• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalamiyorum

Beyazmelek234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
4
0
1
27
Merhaba 9 aylik evliyim 2 aya bir adet goruyorum haplarla 1 ay once biraktim sogan suyu icmeye basladim adetimdem 9 gun gecti ama adet gormuyorum hayla akintimda cok geliyo beni bilgilendirirmisinz lutfen

kadın doğuma gittin mi cnm genel muayene olmadan böle kür filan kullanmayın bence
4 ay falan ilac kulllandim ama gene kalmadim bide adet gormuyorum doktor her gitigimde adet hapi veriyo obur ay gene gelmiyo bidhaa gidiyorum hapi kullan adetin duzene girsin cocuk icin baska bi asamaya gecicez diyo ama hic bi sonucu olmuyo.

4 ay falan ilac kulllandim ama gene kalmadim bide adet gormuyorum doktor her gitigimde adet hapi veriyo obur ay gene gelmiyo bidhaa gidiyorum hapi kullan adetin duzene girsin cocuk icin baska bi asamaya gecicez diyo ama hic bi sonucu olmuyo.
Ama çok stres yapıyorsun düzelir bunlar daha yeni evlisin çocuk fikrini yeni benimsemişsiniz yengemde 2 ayda bi regl oluyordu düzensiz ama evlendi 6 ay sonra birden hamişş kaldı sakın strese kapılma ilk bi sene olmaması normal zaten

Ama çok stres yapıyorsun düzelir bunlar daha yeni evlisin çocuk fikrini yeni benimsemişsiniz yengemde 2 ayda bi regl oluyordu düzensiz ama evlendi 6 ay sonra birden hamişş kaldı sakın strese kapılma ilk bi sene olmaması normal zaten
Tesekurler insallah bende bigun bebegime kavusurum

Back