• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalamıyorum

tantana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2012
10
2
86
İçel Mersin
3 aylık evliyim hamile kalmak istiyorum fakat kalamıyorum. çok üzülüyorum. daha önceden düzenli adet olurdum fakat evlendikten sonra adet düzensizliğim başladı. 15 17 gün adet oluyorum bu nedir anlayamadım. nasıl hamile kalırım herhangi birşey kullanmam gereklimi ne yapmalıyım bilgisi olanlar lütfen yazsın.. bu kanama normalmidir. tam bitti diyorum kan gelmiyor. bi bakıyorum yine kan bıktım ya

3 aylık evliyim hamile kalmak istiyorum fakat kalamıyorum. çok üzülüyorum. daha önceden düzenli adet olurdum fakat evlendikten sonra adet düzensizliğim başladı. 15 17 gün adet oluyorum bu nedir anlayamadım. nasıl hamile kalırım herhangi birşey kullanmam gereklimi ne yapmalıyım bilgisi olanlar lütfen yazsın.. bu kanama normalmidir. tam bitti diyorum kan gelmiyor. bi bakıyorum yine kan bıktım ya

Selam canım yeni evlisin bazı kişilerin hormonları değişe biliyor cinsel iliskiye girdi mı , bir süre ,ama istiyorsan kendin emin olmak icin doktora görün ve bu arada Yasin kaç cnm ?

Canim ya daha Yeni baslamissin calismalara hele Dur simdiden bu kadar isyankar olursan:)) saglikli bir Kari koca bin 1 yil vakdi vardir Eger bir yil icinde hamilelik hala olmamissa Doktor arastirmalara baslar bir takim testler yapar yada esinden sperm sayisini ve kalitesini olcdurmesini ister... Ama dedigim gibi 1 yil icinde gebelik meydana gelmediyse bu islemler yapilir Senin daha Yeni baslamissin insallah en kisa zamanda hamis Haberlerini bize yazarsin :)

sık adet olma,guatıra bağlı olabilir.hormon testi yaptır ondan emin ol,çünkü guatırda gebeliği engeller.onun dışında adet düzensizliğinde kist olabilir.bunların cevabı bir kadın doğuma ugra sana orda verirler:)))

daha 3 ayda böyle üzülürsen biz kendimizi öldürelim o zaman ....
vücudun hormonların daha evliliğe alışacak
kanaman içinde doktora gitmelisin
ben 6 buçuk yıllık evliyim ilk 6 ay geri çekilmeyle korunduk
sonra denemeye başladık ama 6 yıl oldu ben hiç gebelik yaşamadım yaşımda 32

benim de 7. ayım. her ay ayrı umut har ay ayrı hayal kırıklığı. bu ay klomen ve iğne kullandım. bakalım ne olacak sonuç

Yeni evlendiğin için zaten ilk muayeneni olmanı öneririrm. Çünkü evlenmeden yapılan muayene ile bir olmuyor zaten bir kadın düzenli olarak doktoruna gitmeli kontrol olmalı. 3ay çok kısa bir süre hamile kalamıyorum demek için ama mutlaka dr a gidin.

slm cnm bende 9 aylık evlıyım ılk 3 ay gerı cekme ıle korunduk.daha sonra bebiş ıstedık yumurtlama gunlerını takıp ettım ole denedık ama hala tutturabılmıs degılız..olmadı 6 aydır .doktora gıttım bnden rahım fılmı ıstedı .rahım fılmı ıcınde adetımın 8-9.gunu olması gerekıo adet gununu bekleyım derken sımdıde adetım bır hafta gecıktı ..adetıme bır hafta kalada kan testı yaptırmıstım negatıf cıktı .kafam karıstı yanı ..bı kac gun daha bekleyıp dr.a gıdecem..

Bende iki aylik ewliyim..hamile kalmk istyrm ve ayni dertten muzdaribim..sanirim stress en buyuk.neden:(

hanımlar henüz yeni evlisiniz dert edinmek için çok erken daha bir yıl dolmadan neden kendinizi üzüp strese sokuyorsunz ben 2.5 senedir evliyim bu yaklaşık 10 aydır da korunmuyoruz bu kadar dert etmiyorum sakin olun stres yaparsanız olmaz.hem her hastalığın başı stres

Back