Gebeliğe Hazırlık Hamile kalır mıyım?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Havace

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2019
91
49
88
36
meraba kızlar. Adetimin bittiği gün eşimle birlikte olduk daha baya var adetime, yumurtlama günüme bile 3 gün gözüküyor takvime göre okadar heyecanlıyım ki benim durumumda olup gebe kalmak mümkün mü acaba? 10 gün de eşimle ayrı olacağız çok istiyorum da

Yumurtadan 2 3 gün önceki ilişkiyle hamile kalmıştım ben.
Öyle kalanda var.
Siz yumurtaya en yakın zamanda değerlendirin.
Nasipte varsa olur.

Sık sık değerlendirin 2 güne 1 mesele inşallah tutar

Eşim yurtdışına çıkacak görüşemiycez yani 10 gün. Sonra da adetime çok az kalıyor inşallah kalırım bu ay hayırlısıyla

Eşim yurtdışına çıkacak görüşemiycez yani 10 gün. Sonra da adetime çok az kalıyor inşallah kalırım bu ay hayırlısıyla
Bende adetimin bittiği gün değerlendirdim,be eşim benimde yumurtlama dönemimde yanımda yoktu anlıycagın aynı kaderdeyiz
Ve adetime bir hafta var,bende senin kadar merak içindeyim inşallah rabbimiz nasip eder

Bende adetimin bittiği gün değerlendirdim,be eşim benimde yumurtlama dönemimde yanımda yoktu anlıycagın aynı kaderdeyiz
Ve adetime bir hafta var,bende senin kadar merak içindeyim inşallah rabbimiz nasip eder
İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…