• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kaldıgını bilmeden ilişkiye girmek...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaslar benım bı tanıdıgımın basına geldı. bebek ıstıyorlardı. bır ay denedıkten sonra hıc bır belırtı yasamamıs. yanı hamıle oldugunu dusunmedıgı ıcın denemelere devam etmıs. sonra hamıle kaldıgını ogrenıyo ve bebgını dusuruyoo. dr.u hamıleyken ılışkıye gırdıgı ıcın oldugunu soyluyoo. pekı ne zamandan sonra ılıskıye gırılmeyecek. anlamadım. boyle bısey yasayan varsa bılgısını benımle paylasabılırmı??

benim bildigim cinsel iliski ilk 7-8 ayi normal hamilelik geçirenler için serbest
ama hamile olduklarini ögrendikten sonra doktoru yasakliyorsa o zaman sakincali... bu yüzden kesin bir tarih yoktur... hamile kadindan kadina degisir bu durum...

gebelık olusurken sakıncalı galıba.olustuktan sonrası ıcın deıll.

zaten dr u boyle bı sakıncadanda bahsetmemıs oncesınden

vallaha benim duydugum eger dogruysa tam da emin degilim ama 12 haftadan sonra sakincali degilmis diye duydum bilmiyorum dogrumu

Ne saçma, hiçböyle birşey duymadım. Düşükle ilişkinin ne alakası var.:1closedeyes:

Bak şimdi...ben bazı şeyleri okuyunca aklım karışıyo yaa..öylemiymiş...zaten pek bi bilgisizim bu mevzularda her duyduğum aklımı karıştırıyokafamçokkarıştı...
Eee peki o kadar çift hamilelik boyu son aya kadar normal ilişkilerini sürdürebiliyolar diye biliyodum ben:uhm:..belki bu özel bi durumdur...biri aydınlatsın da rahatlayalım

cnm tabıkı hamılelıkte cınsel ılıskı anormal bı durum yoksa olabılıyo. bu benım bahsettıgım ılk ayda olmus bısey.yanı ılk ay sakıncalımıdır normalde.onu dıyorum.

ıyıde hamıle oldugunu bılmıyomus cocuk ıcın ugrasanlar yanı ben sureklı ılıskıye gırıyoruz tutsun dıye ne alaka anlayamadım.

arkadaslar benım bı tanıdıgımın basına geldı. bebek ıstıyorlardı. bır ay denedıkten sonra hıc bır belırtı yasamamıs. yanı hamıle oldugunu dusunmedıgı ıcın denemelere devam etmıs. sonra hamıle kaldıgını ogrenıyo ve bebgını dusuruyoo. dr.u hamıleyken ılışkıye gırdıgı ıcın oldugunu soyluyoo. pekı ne zamandan sonra ılıskıye gırılmeyecek. anlamadım. boyle bısey yasayan varsa bılgısını benımle paylasabılırmı??

Canım benimde başıma böyla bişey geldi.Bende hamile kaldığımı öğrendiğimde kanamam vardı ve kanamam ilişkiden sonra başlamıştı doktorum ilişki olup olmadığını sordu ve bize ilişkiyi yasaklamıştı.Yani bazı durumlarda ilşki yasaklana biliyor ama düşükte ilişkinin payı nekadardır bilemiyorum.benim bebeğimde öldü ama ilaç kullanımından dolayı....

canim normalde iliskiye girmek sorun degil bence nerden bileceksinnki hamile oldugunu
hem hamis olalim diye iliskiye gir hemde dusuk olursa diye kork
bence bi sorun olmadigi muddetce normal

hayatım ben de hamileydim doktor bana ilk üç ay ve son 2 ay yasaklamıştı ilişkiyi yalnız dikkat edin hamilelik sırasında eşinizle yatağa girdiğinizde göğüs uçlarınızın fazla uyarılmamasına dikkat edin eğer dikkat etmezseniz erken doğum gibi bir risk oluşuyor şimdilik bilgim bu kadar...

hiç ondan olur mu ya.bende hamile olduğumu bilmiyordum bende yaşadım böle bişey.dopuma son 1 ay kalaya kadar iilişkiye girebiliyorsun.ama bazı insanların düşük tehlikesi oluyor o zamn doktor ilişkiyi yasaklıyor oda ilk 3 ay ondan sonra serbest belkide arkadasının böle bi sorunu olabilir.bebek düşürmek çok acı allah düşmanımın basına vermesin onada gecmiş olsun

Kişiden kişiye değişir bu durum.Zaten doktor risk varsa yasaklar ilişkiyi.

Ama hergünde çocuk olsun diye ilişki olmaz zaten arkadaşıma katılıyorum.
Adet günü yaklaşınca bırakırdık biz hep.
En iyisi 2 yada 3 günde bir ilişki.Sperm kalitesi için bu ara verilmeli.

bana biraz uzlantısız geldi yani cünkü bebegin yerleştigi rahim ve ilişkşiye girme yeri farklı ama tabi zorlama olmadıgı durumdalarda yani sonucta hamileyken birlikte olan kişilerd evardır bence o düsük nedeni farklı geliyo o anda da ona denk geldigi için d röyle söylemiştir ki cünkü asılama yaptıktan sonrada dr diyoki zorlamadan birlikte olun diye .....

bana biraz uzlantısız geldi yani cünkü bebegin yerleştigi rahim ve ilişkşiye girme yeri farklı ama tabi zorlama olmadıgı durumdalarda yani sonucta hamileyken birlikte olan kişilerd evardır bence o düsük nedeni farklı geliyo o anda da ona denk geldigi için d röyle söylemiştir ki cünkü asılama yaptıktan sonrada dr diyoki zorlamadan birlikte olun diye .....

bebeğin yerleştiği rahim ve ilişkiye girme yeri arasındaki benzerlikten ya da yakınlıktan değil zaten düşük riski. bayanın kasılmalarıyla alakalı bir durum.özellikle hamileyken zaten bayan daha şiddetli kasılırmış cinsel ilişkide,bu da risk oluşturuyormuşmuşmuş.. neyse ben okuduklarımın yalancısıyım.

Normal bir hamilelik ıcın bılemıcem fakt ılk donemlerde rısklı olabılır cunku bebk yenı yerlesıyor oldugu ıcın kanımca...
Dusuk tehlıkesı olan anneler ıcın ılıskı yasagı bana mantıklı gelıyor cunku ozellıkle orgazm sırasında rahım kasılıp genısledıgı ıcın dusuk tehlıkesı artıyor Allah korusun..amin...
yanı benm fıkrım bu..

emin misiniz doktorun cinsel birleşme nedeniyle düşük oldu dediğinden??

çünkü emin olarak söylüyorum ki böyle bir şey yok...:olmaz:

menide spermlerin içeri çekilmesi için rahmin kasılmasına sebep olan bir salgı varmış,işte bu kasılmada bazı kişilerde özellikle gebeliğin son dönemlerinde düşük veya erken doğuma sebep olabiliyormuş ve bu durumda dr,çinsel ilşkiyi yasaklıyor veya prezervatif öneriyormuş......

Back