HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Sağlıklı beslenmek de içimden gelmiyor canım ya hahahaha Bakalım hayırlısı saldım ben sadece gün sayıyorum senin nasıl gidiyor?
Ben çörek otu haşlanmış yumurta avakado hep böyle beslendim bence faydası old aklında olsun ben ilk zamanlar çok heyecanlıydım o zamanlar olmayınca da ağlardım ama zamanda daha sakin oldum çalışıyorum birde vakit geçiyor ama aklım hep burda bu site bana umut ve yoldaş oldu sürekli girip okuyorum, senin nasıl gidiyor peki

Ben de çalışıyorum. Ben sadece bu ay ek takviye vitamin kullanmaya başladım folik asit falan zaten kullanıyorum. Geçen ay çok umutluydum yumurtam çatlamıştı. Her şey yolundaydı. Çok iyi değerlendirmiştik ama olmadı. Bütün gebelik belirtilerim de vardı halbuki ama işte. Biraz umudum kırıldı. Buraya girince hem iyi geliyor hem de bazen umutsuzluğa kapılıyorum. İnşallah daha fazla beklemek zorunda kalmayız kuzum

İnşallah kuşum inan duygularını herkes yaşıyor bende öyle belirtiler buldum ki kendimde meğer hepsi psikolojikmiş o yüzden artık kendimi dinlemiyorum eskisi gibi, inşallah birbirimize güzel haberler veririz hep dua ediyorum buradaki tüm bekleyen arkadaşlarıma güldürsün Rabbim

Allahım inşallah pozitiftir hepimize nasip et bu ay mutlu haberler alalım inşallah
Kızlar beta hcg 2,4 çıktı maalesef Anlamıyorum, regl de olamadım. Kahverengi akıntı var sadece. İlk kez çocuk denediğim ay başıma değişik bi şey geldi. Her zaman düzenlidir normalde reglim. Tecrübesi olan var mı bu konuda?

Amin inşallah bebişlerimizi de beraber büyütürüz

Bence bekleyin ragl sökülmezse tekrar kan verin

Bende ilk kez çocuk denediğimizde 30 gün olan döndüm 28 e düştü anlamadım arrık duygulardan dolayı hormonlar mı etkileniyor anlayamadım

Aaa aynı yaştayız demek, bizde 2 yıldır evliyiz aralıktan beri istedik ama olmadı işte inşallah bu kez olur çocuk hemen olacak sanıyordum meğer öyle değilmiş, sen Bencede bir dene Allah büyük hiç belli olmaz, ben amh baktırmadım hiç kaç olması lazım normalde

Aralığı tam hatırlamıyorum kuzum ama minimum 0,80 olması gerekirken benim 0,41 çıkmıştı. Yaşıma göre çok düşük. Biz de işte aralıkta sürece başladık ama o dönemde ben doğum kontrol hapı kullanıyordum kistlerimden dolayı. Hsg falan işlemlerini aralıkta yaptırdık. Ocakta artık çalışmalara başladık tutmadı ben de 14 şubatta süpriz yapmak istiyordum nasip olmadı. Bat doğum günüme denk geliyor belki bebişim bana süpriz yapar teyzesiii

Ya kıyamam yapar tabiki yapmaz mı vaktini bekliyordur minik kuşum hep güzel düşünelim güzel olsun inşallah Allah nasip ederse çevremde kimseyi söylemeyi düşünmüyorum 3 ay, sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah bakalım ben de eğer tutmazsa gene diğer ay baktırıcam değerlerime birde çok belirtim yok ama hamile kalan arkadaşlarım hiç belirtim olmadı herkeste belirti olmak zorunda gibi hissetmeyin yazmıştı

Evet ben de düşünmüyorum söylemek istemiyorum belki anneme söylerim sadece kuzum bakalım o günleri görelim de

Valla benimde reglime 5 gün kaldı sürekli erken gebelik testi yapıp duruyorum hafif silik çıkmaya başladı ama gecikmedim daha diye bekliyorum bakalım heveslenmemeye çalışıyorum biraz daha var diye
Kan verdiniz mi pozitif gibi duruyor. Bir de test prodoctor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…