hamile kalırmıyım :((

betul19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
Bartın
23 yaşındayım ve şuan nişanlıyım. 29 şubatta nişanlımla evde bi hata yaptık sürtünmeyle ilişkiye girdik. Boşalma olmadı ama vajinama nişanlımın zevk suyu bulaştı. Ne kadar yoğun bulaştı bilmiyorum. Çikolata kistim var ama küçük. 19 şuabtta adet olmuştum. Hamile kalır mıyım :( kafayı yemek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum bi yol gösterin ne olur :(((

Eger nısanlında bosalma drumu olmadıysa hamıle kalman mucıze olur ama zevk suyu demıssın bunu sen bılemezsın eger nısanlın bosalmadıgını soylursa problem yok..rahatsızlıgın ıcınde gecmıs olsun ısallah evlendıgınde hamıle kalırsın ..

boşalmadı çünkü sürtünmeden sonra kendi el ile boşaldı. Çok korkuyorum

Korkmanıza gerek yok, hamile kalma olasılığınız milyarda 1 dir şu an, o kadar kolay olsaydı hamile kalmak oohhh...

Peki hamilelik nasıl anlaşılır ne zaman rahatlayabilirim. Eğer adet olursam sorun olmadığı anlamına gelir mi?

ayın 19 da test yap emin olmak için..ama eliyle bosaldı diyosun o zaman sorun yok.rahat ol cnm...hamile kalmak oyle kolay degil :1:

evet sonradan eliyle boşaldı. ama zevk suyu teması olmuştu. Zamanında adet görürsem olmaz mı yoksa illde de test mi yapmak lazım

19 da regl olursan sorun yok cnm..neden bu kadar paniksin..:18::18::18:.eger 19 da regl olmazsan eger test yaparsın tek çizgi çıkarsa hamile degilsin ve bundan sonra daha dikkatli olursun..:50:

Çünkü yapmamam gereken bişey yapmadım daha evlenmedik ve eger hamile kalırsam ailelerimiz yıkılır :((

Çünkü yapmamam gereken bişey yapmadım daha evlenmedik ve eger hamile kalırsam ailelerimiz yıkılır :((

ah be canım az sabredin daha sizde
bu sürtünme işine hiç anlam veremedim ben zaten ya iş oraya kadar geliyor asıl ilişki olmuyor vala aklım ermiyor benim yaa ilk defa sürtünme yaşadın galiba bundan sonra bu işi yapmayın bence nolur nolmaz

canım sen gönlünü ferah tut bu şekilde hamile kalmazsın eğer şüpheni yok etmek istiyosan ilişkiden 10 gün sonra gebelik testi yap

Back