Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar benim karın bölgemde ağrım oldu midemle ilgili herhangibir sıkıntı olmadı ama kilo aldım şişlik oldu. Bikaç gündür ağzımda acı bi tat var ama bununla bi alakası varmı bilmiyorum.
test günüme 2 gün kaldı ve hiç bir belirtim yok die kendimi üzüodum,burdaki belirti yaşamadan test sonucunu pozitif alan arkadaşlarımı okuyunca moralim yerine geldi,sağolsunlar,yoksa daha test yaptırmadan,yok tutmadı kesin demeye başlamıştım,en azından 2 gün daha umutla bakıcamyalnız regl öncesi asabiyet sinirlilik ağlamaklı duygusallıklar olur ya onları yaşadım,ruh hali değişimi var bende,bu da korkuttu beni,çünkü bunlar reglimin hep en kesin belirtileri olmuşlardır
fiziksel belirti yaşamayan arkadaşlarım acaba böyle ruhsal duygusal belirtileriniz oldumu,yoksa bu benimkiler gerçekten regl öncesi sendrom mu
hepinize sağlıklı hamilelikler diliorum,öptm..
test günüme 2 gün kaldı ve hiç bir belirtim yok die kendimi üzüodum,burdaki belirti yaşamadan test sonucunu pozitif alan arkadaşlarımı okuyunca moralim yerine geldi,sağolsunlar,yoksa daha test yaptırmadan,yok tutmadı kesin demeye başlamıştım,en azından 2 gün daha umutla bakıcamyalnız regl öncesi asabiyet sinirlilik ağlamaklı duygusallıklar olur ya onları yaşadım,ruh hali değişimi var bende,bu da korkuttu beni,çünkü bunlar reglimin hep en kesin belirtileri olmuşlardır
fiziksel belirti yaşamayan arkadaşlarım acaba böyle ruhsal duygusal belirtileriniz oldumu,yoksa bu benimkiler gerçekten regl öncesi sendrom mu
hepinize sağlıklı hamilelikler diliorum,öptm..
test sonucunu aldın mı canım, merak ettim ??
ne yazıkki saat 3 te çıktım dersten,geç kalmışım,başka uzak biyere de gitmek istemedim,sabah vercem kan,yarın öğlen sonucu yazarım cnm hayırlısıyla,merak ettiğim bişi var bu vajinal akıntılar oluomuş,hatta bi arkadaş test günü arttığını yazmış,bende öle bişi yok,bu önemli bi göstergemi testten önce,sende oldumu cnm,bide beta hcg değeriyle ilgili kafam karışık,12.gün ne çıkmalı,ve nası artmalı,bi arkadaşımızın 13.gün 38 sonraki 66 sonrada 99 muş doktoru sağlıklı artmıo demiş,nedir sağlıklı olan,bebeğine ve kendine dikkat et iyi bak cnm,çok öptm!
Bu başlığı ben açtım çünkü merak ediyorumdum.
Belirtiler varsa yaşıyor muyum diye.
Tabi ögrendıklerıme göre herkesde farklı tepkiler oluyormuş.
ben kısaca tedavimi anlatayım.
Tanı erkek infelitesiydi.
18 Martta adetımın ucuncu gününde tedaviye başlandık.
Koşuyolu Bahçeci umut tüp bebek merkeznde
Eşim mikro tese olmadan önce banada tedavıye başlandı amaç spermler alınır alınmaz işleme başlamak için.
İgnelerim falan filan başladık.
30 Mart amelıyat gunumuzdu
Önce eşim alındı ameliyata Dr.Emre Bakırcıoğlu yaptı amelıyatı
Eşimden çıkan sperm kalıtesıne gore ben alınacaktım
Şükürler olsun ki beklediğimiz gibiydı sonuç ve eşim çıktı
Sonra ise ben alındım amelşyata yumurtalar toplandı.
22 tane işlem uygulnadı
11 tanesi saglam çıktı :)
Sonra 5 tanesı kalıtelı oldugu tespıt edıldı
4 nısanda transfer yapıldı 1 tane
2 gün boyunca wc ihtiyacı ve enjeksıyon ıcın kalktım sonrakı gun neredeyse 2 saat dolaştım dısarıda
evde sıkılmıstım
4.gün işe başladım
Agrılarım ise;
kasıklarım agrıdı
ufak ufak sancılar gelıyordu arada
bazen ıse kımıldayamayacagım gıbı hıssettıgım sancım oluyordu ama bır kac sanıye suruyordu
beslenme konusunda ıse
et ozellıkle kemık suyu da tukettım
yogurt sut peynır ve yumurtada sık sık yedım
16 nisanda sonucum 380 çıktı yani hamileyim.
Tabı nasıp kısmet Rabbimin izni ile inş diger donemlerde ıyı gecer
ve saglıklı sıhatlı ve akıllı bir çocugum olur.
Darısı tüm isteyen arkadaşlarıma
RABBİM YARA VE YARDIMCIMIZ OLSUN..![]()
canım çok sevindimmmmm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..sormak istediğim belirtilerinde akıntı idrarında değişiklik vs.. gibi şeyler oldu mu çok merak ediyoruz cevaplarsan seviniriz :)
evet akıntım oldu sarımsı renkteydı
son günlerde 10 günde mide bulantım oldu azda olsa
öyle işte
Rabbim sizlerede nasip etsin inş![]()