Hamile Kalınır mı?

effim42

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
1
0
16
Konya
Erkek arkadsmla kapalı bir sekilde öpüstük pensinn oldugu yerde yani pantolnn o kısmı ıslanmstı bende dısarıdan oraya dokundm ama sonra elimi ıslak mendille felan sildi,tramvayda elnden tuttum montmu cıkarrken o elmle tuttum aradan 20dkika gecti eve gittm ellermi yıkamadn tuvalete girdm o elmle peceteyle vajinamı sildm bu seklde hamle kalınır mı? erkek arkdasım döl olmadan nasıl hamile kalncak böyle kolay olr mu diyor ama ben hala korkuyorm bi yardımcı olr musunz ltfen bana cok zor durumdaym

vay be hamile kalmak nekadar kolaymış
ben 7 aydır amuda kalkıyorumda bişey olmuyor..
arkadaşım bi sançamalama istersin fakemisin nesin

:) korkma değilsin hamile ... hamile kalmak öle kolay olsaydı ben 4 aydır deniyorum olmuyo..... keşke o kadar kolay olsa....

resmen miletle dalga geçiyorsun bukadar saçma bişey olurmu yaaa :) madem korkuyorsun böle işlere kalkışma bencee

Hamile kalmazsın bu kadar basit değil hamile kalmak. Sana bi Tavsiyem olucak. Bir daha bu Tür hatalarda bulunma yavaş yavaş birbirinize yakınlaşma yaşarken Üzülüceğin sonuçlar alırsın. Ciddi Niyetli adam da Sana Sevgiliyken bu tarz yaklaşımlarda bulunmaz. Nişanlı olsanız neyse

vay be hamile kalmak nekadar kolaymış
ben 7 aydır amuda kalkıyorumda bişey olmuyor..
arkadaşım bi sançamalama istersin fakemisin nesin

doru söylüyosun valla.keske öyle kolay hamile kalinsa...kizlaar silkelenme yöntemini bile deniyo yine hamile kalamazken

Son düzenleme:
Ya dalga geçiyorsun, ya da 15 yaşındna bile küçüksün. Her iki durumda da zarardasın. Hayatını korkular içinde geçireceğine daha dikkatli olsan ya canım. Kendini böyle şeylere değil, geleceğin için çabalamaya adasan. Her şeyden önce Allah korkun olsun. Öyle hamile kalınmaz merak etme. Hem karşındaki erkeğe öyle her durumda acaba hamile miyim dersen senin için farklı şeyler düşünmeye başlar. Abla tavsiyesi, kendine saygını yitirebileceğin durumlara düşmemeye dikkat et canım.

arkadaşlar sizin örneğini verdiğiniz kadar da zor değil ama
konu sahibi çok küçük herhalde
bu kezde sizin sözlerinize dayanarak çok ileri giderler
Allah korusun başlarına bela alırlar

konu sahibi küçük kız
hamile kalmak böyle peçeteden falan olma ihtimali milyonda bir
ama ten tene değse bile olma ihtimali yüzde bir
diye açıklayayım sana artık sen anla

bence nişanlı olsada böyle bişeye kalkışmaları yine de saçma sonuçta nişanlı olanlarda ayrılıp başka hayatlar kurabiliyolar herşeyi zamanında ve yerinde yaşamak varken ne bu hız acele anlayamıyorum :S

umarım yaşınız küçüktür zira cehaletinizi bağlayacak başka birşey bulamıyorum diyeceğim ama bu kadar yakınlaşmayı bildiğinize göre nasıl hamile kalınacağınıda bilirsiniz diye düşünüyorum

ben de buna benzer bişey yaşadım 4 hafta önce ama bizde cinsel organ teması oldu. penis ucunu kısa bir süre vajinama değdirdi. adetim de 1 hafta gecikti su ana kadar hiç gecikme yaşamamıştım çok stres yaptığımda bile çok erken adet olurdum. bir de karnım hiç şişmezdi şimdi gaz sıkısması var ve karnım şiş baş ağrısı yorgunluk da var . hamile olma ihtimalim var mı???

bir de ara ara sıcak basıyo ve bir iki hafta önce çok yiyordum şimdi iştahsızlık var =(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…