrenelimde içim rahat etsin.Yani doktora yalnizca bebek olmuyor diye gidilmez. Mesela hiç smear testi yaptirdiniz mi?
Anladım canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için. Hayırlısı olsun inşallah. Gidicez artık doktora.bır yıldır korunmaınız hamılelık olmadıysa bu durumda dra gorunebılırsınz bır yılda mutlaka denk gelmıstır o gune eger 3 gundebır ilişki olursa denk gelır mutlaka yanı ayrıca yumurtlama donemı tam olarak kestırılemez ılla yum gunu su gundur de dıyemezsın yanı tedavı olmasa bıle bı yumurta takıbı yaptırabılırsınız
hayorlısı olsunnn adetlerın duzenlı mıAnladım canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için. Hayırlısı olsun inşallah. Gidicez artık doktora.
İlk etapta eşinin bir şey yapmasina gerek yok ki. Sadece seninle doktora gelecek.Hayır canım maalesef dediğim gibi henüz tıbbi bir yardım almadık veya test yaptırmadık. Eşimi ikna edeyim hepsini halledicez inşallah. En azından bir sorun bir problem olup olmadığını ogrenelimde içim rahat etsin.
Çok düzenli. her ayın 23 ü regl oluyorum. Çok ağrılı geçiyor. Bi kez ağrı için doktora gittiğimde şey demişti hatta( tabi o zaman bekardim) ağrılarının bu kadar çok olmasına sevinmelisin demekki ilerde evlenince istediğin zaman hamile kalabilirsin.hayorlısı olsunnn adetlerın duzenlı mı
Anladım canım sagolİlk etapta eşinin bir şey yapmasina gerek yok ki. Sadece seninle doktora gelecek.
belkı sende sıkınıt yoktur esıne keçıboynuzu pekmezı yedırr besle tahın pekmez ıyı gelıyoÇok düzenli. her ayın 23 ü regl oluyorum. Çok ağrılı geçiyor. Bi kez ağrı için doktora gittiğimde şey demişti hatta( tabi o zaman bekardim) ağrılarının bu kadar çok olmasına sevinmelisin demekki ilerde evlenince istediğin zaman hamile kalabilirsin.
Hayır canım maalesef dediğim gibi henüz tıbbi bir yardım almadık veya test yaptırmadık. Eşimi ikna edeyim hepsini halledicez inşallah. En azından bir sorun bir problem olup olmadığını ogrenelimde içim rahat etsin.
Tamam canım hepsinj bol bol yapıcam. Onda veya bende bilmiyorum inşallah bir problem yoktur ama Sayet varsa umarım üstesinden geliriz. Hiç olmasa da vardır Allahın bir bildiği ne diyim.. yaşarız kocamla başbaşa ömrümüzun sonuna kadar :)belkı sende sıkınıt yoktur esıne keçıboynuzu pekmezı yedırr besle tahın pekmez ıyı gelıyo
Anladım canım haklısın tabi ikna olacak bi durumu yok aslında onunda benim gibi doktora gitmeyi kesinlikle düşünmesi gerekiyor. Çevremizde de çok arkadaşımız var giden tabiki en kisa zamanda bizde gidicez. Yoksa eşim çok bilinçli ve cok modern bi insan ama sanırım sadece doktordan çekiniyor böyle bi konu için erkekler malum gitmek istemiyo olabiliyorlar yaEşinizi ikna edecek bir durum yok yalnız. Jinekologa gideceksiniz. Eşinizin ikna olması gerekmiyor ki? Ayrıca artık devir değişti. Bebek planlayan insanlar önceden gidip kontrollerini oluyorlar. Folik asite başlıyorlar. Misal bazı hastalıkları geçirmediyse (kızamık gibi) bunların aşısını oluyorlar, toksoplazma denen bir şey var bunun negatif mi pozitif mi olduğuna bakılıyor. Negatifse hayvanlara ve çiğ sebze meyve tüketimine dikkat ediliyor. Yani bilinçli anne-babalara çok iş düşüyor. Bunların hepsi bir muayene ve kan testine bakıyor. Lütfen ihmat etmeyin bunları.
problem yokturr cnm merak etme ama kocaları ıyı beslemek lazım sperm kalıtesı artar gebe kalma sansın yukselırTamam canım hepsinj bol bol yapıcam. Onda veya bende bilmiyorum inşallah bir problem yoktur ama Sayet varsa umarım üstesinden geliriz. Hiç olmasa da vardır Allahın bir bildiği ne diyim.. yaşarız kocamla başbaşa ömrümüzun sonuna kadar :)
Her ayin 23 ünde regl oluyorsan 30 günde bir oluyorsun demektir. Reglinin ilk gününden itibaren 12-14-16-18. günleri değerlendirin. Allah en kisa zamanda nasip etsin.Çok düzenli. her ayın 23 ü regl oluyorum. Çok ağrılı geçiyor. Bi kez ağrı için doktora gittiğimde şey demişti hatta( tabi o zaman bekardim) ağrılarının bu kadar çok olmasına sevinmelisin demekki ilerde evlenince istediğin zaman hamile kalabilirsin.
Anladım canım haklısın tabi ikna olacak bi durumu yok aslında onunda benim gibi doktora gitmeyi kesinlikle düşünmesi gerekiyor. Çevremizde de çok arkadaşımız var giden tabiki en kisa zamanda bizde gidicez. Yoksa eşim çok bilinçli ve cok modern bi insan ama sanırım sadece doktordan çekiniyor böyle bi konu için erkekler malum gitmek istemiyo olabiliyorlar ya
Anladım canım haklısın tabi ikna olacak bi durumu yok aslında onunda benim gibi doktora gitmeyi kesinlikle düşünmesi gerekiyor. Çevremizde de çok arkadaşımız var giden tabiki en kisa zamanda bizde gidicez. Yoksa eşim çok bilinçli ve cok modern bi insan ama sanırım sadece doktordan çekiniyor böyle bi konu için erkekler malum gitmek istemiyo olabiliyorlar ya
Çok sağol valla canım bana kendimi daha iyi hissettirdin:)problem yokturr cnm merak etme ama kocaları ıyı beslemek lazım sperm kalıtesı artar gebe kalma sansın yukselır
ıns tez zamanda guzel haberlerını beklıyoruz bak bıde ben kısmet acarım benımle tanısan gebe oluyo bı sure sonra cok da surrmuyo yanıÇok sağol valla canım bana kendimi daha iyi hissettirdin:)