Gebeliğe Hazırlık Hamile kaldıktan sonra sigorta?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dream1988

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
3.782
3.574
658
Anafikir: Hamileyken sigorta yaptırıp doğum avantajlarından yararlanabildiniz mi?

Merhaba ;

Eşimle 7-8 aylık evliyiz. Ben özel sağlık sigortasını önceden yaptırmayı akıl edemeyenlerdenim:) Yani açıkcası ne zaman cocuk yapacağımız hiç belli değildi. Şimdi düşünmeye başladık. Ben folik asit kullanmaya başladım bu hafta hatta , henuz deneme çalışmalarına başlamasakta umarım yakın bir zamanda güzel haberi verme fırsatı bulurum. İnternette hamile kalındıktan sonra yaptırılabilen bir iki sigorta buldum. Biri iki can hamilelik (demir sigorta) , Seba Sigorta'nın doğum paketim ve birde yanlış hatırlamıyorsam Nippon'un vardı.. Sitede hamileyken doğum sigortası yaptırıp özel hastanede doğum yapan var mı? Yaralanabildikleriniz ya da yararlanamadıklarınız? Tavsiyeleriniz ve araştırmalarınıza açığım. Hem bu başlık belki hepimiz için fikir verici olur. Hepimize sağlıklı günler dilerimmm!

Demir hayat sigorta var sanirim bitek bende kalinca onu yaptircam artik ama hic kimseden ses cikmadi fikir alsak iyi olurdu tabi

Florance nightingale icin bi sigorta yapmislar kontrol dogum vs 11 bin civari. Daha detay ogrenirsem yazarim birde turk nippon un var o daha uygun ama onun kapsadigi hastaneleri istememistim ben o yuzden cok incelemedim. Baska bir bilgide bulamadim malesef

11000 de iyi paraymış:) söylediklerini bi araştırayım sagol cnm. Sen ne kadar süredir hamilesin

Back