hamile kalamiyorum.

yalniz kalp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2016
22
5
1
Merhaba,arkadaslar,alti,yillk,evliyim4yasindabirkizimvarikinciyi dusuniyrz Esim şehir dışında çalışıyor beş aydır korunmuyrz ama hamile kalmadan yardımcı olur musunz

Bende kalamıyorum.. bı oglum var...ben subatta bıraktım korunmayı.. yaklasık bı sene olucak.. yok olmuyo.. bu ay tamam kesın hamıleyım dıorum bakıyorum adetım gecıkmıs.. Rabbim yardım etsın hepımıze, cook uzuluyorumm

Yumurtlama günlerinizi takip ediyormusunuz?ilk hamileliğimi 4 yıl bekledim bir kızım var çok şükür.ikinci hamileliğimi korunmayı Bıraktığım ay kaldım.oğlum beni hiç bekletmedi,kızım baya uğraştırmıştı.

Yumurtlama gunlerını ben takıp etmıyorum acıkcası.. denedım bı kac kez tutmadı.. bu ay adetıme yakın agrım oldu sol kasıgımda veseffaf bı akıntı sonrası gunlerınde yumurtlama oldugunda ılur dıolar.. ama yumurtlama gunumle uygun degıl o tarıhler mesela.. ama su eczaneden alınan ovuslayon testlerı varmıs onlar gerckten basarılımı acba kullanan varmı

evet ovulasyon testlerini düzgün bir şekilde uygularsanız başarılı sonuç alabiliyorsunuz. ben internetten alıyorum çok daha uyguna geliyor. ama sırf ona bel bağlamadan regliniz bittikten sonra adetinize kadar iki günde bir düzenli ilişkiye girmekte önemli. sırf ovulasyonu yakalamaya çalışırsanız işe pek yaramıyor

Bu ay olmazsam önumuzdekı ay onu denıyım bari.. hıc kullanmadım.. reglıbıtınce hemen baslanıyomu.. önceden alıp hazırdamı bekletıyım sızce

Bu ay olmazsam önumuzdekı ay onu denıyım bari.. hıc kullanmadım.. reglıbıtınce hemen baslanıyomu.. önceden alıp hazırdamı bekletıyım sızce
regl olduğunuzda sipariş verseniz bitene kadar gelir. ben 10. gün başlıyorum. tam koyu ikinci çizgiyi görüp silinene kadar devam ediyorum. çizgi hafiflediğinde test yapmayı bırakıyorum. burda regl süreniz ve adet döngünüzün süresi de önemli tabi. bi yandan akıntı olup olmadığını da net takip etmeye çalışın. o kadar çok faktör var ki. bi de şu telefona yüklenen adet takvimleri de çok yardımcı oluyor.

regl olduğunuzda sipariş verseniz bitene kadar gelir. ben 10. gün başlıyorum. tam koyu ikinci çizgiyi görüp silinene kadar devam ediyorum. çizgi hafiflediğinde test yapmayı bırakıyorum. burda regl süreniz ve adet döngünüzün süresi de önemli tabi. bi yandan akıntı olup olmadığını da net takip etmeye çalışın. o kadar çok faktör var ki. bi de şu telefona yüklenen adet takvimleri de çok yardımcı oluyor.
Tesekkur edrım önümüzdeki ay denicem..

Back