Ben çörek otu haşlanmış yumurta avakado hep böyle beslendim bence faydası old aklında olsunSağlıklı beslenmek de içimden gelmiyor canım ya hahahahaBakalım hayırlısı saldım ben sadece gün sayıyorum senin nasıl gidiyor?
Ben de çalışıyorum. Ben sadece bu ay ek takviye vitamin kullanmaya başladım folik asit falan zaten kullanıyorum. Geçen ay çok umutluydum yumurtam çatlamıştı. Her şey yolundaydı. Çok iyi değerlendirmiştik ama olmadı. Bütün gebelik belirtilerim de vardı halbuki ama işte. Biraz umudum kırıldı. Buraya girince hem iyi geliyor hem de bazen umutsuzluğa kapılıyorum. İnşallah daha fazla beklemek zorunda kalmayız kuzumBen çörek otu haşlanmış yumurta avakado hep böyle beslendim bence faydası old aklında olsunben ilk zamanlar çok heyecanlıydım o zamanlar olmayınca da ağlardım ama zamanda daha sakin oldum çalışıyorum birde vakit geçiyor ama aklım hep burda bu site bana umut ve yoldaş oldu sürekli girip okuyorum, senin nasıl gidiyor peki
İnşallah kuşum inan duygularını herkes yaşıyor bende öyle belirtiler buldum ki kendimde meğer hepsi psikolojikmiş o yüzden artık kendimi dinlemiyorum eskisi gibi, inşallah birbirimize güzel haberler veririz hep dua ediyorum buradaki tüm bekleyen arkadaşlarıma güldürsün RabbimBen de çalışıyorum. Ben sadece bu ay ek takviye vitamin kullanmaya başladım folik asit falan zaten kullanıyorum. Geçen ay çok umutluydum yumurtam çatlamıştı. Her şey yolundaydı. Çok iyi değerlendirmiştik ama olmadı. Bütün gebelik belirtilerim de vardı halbuki ama işte. Biraz umudum kırıldı. Buraya girince hem iyi geliyor hem de bazen umutsuzluğa kapılıyorum. İnşallah daha fazla beklemek zorunda kalmayız kuzum
Kızlar beta hcg 2,4 çıktı maalesefAllahım inşallah pozitiftir hepimize nasip et bu ay mutlu haberler alalım inşallah
Amin inşallah bebişlerimizi de beraber büyütürüzİnşallah kuşum inan duygularını herkes yaşıyor bende öyle belirtiler buldum ki kendimde meğer hepsi psikolojikmiş o yüzden artık kendimi dinlemiyorum eskisi gibi, inşallah birbirimize güzel haberler veririz hep dua ediyorum buradaki tüm bekleyen arkadaşlarıma güldürsün Rabbim
Canım ne güzel dua inşallah amin kuşumAmin inşallah bebişlerimizi de beraber büyütürüz
Bence bekleyin ragl sökülmezse tekrar kan verinKızlar beta hcg 2,4 çıktı maalesefAnlamıyorum, regl de olamadım. Kahverengi akıntı var sadece. İlk kez çocuk denediğim ay başıma değişik bi şey geldi. Her zaman düzenlidir normalde reglim. Tecrübesi olan var mı bu konuda?
Kaç yaşındasın canımCanım ne güzel dua inşallah amin kuşum
27 kuşum senKaç yaşındasın canım
Bende ilk kez çocuk denediğimizde 30 gün olan döndüm 28 e düştü anlamadım arrık duygulardan dolayı hormonlar mı etkileniyor anlayamadımKızlar beta hcg 2,4 çıktı maalesefAnlamıyorum, regl de olamadım. Kahverengi akıntı var sadece. İlk kez çocuk denediğim ay başıma değişik bi şey geldi. Her zaman düzenlidir normalde reglim. Tecrübesi olan var mı bu konuda?
Ben de 27 yaşındayım kuzum 1 buçuk yıllık evliyim ocaktan beri bebek istiyoruz. Aslında düşünmüyorduk ama bende amh düşük çıkınca doktorum ya yumurta dondur ya da tüp bebek dedi. Ben önce kendim denemek istedim bakalım hayırlısı27 kuşum sen
Aaa aynı yaştayız demek, bizde 2 yıldır evliyiz aralıktan beri istedik ama olmadı işte inşallah bu kez olur çocuk hemen olacak sanıyordum meğer öyle değilmiş, sen Bencede bir dene Allah büyük hiç belli olmaz, ben amh baktırmadım hiç kaç olması lazım normaldeBen de 27 yaşındayım kuzum 1 buçuk yıllık evliyim ocaktan beri bebek istiyoruz. Aslında düşünmüyorduk ama bende amh düşük çıkınca doktorum ya yumurta dondur ya da tüp bebek dedi. Ben önce kendim denemek istedim bakalım hayırlısı
Aralığı tam hatırlamıyorum kuzum ama minimum 0,80 olması gerekirken benim 0,41 çıkmıştı. Yaşıma göre çok düşük. Biz de işte aralıkta sürece başladık ama o dönemde ben doğum kontrol hapı kullanıyordum kistlerimden dolayı. Hsg falan işlemlerini aralıkta yaptırdık. Ocakta artık çalışmalara başladık tutmadıAaa aynı yaştayız demek, bizde 2 yıldır evliyiz aralıktan beri istedik ama olmadı işte inşallah bu kez olur çocuk hemen olacak sanıyordum meğer öyle değilmiş, sen Bencede bir dene Allah büyük hiç belli olmaz, ben amh baktırmadım hiç kaç olması lazım normalde
Ya kıyamam yapar tabiki yapmaz mı vaktini bekliyordur minik kuşum hep güzel düşünelim güzel olsun inşallah Allah nasip ederse çevremde kimseyi söylemeyi düşünmüyorum 3 ay, sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallahAralığı tam hatırlamıyorum kuzum ama minimum 0,80 olması gerekirken benim 0,41 çıkmıştı. Yaşıma göre çok düşük. Biz de işte aralıkta sürece başladık ama o dönemde ben doğum kontrol hapı kullanıyordum kistlerimden dolayı. Hsg falan işlemlerini aralıkta yaptırdık. Ocakta artık çalışmalara başladık tutmadıben de 14 şubatta süpriz yapmak istiyordum nasip olmadı. Bat doğum günüme denk geliyor belki bebişim bana süpriz yapar teyzesiii
Evet ben de düşünmüyorum söylemek istemiyorum belki anneme söylerim sadece kuzum bakalım o günleri görelim deYa kıyamam yapar tabiki yapmaz mı vaktini bekliyordur minik kuşum hep güzel düşünelim güzel olsun inşallah Allah nasip ederse çevremde kimseyi söylemeyi düşünmüyorum 3 ay, sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallahbakalım ben de eğer tutmazsa gene diğer ay baktırıcam değerlerime birde çok belirtim yok ama hamile kalan arkadaşlarım hiç belirtim olmadı herkeste belirti olmak zorunda gibi hissetmeyin yazmıştı
Ay inşallah ya düşüncesi bile nasıl mutlu ediyor inşallah canım benim ikimizde birbirimize veririz o haberi bugün iğnenin 6.günüEvet ben de düşünmüyorum söylemek istemiyorum belki anneme söylerim sadece kuzum bakalım o günleri görelim de
Öncesinde hap kullandın mı kuzumAy inşallah ya düşüncesi bile nasıl mutlu ediyor inşallah canım benim ikimizde birbirimize veririz o haberi bugün iğnenin 6.günü
Yok kuşum kullanmadım kendiliğinden doğal büyüdü folik asit ve takviye vitaminler kullandık sağlıklı beslendim o kadar elenatal 1 folik asit d vitamini krill yağı(omega3) havuç tüketmeye dikkat ettimÖncesinde hap kullandın mı kuzum
Kan verdiniz mi pozitif gibi duruyor. Bir de test prodoctor mu?Valla benimde reglime 5 gün kaldı sürekli erken gebelik testi yapıp duruyorum hafif silik çıkmaya başladı ama gecikmedim daha diye bekliyorum bakalımheveslenmemeye çalışıyorum biraz daha var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?