Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iliskiden bir kaç gün sonra pembemsi leke gelmişti,bende şaşırmıştım sonra mide bulantısı ve kasık ağrısı bunlar yaşadıklarım.Merhaba kızlar. 15 aydır evliyim. İlk aydan beri bebek istiyoruz. Kendimi çok dinliyorum. Acaba hamile kalan arkadaşlar o ay neler hissetti yazabilir mi? Teşekkür ederim şimdiden
Ovülasyon testi denediniz mi bebek istiyormuşsunuz .Merhaba kızlar. 15 aydır evliyim. İlk aydan beri bebek istiyoruz. Kendimi çok dinliyorum. Acaba hamile kalan arkadaşlar o ay neler hissetti yazabilir mi? Teşekkür ederim şimdiden
İki kez çatlatma iğnesi yaptım sadece. Doktorum hicbir problem olmadığını yaşına göre yumurtaların daha genç dedi hatta.(Yaş 33)Ovülasyon testi denediniz mi bebek istiyormuşsunuz .
Kaçındı gündesiniz çatlatma iğemsininİki kez çatlatma iğnesi yaptım sadece. Doktorum hicbir problem olmadığını yaşına göre yumurtaların daha genç dedi hatta.(Yaş 33)
Belki ovulasyon testi yapabilirsiniz öyle ilerleyerek yumurtlama gününü deneyip bekleyebilirsinizİki kez çatlatma iğnesi yaptım sadece. Doktorum hicbir problem olmadığını yaşına göre yumurtaların daha genç dedi hatta.(Yaş 33)
Tamamdır. Adet sonrası takipte kalayım önümüzdeki ayBelki ovulasyon testi yapabilirsiniz öyle ilerleyerek yumurtlama gününü deneyip bekleyebilirsiniz
Olur bizide hayırlı haberlerle bilgilendirirseniz inşallah.Exzanelerdeki ovulasyon iyidir kaset değil diğer days doctor olan gibi oneririmTamamdır. Adet sonrası takipte kalayım önümüzdeki ay
O akıntı ben de de oldu ve bahsettiginiz tarihteki gibi. Hafifte kasık ağrım oldu.19u adet günüm. Bakalim ne olacakBende bir gebenin günlüğünden ovülasyon testi almıştım. İlk ay adet bitince yapmaya başladım. Sonraki ay yumurtlamayı hissettiğimi farkederek sadece yumurtlama gününden 2 gün önce falan deneyerek yaptım. Yumurtlamanın tam üstünden 7 gün geçtikten sonra peçeteye akıntı şeklinde pembemsi gelmişti