• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma çabalarım...

musmutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
2.858
1.228
148
selam arkadaşlar;
konunun yeri burası değil ama diğer forumlar burası kadar yoğun değil. daha öncede konu açmıştım hamile kalamamam la ilgili.
son gelişmeler; geçen gün doktora gittik. Doktor sağ ve sol yumurtalıklarda kist saptadı. en büyüğü 3 cm miş. doktor çikolata kistinden şüphelendi ama tam net bişey söylemedi. kan tahlilimde ise yumurtalıkların iyi çalıştığını gördü. adet düzensizliğin var mı dedi bende yok benim adetim çok düzenlidir saat gibi bazı aylar aynı saatinde bile geldiği olur dedim. doktorda şaşırdı normalde adet düzensizliği yaparmış kistler. ama her ay çok sancı çekerim adet dönemimde. hapsız duramam. bu kızlığımdan beri böyledir. neyse uzatmadan Progestan verdi 15 gün kullan ve adetinin 2. günü gel dedi doktor. eğer kistler geçmezse rahim filmi alacağını söyledi. şuan progestanı kullanıyorum. çok felaket baş dönmesi ve uyku yapıyor. kullananların hepsinde aynımı dır? ve bu süreci yaşayan arkadaşlar bana biraz destek olur mu? gerçekten ruhsal yönden çökmüş durumdayım :KK61::cry:

progestan bir hormon hapı olduğu için yan etkileri biraz fazla olur hele ilk içilen günlerde çok hissedilebilir merak etmeyin.benim çikolota kistim var iki hamileliğimde de vardı sorun yaşamadım.

vajınadanda alabalırsn pogestıronu doktoruna soyleyıp yan etkılerınden rahatsız oldugun ıcın vasjınadan almanda mumkun hakkında hayırlısı olsun ınsallah

progestan bir hormon hapı olduğu için yan etkileri biraz fazla olur hele ilk içilen günlerde çok hissedilebilir merak etmeyin.benim çikolota kistim var iki hamileliğimde de vardı sorun yaşamadım.
canım çok sağol cevap için ama doktor hamile kalamama durumu oluşabilir dedi ve 5 aydır hiç korunmamıza rağmen hamile kalamadım. sen tedaviden sonra mı hamile kaldın yoksa kendiliğinden mi oldu.

cnm geçmiş olsun öncelikle.bende kist yoktu fakat aynı ilacı kullandım bende yan etki olmadı.öncellikle kendini toparla ortada çok büyük sorunun yok hepsi halladebilir şeyler ve kafana asla takma taktıkça hiç bir sorunun olmasa daha olmuyor.

vajınadanda alabalırsn pogestıronu doktoruna soyleyıp yan etkılerınden rahatsız oldugun ıcın vasjınadan almanda mumkun hakkında hayırlısı olsun ınsallah
canım vajinadan almayı ilk nette okudum ben. doktor böyle birşeyden bashetmedi bilmiyorum. eşim yarın gidecek olmazsa o sorsun bakalım

cnm geçmiş olsun öncelikle.bende kist yoktu fakat aynı ilacı kullandım bende yan etki olmadı.öncellikle kendini toparla ortada çok büyük sorunun yok hepsi halladebilir şeyler ve kafana asla takma taktıkça hiç bir sorunun olmasa daha olmuyor.
canım desteğin için çok sağol ama insan gerçekten çok etkileniyor psikolojik olarak.

canım çok sağol cevap için ama doktor hamile kalamama durumu oluşabilir dedi ve 5 aydır hiç korunmamıza rağmen hamile kalamadım. sen tedaviden sonra mı hamile kaldın yoksa kendiliğinden mi oldu.

benim durumum biraz karışık..ilk hamileliğim tüp bebek tedavisiyle oluştu yalnız tek etken kist değildi eşimde de sorun vardı.ikinci hamileliğim ise kendiliğinden oldu hiç beklemediğimiz bir anda.ikisinde de 4 cm lik çikolata kisti vardı sol yumurtalığımda.hala da var.

benim durumum biraz karışık..ilk hamileliğim tüp bebek tedavisiyle oluştu yalnız tek etken kist değildi eşimde de sorun vardı.ikinci hamileliğim ise kendiliğinden oldu hiç beklemediğimiz bir anda.ikisinde de 4 cm lik çikolata kisti vardı sol yumurtalığımda.hala da var.[/QUOTE
rabbim nasip ettikten sonra neler olmaz canım allah bebişlerinize uzun ömürler versin. :KK68:

Back