Erkek arkadsmla kapalı bir sekilde öpüstük pensinn oldugu yerde yani pantolnn o kısmı ıslanmstı bende dısarıdan oraya dokundm ama sonra elimi ıslak mendille felan sildi,tramvayda elnden tuttum montmu cıkarrken o elmle tuttum aradan 20dkika gecti eve gittm ellermi yıkamadn tuvalete girdm o elmle peceteyle vajinamı sildm bu seklde hamle kalınır mı? erkek arkdasım döl olmadan nasıl hamile kalncak böyle kolay olr mu diyor ama ben hala korkuyorm bi yardımcı olr musunz ltfen bana cok zor durumdaym
vay be hamile kalmak nekadar kolaymış
ben 7 aydır amuda kalkıyorumda bişey olmuyor..
arkadaşım bi sançamalama istersin fakemisin nesin
Hamile kalmazsın bu kadar basit değil hamile kalmak. Sana bi Tavsiyem olucak. Bir daha bu Tür hatalarda bulunma yavaş yavaş birbirinize yakınlaşma yaşarken Üzülüceğin sonuçlar alırsın. Ciddi Niyetli adam da Sana Sevgiliyken bu tarz yaklaşımlarda bulunmaz. Nişanlı olsanız neyse
umarım yaşınız küçüktür zira cehaletinizi bağlayacak başka birşey bulamıyorum diyeceğim ama bu kadar yakınlaşmayı bildiğinize göre nasıl hamile kalınacağınıda bilirsiniz diye düşünüyorumErkek arkadsmla kapalı bir sekilde öpüstük pensinn oldugu yerde yani pantolnn o kısmı ıslanmstı bende dısarıdan oraya dokundm ama sonra elimi ıslak mendille felan sildi,tramvayda elnden tuttum montmu cıkarrken o elmle tuttum aradan 20dkika gecti eve gittm ellermi yıkamadn tuvalete girdm o elmle peceteyle vajinamı sildm bu seklde hamle kalınır mı? erkek arkdasım döl olmadan nasıl hamile kalncak böyle kolay olr mu diyor ama ben hala korkuyorm bi yardımcı olr musunz ltfen bana cok zor durumdaym
vay be hamile kalmak nekadar kolaymış
ben 7 aydır amuda kalkıyorumda bişey olmuyor..
arkadaşım bi sançamalama istersin fakemisin nesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?