- 30 Ocak 2011
- 1.530
- 448
2 yillik evliyik.Eşimle severek evlendik.Sevgililik döneminde olsun evliliğin başında olsun her şey güzeldi.Öpmeden duramaz sürekli sarilir ve romantik geceler geçirirdik.Ilk baslarda 2 3 gunde bir işe başlayınca h aftada bir cinsellik olurdu.İş hayatımızdan dolayi bizim için normaldi.Hamilelik düşünmeye başladık. Hadi deneyelim anca olur dedik.Ben ilk seferde Hamile kaldım.Ikimizde beklemiyorduk.Sevindik tabiki .Hamilelik süreci hassastı.Dusuk tehlikesi nedeniyle doğuma kadar yapmadık.Lohusulik dedim.Gel zaman git zaman bebek 8 aylik oldu.Kadin olarak cinsel hayatımın devamını sürmesini bekledim.Eşimle yaklaşmaya çalıştık ama eşim sertlesemiyor.O günde beri bana yakışıymuyor.Hadi diyorum yok hazır hissetmiyorum.Yok kafam rahat değil diyor. Doktora git diyorum.Doktorluk bir şey yok diyor.Artik eskisi gibi bir coşku yok.Sarilarak uyuyor opuyor ama sonra arkasını dönüp uyuyor. Cinsellik aklına gelmiyor. Ben kadın olarak tahammül edemiyorum.Evli gibi hissetmiyorum.Evin işlerini gören çocuğa bakan biri gibiyim.Cok yoruldum.Zaten gurbetteyim.8 ay cinsel.hayat için mi evlendim.Zaten yas farkımız var.Ben 34 o 42 oldu. Sadece anneme anlattım.Bu duruma ya katlan ya bosan dedi. Bebegim de var.Daha ne yapılabilir bu durumda ki ?