hamile kalınca sancılarım başlıyor

cicisim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
80
57
103
....
merhaba arkadaşlar.bugüne kadar 3 gebelik yaşadım ama malesef üçüde hüsranadet olacağım gün çok şiddetli sancılarım başlıyor anlıyorum ki hamileyim.hemen beta hcg yaptırıyorum değer iyi,gece daha şiddetli gündüz normal şiddette olan sancılar devam etiiği sürece artışta normal.sancılarım kesiliyor ve bakıyoruz ya kalp atışı durmuş ya da beta hcg düşmeye başlıyor.bu zamana kadar hiç hamilelikte boyle sancılar yaşayanla karşılaşmadım,bir sorun var ama ne:44:bu durumla ilgili fikri olan varmı acaba?

Doktorla konuş tüm testlerini eşinle beraber yaptır 3 düşükten sonra genetik test yapıyorlar böylelikle yıpranmamış olursun. Kadın Doğum doktorunla konuş tüm olanları anlat her seferinde aynı doktora gidiyorsan neden uyarmadı acaba seni

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ilk ikisinde başka doktordaydım 3.sünde doktor değiştirdim.kanda pıhtılaşma olabilir diye tahlil yapıldı,horman tahlili yapıldı sonuçlar iyi çıktı.şimdi hsg çekilecem bakayım sonuç ne cıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…