Gebeliğe Hazırlık Hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

GLMgzl07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2018
3
0
1
Merhaba arkadaşlar gynositol yazdı doktorum bu ilacı içip faydasını gören ve hamile kalanlar var mı

Merhaba arkadaşlar gynositol yazdı doktorum bu ilacı içip faydasını gören ve hamile kalanlar var mı
Pko hastalarına veriliyor genelde. Klomen gibi yumurtayı aşırı geliştirip kist oluşumuna neden olmuyor, gerektiği kadar geliştiriyor. Yani daha avantajlı. Bi de yanlış hatırlamıyorsam içinde folik asitte var. İlacı da kullananları da duydum ama bu ilaç sayesinde hamile kaldım diyen duymadım. Çok bilindik değil.

Merhabalar arkadaşlar Yeni üye oldum hamile olmak istiyorum 7 aylık evliyim yumurtaliklarim herşey yolunda sağlıklı gebe kalmak için yardımcı olur musunuz

Merhabalar arkadaşlar Yeni üye oldum hamile olmak istiyorum 7 aylık evliyim yumurtaliklarim herşey yolunda sağlıklı gebe kalmak için yardımcı olur musunuz
İnofolic combi kullanabilirsiniz. Bir de yumurtlama günlerini takip etmelisiniz. Şu anda uyguladığınız birşey varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…