hamile kalma amh tsh fsh prolaktin hormon sonuçlari.

valla beni bi tüp bebek merkezi resmen kandırmaya çalıştı. ismini yazmayacağım ama allah onların yaptıklarını yanlarına bırakmaz asla.
ben kartalda gülen tıp merkezine doc dr Bülent KARS beye gidiyorum bu test onemli lütfen dikkate alın inşallah hayırlısı ile bebeğiniz olur
bana çok uzak kan pıhtılaşma testini aile hekimi yapıyor mu? yoksa tıp merkezlerinde mi yapılıyor. birde benim ellerim ve ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyor.

aynı sıkıntı bende de vardı kac yıllık evlisiniz bir düşüğünüz var dimi bunları bu testi yaptirabilmeniz icin soruyorum doktorunuz talep ederse devlet hastanesinde genetik bölümde yaptırabilirsiniz özel laboratuvar da da 1000tl ile 2000tl arası değişiyor

bi yılı yeni geçti. sordum ya üstüne basa basa dedim bakın yapılcak bi test varsa yaptıralım dedim. yok diyor. sadece şunu dedi üç ay bekle sadece ama beklemiyorum deniyoruz. folik asit içiyomusun dedi evet içiyorum dedim iç dedi. eğer gebe kalamazsan sonrasına bakacağız dedi. ya valla ağlamak istiyorum bu nedir zaman gidiyor yaş gidiyor sinirlerimiz yıpranıyor.

klomen kullandınız mı. antitpo ve şeker yüklemesi yaptırdınız mı pıhtılaşmaya baktırdınız mı? bazen başkasında engel olmayan ama sizde hamileliğin sürmesine engel olan ayrıntılar çıkabiliyor.

ben butun tahlilerimi dr ben soyledim bunu yapalım sunu yapalım diye

meselaa ben tsh yaptılar mı bilmiyorum fsh biraz yüksekti hayıt otuyla onu düşürdüm tahlil sonucunda onu görünce

aaa bak fsh düşmüş ne güzel dedi dr ,

bende , ben düşürdüm hayıt otu içtim dedim hmmm iyi yapmışsın dedi ,

bize tüp bebek demişti daha önce , ee artık tüp bebek daha kolay tutar ozaman diyor banaa

ee madem öyle ilaçla sen düşürsene ebe dr ,

yaş gidiyor 41 bir kızım var çok şükür ama çok kardeş istiyor ,

rabbim sevindirsin .inşallah hepimizi

aynı yastayız burada size yazarken 3 kisi bile gorse bu testi yaptırıp hamile kalsa sizde dahil olmak uzere ben ne kadar mutlu olurum doktorcuklar işlerine geldigi gibi kusura bakma ama bizi aptal yerine koyarak hareket ediyo maalesef ben dr.uma daha erken hamile kalabilirdim 1 seneyi geçmiş evliliginiz devlet hastanesinde yaptirabilirsiniz

amin inşallah

ama kadın doğum direk kısırlık bölüme gönderiyor onlarda üç yılı geçmeden bişey yapmıyor. ama gidicem valla ortalığı ayağa kaldırıcam gerekirse. sen hamilemisin ?

ama kadın doğum direk kısırlık bölüme gönderiyor onlarda üç yılı geçmeden bişey yapmıyor. ama gidicem valla ortalığı ayağa kaldırıcam gerekirse. sen hamilemisin ?
ben 7 aylık hamileyim Allah kısmet ederse 7 ocak doğum yapacağım tarih 3 yıl uygulamasını bilmiyorum 1 yılı doldurup hamileliği elde edememis yada kayıpla sonuçlanmış gebelikte yapıyorlar diye biliyorum

evet bu bi piyasa olmuş ve tüp bebek yapmaya can atıyorlar. teyzem kaç kere denedi. tüp bebek tedavisinde yapılan iğneler çok zararlı fazlası kanser yapıyor zaten bunu duydum yok dedim 40 gelirim olmazsa öyle yaparım. ve inanın teyzeme 5 kere üst üste tüp bebek yapıp bu ilaçları verdiler.

ben klomende kullandım o iğneler o ilaçlar neler neler hem bedenen hem ruhen bitirdiler beni siz doktorunuza kanda pıhtılaşma icin test yapalım diye ısrar edin bence

ben 7 aylık hamileyim Allah kısmet ederse 7 ocak doğum yapacağım tarih 3 yıl uygulamasını bilmiyorum 1 yılı doldurup hamileliği elde edememis yada kayıpla sonuçlanmış gebelikte yapıyorlar diye biliyorum
çok sevindim allah nazarlardan saklasın rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin. gidicem en yakın zamanda

a
ben icmedim bilemiyorum
aklınızda bulunsun hayıt çok kuvvetli bi ottur. bi çay kaşığından az yarısı kadar. mutlaka dibekte çatlatmak gerek çünkü tohum. dövülmezse etkin maddesi çıkmıyor. bi çay bardağı suya atacaksınız su kaynayınca alacaksınız. kesinlikle fazla kaynatılmayacak. ılınınca süzüp içilicek. fazla asla yapılmamasıı gerek.

merhaba arkadaşlar,
normalde adetimde ve miktarında bir şaşma olmazdı ama 2 aydır adet miktarımda bir azalma görünce doktora gittim. 2 aydır da bebek istiyoruz ama olmuyor. doktor bana hormon testi yaptı ve sonuçları okuyunca moralimi bozdu. yumurtalıklarım yavaş çalışıyormuş ve bu sonuçlar sorun olduğunu gösteriyor dedi. sonuçlarım şu şekilde;
prolaktin: 19,51
FSH : 11,47
LH : 9,01
estradoil e2: 7,37

deneyimli ve biligisi olan çok burada lütfen yardımcı olur musunuz çok korkuyorum...

Amh degerin kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…