2 ay daha çok yeni ben 1 senenin sonunda gebe kaldım 3 gün oldu öğreneli bence ovülasyon testi al ben instagramda bir gebenin günlüğü diye sayfa var ordan aldım 2. Denemede gebe kaldım bende hiç beklemediğim bi zamanda olacağını hiç düşünmemiştim süpriz olduArkadaşlar merhaba . 3 yıllık evliyim 2 aydır hamile kalmaya çalışıyorum . Yumurtlama günlerimi hesaplayıp ilişkiye girdim ama olmadı. Siz nasıl hamile kaldınız bana önerilerinizi paylaşabilir misiniz
Yaa sağlıkla kucağına alırsın inşallah2 ay daha çok yeni ben 1 senenin sonunda gebe kaldım 3 gün oldu öğreneli bence ovülasyon testi al ben instagramda bir gebenin günlüğü diye sayfa var ordan aldım 2. Denemede gebe kaldım bende hiç beklemediğim bi zamanda olacağını hiç düşünmemiştim süpriz oldu
Kafaya takmayı bırakıp akışına bırakınArkadaşlar merhaba . 3 yıllık evliyim 2 aydır hamile kalmaya çalışıyorum . Yumurtlama günlerimi hesaplayıp ilişkiye girdim ama olmadı. Siz nasıl hamile kaldınız bana önerilerinizi paylaşabilir misiniz
Yumurtladigim günleri takip ettim o günlerde gün aşırı iliski yaşadım hamile kaldım..Arkadaşlar merhaba . 3 yıllık evliyim 2 aydır hamile kalmaya çalışıyorum . Yumurtlama günlerimi hesaplayıp ilişkiye girdim ama olmadı. Siz nasıl hamile kaldınız bana önerilerinizi paylaşabilir misiniz
Sigara kullanmıyorum yediğime içtiğine de çok dikkat ederim aslında stres de yapmıyorum bakalım inşallah yakın zamanda olurKafaya takmayı bırakıp akışına bırakınStresli olduğunuz dönemlerde yumurta bile döllenmeyebiliyor. Ayrıca kullanıyorsanız sigarayı bırakın çok etkiliyor.
Merhana cinsiyeti ne oldu acaba yumurtlama gunundeYumurtladigim günleri takip ettim o günlerde gün aşırı iliski yaşadım hamile kaldım..
Sigara kullanmıyorum yediğime içtiğine de çok dikkat ederim aslında stres de yapmıyorum bakalım inşallah yakın zamandaKafaya takmayı bırakıp akışına bırakınStresli olduğunuz dönemlerde yumurta bile döllenmeyebiliyor. Ayrıca kullanıyorsanız sigarayı bırakın çok etkiliyor.
ilk denemede kaldın mıYumurtladigim günleri takip ettim o günlerde gün aşırı iliski yaşadım hamile kaldım..
İnsallah :) ya ben de öyle takip ediyordum stres yapmadığımı zannediyordum. Umursamamaya başlayınca olduSigara kullanmıyorum yediğime içtiğine de çok dikkat ederim aslında stres de yapmıyorum bakalım inşallah yakın zamanda olur
Kızım var çok şükürMerhana cinsiyeti ne oldu acaba yumurtlama gununde
Yani yumurtlama gününde de hamile kalıp kızı olanlar olabiliyomus. Sanirim sacmaliyo insanlar. Allah bagislasin :)Kızım var çok şükür
Kızım var çok şükürMerhana cinsiyeti ne oldu acaba yumurtlama gununde
2 .ayda hamile kaldım beyaz bir akıntı geliyor sümüksü onu takip et gün aşırı iliski olsun..Sigara kullanmıyorum yediğime içtiğine de çok dikkat ederim aslında stres de yapmıyorum bakalım inşallah yakın zamanda
ilk denemede kaldın mı
Benim için olması önemliydi takılma ona boşverYani yumurtlama gününde de hamile kalıp kızı olanlar olabiliyomus. Sanirim sacmaliyo insanlar. Allah bagislasin :)
Takilmiyorum bende ama baya merak ediyorum cinsiyetiniiBenim için olması önemliydi takılma ona boşver
İnşallahİnsallah :) ya ben de öyle takip ediyordum stres yapmadığımı zannediyordum. Umursamamaya başlayınca olduİnsallah siz de bir an önce güzel haberi alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?