hamile kaldım eşimle kardeş olduk

nihalnaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2011
94
0
36
Ankara
bebebek doğdu 11.5 aylık oldu halen tık yok ya aldatılıyorum yada eşim beni beğenmiyor 54 kilo hamile kaldım 74 kilo doğum yaptım halen 70 kilodayım ne yapsınki beni

canım böle düşünme lütfen bu bir süreç bizde 9 ay bişe yapmadık ama sonra hormonlarım dengeye girdi herşey yolunda seninde öle olucakdır lütfen klio vermeye çalış güçlü ol erkekler boşlamaya gelmez unutma bişeler yap dr falan git saglıcakla kal

zaanla ddüzelir bence sorun etme bak ne güzel bir bebeğin var cok ınsan yasıyor bu gibi durumları
ya ben napayım 1 sene 3 ay vajınısmus yasadım
eşimi ite itee sogudu cinsellkten resmen
kurtulalı 3 ay oldu ama
baskaları gibi hiç olamadık
bende beni sevmiyormu begenmıyormu diyorum bazen ama bu durumada ben getirdim
bu konuda bende dertliyim yani
kiloya gelince o kadarda abartılacak kilon yok bence
ben 63 kıloydum evlnedıgımızde şimdi ohooooo
benmkide vajiden sıkıntılalrdan işte
ne zormuş bu işler değilmi

bebebek doğdu 11.5 aylık oldu halen tık yok ya aldatılıyorum yada eşim beni beğenmiyor 54 kilo hamile kaldım 74 kilo doğum yaptım halen 70 kilodayım ne yapsınki beni

Sen kendini beğenmezsen, kim seni beğensin? Sen önce kendini güzel bulacaksın. Bebek kocaman olmuş. Hemen rejime gir, kuaföre git, saçının şeklini, rengini filan değiştir. Kendine güven. Güzellik sadakat için garanti değildir. Bunu hiç unutma. Hülya Avşar'la Feraye Tanyolaç arasında dağlar kadar fark var ama Kaya Çilingiroğlu Ferayeden sonra bıraktı çapkınlığı. Kendine güven yani.

sonuna kadar katılıyorum, şöyle bir kendine bak, ancak aldatılıyorum diye de düşünme. bir yerde hamilelik ve doğum sonrasında erkeklerinde hormonolarında değişim oluyormuş diye okumuştum. eminim herşey yoluna girer ama eşini biraz tetiklemeye çalış...

kesinlikle katılıyorum arkadaşa silkelen kendine gel erkek milleti boş bırakmaya gelmez hemen hemen 1yıl olucak bak kiloları ver kuför bakım işlemlerini yap giyin kuşan şen kahkahalar at cilve yap sende istekli olbak nasıl ardı geliyor bence aaldatmıyordur ama böyle devam ederse olabilir kendine güven gerisi gelir....

hadi bi silkelen bakim noluo ???
sadece sabah kahvaltısı yap aksamları yeme yatarken...
kuafore gıt saclarını degısık bı model kestır sole havalı olsun manıkurunu yaptır... makyajını yap aksamda yatarken unutmus gıbı yap :)) ama üzülme

bebeğin 11.5 aylık olmuş kiloalrını vermek için neden bu kadar bekledin.
ben hemen vermek için uğraştım,ne bileyim hamur işi tatlı yemedim tamamen sağlıklı beslendim.spor yaptım 6 ayı beklemedim sütümede bişey olmadı çok şükür..bunu eşim beni beğenmeyecek diye değil önce kendi mutluluğum ve öz güvenim için yaptım...
hemen kendine gel arkadaşlara katılıyorum,acilen spora diyete başla.kilolarından kurtuldukça daha mutlu olacaksın..şuan tahmin ediyorum kısır döngüye girmişsin
kilolu aldıkça kendini beğenmiyorsun beğenmedikçe diğer türlüde salıyorsun kendini..
günlük cilt bakımları falan yap..maksimum 15 dk lık işler isteyene..saçını değiştir..kilo ver.eşine karşı sıcak ol..eminim düzelecektir.

Evet kuaför ve diyetten evvel, geç aynanın karşısına ve gülümse. Kocan sana her baktığında gülümse. Muhakkak bir süre sonra "niye bana bakıp gülüyorsun" diyecektir. Patlat cevabı "biliyor musun yıllar geçtikçe çok daha çekici oluyorsun" de. Ağzından tek kelime çıkmaz, sanmam. Şaşıracaktır elbet. Hoşuna gittiğini kulaklarının hafifçe kızarmasından, burnunu belli belirsiz oynatmasından anlayacaksın. Unutma her aşkı başlatan küçücük bir gülümsemedir.

Aaaa nasıl konuştum. Yaşam koçu mu olsam ne??

aslında o günlerde ben çok bunalmıştım ne konuştuğumu ne söylediğimi bilmiyorum okadarda kötü değil aramız ama ne zaman yakınlaşsak kız ağlıyor oğlan onu duyunca uyanıyor yani bir kısırdöngüdür gidiyor biraz ruhen dinlenmeye ihtiyacım vardı eşim izin aldı o çocuklarla ilgilenince bende kendimi dışarı attım ve rahatladım hepinize teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…