hamile kalma amh tsh fsh prolaktin hormon sonuçlari.

Chickennova

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
8.217
13.712
248
amh 1.1 / tsh 0,89 / fsh 12.05 / prolaktin 11.84 değerlerim. temmuz ayında baktırdım.
34 yaşındayım.
incir kürü yaptım, ve hamile kaldım.
eylül ayında 20 günlük gebelik sonlandı düşük yaptım.
şu an soğan kürü yapıyorum.
lütfen aktaracağınız bilgi varsa bekliyorum.

amh. düşük gibi, dokorunuz ne önerdi? kaybınız da olmuş allah sabır versin, tez zamanda anne olun inşallah.
doktorunuz ne önerdi, ne kadar zamandır istiyorsunuz? spermlerin durumu nasıl?

amh değerine düşük demedi dr. değerlerin iyi normal yolla dene. tüp bebek yapma dedi. hamile kaldım zaten bi ay geçmeden. 1.1 değer aralığında bi kadından 8 ile 12 arası ayda yumurtama olurmuş. buda az bi yumurtlama değilmiş. ilk gebelikde düşer dedi. spermler iyi dedi hareketlilik %80. stres yaptığı için erkeklerin değerleri az çıkıyormuş ama sakın dikkate almayın almayın dedi bi değerleri okudu bu değerde bu kadar az çıkamaz dedi. gayet iyi dedi.

morfoloji de iyiyse bence de yine doğal yollarla olacaktır. ileri hareket çok çok iyiymiş.
benim eşimde ileri hareketli de morfoloji de düşük. tek bizim hormonlar değil bi sürü şey birbiriyle bağlantılı :/
d vitamininize de baktırın, takviye alın daha da kolaylaşır gebelik diyorlar.

ileri hareketlilik %40 ve üzeri değer iyi dedi doktor. şu an ileri hareketliliğe baktım %48.
sakın umutsuz olma ark eşine dr ameliyat dedi, farklı bu dr ye gitmiş sakın ameliyat olma milyonlarcanın içinden bi tanesi gerekli merak etme bi tane çıkar bulur demiş. şu an bebeşleri var.

canım ben devit 3 alır içerim her ay. bu aralar bıraktım ama alayım gene. folik asit içiyorum d vitamınli aldım onu. devit 3 alırsam ek olarak çok gelirmi acaba.

amh degeriniz düşük görünüyo ama hamile kalmaniza engel teşkil etmemiş bebeginizi niçin kaybettiniz bilemiyorum ama genetik testleriniz yapıldimı acaba inşallah kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız

dr 0.70 değer altına amh değerine düşük dedi.

1.1 asla düşük bir değer değil benim doktorumda düşük demedi bu değer için doğal yollarla gebe kalınabilecek bir değer kaldıkı 0.02 değerlerle hamile kalan arkadaşlar var

1.1 asla düşük bir değer değil benim doktorumda düşük demedi bu değer için doğal yollarla gebe kalınabilecek bir değer kaldıkı 0.02 değerlerle hamile kalan arkadaşlar var
0.30 değerle hastanede emre karaketelioğlunun tedavi etmesiyle zar zor 3 yumurta bulunarak hamile olan bayanla tanıştım. ibrahim saraçoğluda tv aynen duygucum senin dediğin gibi 0.002 ile kalan bayanı anlatmıştı. bu işler allahın izniyle oluyor. d

ben size yardımcı olmaya çalışıyorum 5 yıl boyunca her türlü gereksiz tedaviye maruz kalmış maddi manevi yıpratilmış biri olarak şuan hamileyim 1.5 tl lik corasprini icerek hamile kaldım doktorcuklarla karşılaşmışım hep şimdi işinde profesyonel bir doktorlayım kanda pıhtılaşma varmış işlerine tüp bebek yapıp para kazanmak geldigi icin bu testi istemediler doktorunuzu anlayamadım bu sorun varsa hamile kalsanızda sonuc kayıplara neden olabilir

çok tşk ederim saolun. valla ben bi dr ye değil bi çok drye gittim. ne yapmam gerek kanıma bakacakmısınız dedim yok hayır üc ay hamile kalma. rahim toplasın kendini dedi. valla bilmiyorum. siz hangi dr ye gittiniz istanbuldaysa onada giderim.

ben gebe kalamaz demedim ki, direk düşük değer de demedim, düşk gibi, benim 4,6 ama gebe kalamadım normal şekilde.. nasip işi biraz. allah tüm isteyenlere kolaylıkla versin.

ben gebe kalamaz demedim ki, direk düşük değer de demedim, düşk gibi, benim 4,6 ama gebe kalamadım normal şekilde.. nasip işi biraz. allah tüm isteyenlere kolaylıkla versin.
Herkesin söylediği ortak şey kafanızdan bu düşünceyi atın oluyor. Yani eşinizle ilişkiye bebek odaklı girmeyin. sonrasında regl gününü bekleyip sürekli bunu düşünmeyin. oluruna bırakın ve kafanızdan atın diyorlar. anlamadım valla bende inşllah hepimiz tez zamanda sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

ben kartalda gülen tıp merkezine doc dr Bülent KARS beye gidiyorum bu test onemli lütfen dikkate alın inşallah hayırlısı ile bebeğiniz olur

o denilen çok mantıklı ama duygularımız etkiliyor, değiştiriyor herşeyi :/ çok zorlu bir işmiş bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…