E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Bak şimdi...ben bazı şeyleri okuyunca aklım karışıyo yaa..öylemiymiş...zaten pek bi bilgisizim bu mevzularda her duyduğum aklımı karıştırıyokafamçokkarıştı...
Eee peki o kadar çift hamilelik boyu son aya kadar normal ilişkilerini sürdürebiliyolar diye biliyodum ben:uhm:..belki bu özel bi durumdur...biri aydınlatsın da rahatlayalım
arkadaslar benım bı tanıdıgımın basına geldı. bebek ıstıyorlardı. bır ay denedıkten sonra hıc bır belırtı yasamamıs. yanı hamıle oldugunu dusunmedıgı ıcın denemelere devam etmıs. sonra hamıle kaldıgını ogrenıyo ve bebgını dusuruyoo. dr.u hamıleyken ılışkıye gırdıgı ıcın oldugunu soyluyoo. pekı ne zamandan sonra ılıskıye gırılmeyecek. anlamadım. boyle bısey yasayan varsa bılgısını benımle paylasabılırmı??
hayatım ben de hamileydim doktor bana ilk üç ay ve son 2 ay yasaklamıştı ilişkiyi yalnız dikkat edin hamilelik sırasında eşinizle yatağa girdiğinizde göğüs uçlarınızın fazla uyarılmamasına dikkat edin eğer dikkat etmezseniz erken doğum gibi bir risk oluşuyor şimdilik bilgim bu kadar...arkadaslar benım bı tanıdıgımın basına geldı. bebek ıstıyorlardı. bır ay denedıkten sonra hıc bır belırtı yasamamıs. yanı hamıle oldugunu dusunmedıgı ıcın denemelere devam etmıs. sonra hamıle kaldıgını ogrenıyo ve bebgını dusuruyoo. dr.u hamıleyken ılışkıye gırdıgı ıcın oldugunu soyluyoo. pekı ne zamandan sonra ılıskıye gırılmeyecek. anlamadım. boyle bısey yasayan varsa bılgısını benımle paylasabılırmı??
bana biraz uzlantısız geldi yani cünkü bebegin yerleştigi rahim ve ilişkşiye girme yeri farklı ama tabi zorlama olmadıgı durumdalarda yani sonucta hamileyken birlikte olan kişilerd evardır bence o düsük nedeni farklı geliyo o anda da ona denk geldigi için d röyle söylemiştir ki cünkü asılama yaptıktan sonrada dr diyoki zorlamadan birlikte olun diye .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?