HAMİLE kalan arkadaşlar TRANSFERDEN sonra VÜCUDUNUZDA ne gibi değişiklikler oldu?

nzldm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
125
1
26
Çanakkale
Transferden teste kadar vücunuz nasıl tepkı verdi?
Ağrı
Sancı karın bölgesi
Akıntı
Mide bulantısı
Baş dönmesi
Yorgunluk
Uyku
Halsızlık
Şikinlik
gibi neler yaşadınız?

Son düzenleme:
arkadaşlar benim karın bölgemde ağrım oldu midemle ilgili herhangibir sıkıntı olmadı ama kilo aldım şişlik oldu. Bikaç gündür ağzımda acı bi tat var ama bununla bi alakası varmı bilmiyorum.

arkadaşlar benim karın bölgemde ağrım oldu midemle ilgili herhangibir sıkıntı olmadı ama kilo aldım şişlik oldu. Bikaç gündür ağzımda acı bi tat var ama bununla bi alakası varmı bilmiyorum.

Hamile misin arkadaşım?
Ufakda olsa belirtiler ne olursa olsun yazalım azda olsa umudumuzun ne yönde olacağı ıle ılgılı belkı ip ucu verebilir ;)

adet olacakmışım gibi sancım oluyordu aşırı değil tabi ama inceden bir ağrı birde göğüslerimde aşırı ağrı vardı

Bayanlar siZi çok iyi anlıyorum ama bence belirtiler arayıp kendinizi olumlu Yada olumsuz etkilemeyin inanin hiç bir belirti olmuyor bende olmadı en azından ama bazı sinda adet olucak gibi sancı çekiyor ama hamile bazısı da gercekten göreceği icin çekiyor hiç belli olmuyor kisiden kisiye değişir ama cogu ınsanda hiçbir belirti olmuyor Rabbim bu yolda yürüyen herkeze pozitif neticeyi almayı nasip etsin ..

kızlar ben 7 haftalık hamileyim ve belirtilerim 6. haftada başladı , testlerden önce hamile olduğunuzu anlamanız çok zor malesef

test günüme 2 gün kaldı ve hiç bir belirtim yok die kendimi üzüodum,burdaki belirti yaşamadan test sonucunu pozitif alan arkadaşlarımı okuyunca moralim yerine geldi,sağolsunlar,yoksa daha test yaptırmadan,yok tutmadı kesin demeye başlamıştım,en azından 2 gün daha umutla bakıcam :23: yalnız regl öncesi asabiyet sinirlilik ağlamaklı duygusallıklar olur ya onları yaşadım,ruh hali değişimi var bende,bu da korkuttu beni,çünkü bunlar reglimin hep en kesin belirtileri olmuşlardır :( fiziksel belirti yaşamayan arkadaşlarım acaba böyle ruhsal duygusal belirtileriniz oldumu,yoksa bu benimkiler gerçekten regl öncesi sendrom mu :43: hepinize sağlıklı hamilelikler diliorum,öptm..

test günüme 2 gün kaldı ve hiç bir belirtim yok die kendimi üzüodum,burdaki belirti yaşamadan test sonucunu pozitif alan arkadaşlarımı okuyunca moralim yerine geldi,sağolsunlar,yoksa daha test yaptırmadan,yok tutmadı kesin demeye başlamıştım,en azından 2 gün daha umutla bakıcam :23: yalnız regl öncesi asabiyet sinirlilik ağlamaklı duygusallıklar olur ya onları yaşadım,ruh hali değişimi var bende,bu da korkuttu beni,çünkü bunlar reglimin hep en kesin belirtileri olmuşlardır :( fiziksel belirti yaşamayan arkadaşlarım acaba böyle ruhsal duygusal belirtileriniz oldumu,yoksa bu benimkiler gerçekten regl öncesi sendrom mu :43: hepinize sağlıklı hamilelikler diliorum,öptm..

bence olumlu düşünelim ban tedaviye başlarken alacağın hormon ilaçları sinirlilik stres yapar diye eşimi uyarmışlardı anlayışla karşılaması için şimdide bekemenin verdiği etki var normal bence

test sonucunu aldın mı canım, merak ettim ??

test sonucunu aldın mı canım, merak ettim ??

ne yazıkki saat 3 te çıktım dersten,geç kalmışım,başka uzak biyere de gitmek istemedim,sabah vercem kan,yarın öğlen sonucu yazarım cnm hayırlısıyla,merak ettiğim bişi var bu vajinal akıntılar oluomuş,hatta bi arkadaş test günü arttığını yazmış,bende öle bişi yok,bu önemli bi göstergemi testten önce,sende oldumu cnm,bide beta hcg değeriyle ilgili kafam karışık,12.gün ne çıkmalı,ve nası artmalı,bi arkadaşımızın 13.gün 38 sonraki 66 sonrada 99 muş doktoru sağlıklı artmıo demiş,nedir sağlıklı olan,bebeğine ve kendine dikkat et iyi bak cnm,çok öptm!

ne yazıkki saat 3 te çıktım dersten,geç kalmışım,başka uzak biyere de gitmek istemedim,sabah vercem kan,yarın öğlen sonucu yazarım cnm hayırlısıyla,merak ettiğim bişi var bu vajinal akıntılar oluomuş,hatta bi arkadaş test günü arttığını yazmış,bende öle bişi yok,bu önemli bi göstergemi testten önce,sende oldumu cnm,bide beta hcg değeriyle ilgili kafam karışık,12.gün ne çıkmalı,ve nası artmalı,bi arkadaşımızın 13.gün 38 sonraki 66 sonrada 99 muş doktoru sağlıklı artmıo demiş,nedir sağlıklı olan,bebeğine ve kendine dikkat et iyi bak cnm,çok öptm!

canım benim test sonucum 13.günde 30.4 14. günde 64.3 tü ama 24. günde kontrole gittiğimizde kesemizi çok net gördük, benim değerlerim daha azmış ona göre bence bünyeye göre hormonlar artıyo kafan karışmasın herkesde farklı oluyor bu akıntıya gelince doktorum transferden sonra progestan vermişti testten 2 gün önce bitti ve ben tekrar almadım ilacımı test günündede pembemsi akıntım başladı ve 15 gün kadar sürdü tabi bu tesadüfte olabilir sen yinede belirti arama canım inşallah yarın iyi haberlerle gelirsin

Bu başlığı ben açtım çünkü merak ediyorumdum.
Belirtiler varsa yaşıyor muyum diye.
Tabi ögrendıklerıme göre herkesde farklı tepkiler oluyormuş.

ben kısaca tedavimi anlatayım.

Tanı erkek infelitesiydi.
18 Martta adetımın ucuncu gününde tedaviye başlandık.
Koşuyolu Bahçeci umut tüp bebek merkeznde
Eşim mikro tese olmadan önce banada tedavıye başlandı amaç spermler alınır alınmaz işleme başlamak için.
İgnelerim falan filan başladık.
30 Mart amelıyat gunumuzdu
Önce eşim alındı ameliyata Dr.Emre Bakırcıoğlu yaptı amelıyatı
Eşimden çıkan sperm kalıtesıne gore ben alınacaktım
Şükürler olsun ki beklediğimiz gibiydı sonuç ve eşim çıktı
Sonra ise ben alındım amelşyata yumurtalar toplandı.
22 tane işlem uygulnadı
11 tanesi saglam çıktı :)
Sonra 5 tanesı kalıtelı oldugu tespıt edıldı
4 nısanda transfer yapıldı 1 tane
2 gün boyunca wc ihtiyacı ve enjeksıyon ıcın kalktım sonrakı gun neredeyse 2 saat dolaştım dısarıda
evde sıkılmıstım
4.gün işe başladım
Agrılarım ise;
kasıklarım agrıdı
ufak ufak sancılar gelıyordu arada
bazen ıse kımıldayamayacagım gıbı hıssettıgım sancım oluyordu ama bır kac sanıye suruyordu
beslenme konusunda ıse
et ozellıkle kemık suyu da tukettım
yogurt sut peynır ve yumurtada sık sık yedım
16 nisanda sonucum 380 çıktı yani hamileyim.
Tabı nasıp kısmet Rabbimin izni ile inş diger donemlerde ıyı gecer
ve saglıklı sıhatlı ve akıllı bir çocugum olur.
Darısı tüm isteyen arkadaşlarıma
RABBİM YARA VE YARDIMCIMIZ OLSUN.. ;)

Bu başlığı ben açtım çünkü merak ediyorumdum.
Belirtiler varsa yaşıyor muyum diye.
Tabi ögrendıklerıme göre herkesde farklı tepkiler oluyormuş.

ben kısaca tedavimi anlatayım.

Tanı erkek infelitesiydi.
18 Martta adetımın ucuncu gününde tedaviye başlandık.
Koşuyolu Bahçeci umut tüp bebek merkeznde
Eşim mikro tese olmadan önce banada tedavıye başlandı amaç spermler alınır alınmaz işleme başlamak için.
İgnelerim falan filan başladık.
30 Mart amelıyat gunumuzdu
Önce eşim alındı ameliyata Dr.Emre Bakırcıoğlu yaptı amelıyatı
Eşimden çıkan sperm kalıtesıne gore ben alınacaktım
Şükürler olsun ki beklediğimiz gibiydı sonuç ve eşim çıktı
Sonra ise ben alındım amelşyata yumurtalar toplandı.
22 tane işlem uygulnadı
11 tanesi saglam çıktı :)
Sonra 5 tanesı kalıtelı oldugu tespıt edıldı
4 nısanda transfer yapıldı 1 tane
2 gün boyunca wc ihtiyacı ve enjeksıyon ıcın kalktım sonrakı gun neredeyse 2 saat dolaştım dısarıda
evde sıkılmıstım
4.gün işe başladım
Agrılarım ise;
kasıklarım agrıdı
ufak ufak sancılar gelıyordu arada
bazen ıse kımıldayamayacagım gıbı hıssettıgım sancım oluyordu ama bır kac sanıye suruyordu
beslenme konusunda ıse
et ozellıkle kemık suyu da tukettım
yogurt sut peynır ve yumurtada sık sık yedım
16 nisanda sonucum 380 çıktı yani hamileyim.
Tabı nasıp kısmet Rabbimin izni ile inş diger donemlerde ıyı gecer
ve saglıklı sıhatlı ve akıllı bir çocugum olur.
Darısı tüm isteyen arkadaşlarıma
RABBİM YARA VE YARDIMCIMIZ OLSUN.. ;)

canım çok sevindimmmmm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..sormak istediğim belirtilerinde akıntı idrarında değişiklik vs.. gibi şeyler oldu mu çok merak ediyoruz cevaplarsan seviniriz :)

Son düzenleme:
canım çok sevindimmmmm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..sormak istediğim belirtilerinde akıntı idrarında değişiklik vs.. gibi şeyler oldu mu çok merak ediyoruz cevaplarsan seviniriz :)

evet akıntım oldu sarımsı renkteydı
son günlerde 10 günde mide bulantım oldu azda olsa
öyle işte
Rabbim sizlerede nasip etsin inş ;)

hamile kalanlar lütfen yazın belirtilerinizi yahu bizde yol göstersin :)

Slm kızlar transferimin 3. günü ve hiç bir belirti yok... Sonucu pozitif arkadaşlar bize bir destek lütfen nedir, nasıl olur...

Back
X