• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalamiyorum

Merhaba Ben Gul,
Size birsey soracagim bilgim sadece netten okuduklarim ve pek anliyamiyorum. Cunki netteki hesaplayicilarin hepsi ayri tarih belirtiyor.
Ben 25 kasimda regl oldum.
Sonraki ise 24 aralik.
Bu iki ay arasinda yumurtlama testlerini aldim yaptim. teste iki net cizgi asla cikmadi. Hafif belli olan 7 aralikta oldu.
Anladigim o gun yumurtlama gunumdu.
O tarihten sonra 4/5/7 ocakta esimle iliskiye girdik bebek icin. Ama yumurtlama testleri hep silik iki cizgiydi.
Suan takvime gore 21 veya 22 ocakta hasta olmam gerek.
Biz bebek icin iliskiye girmistik. Ayin 9 undan itibaren goguslerim sis ve asiri bel agrim oldu.
Suan ise regl olcakmisim gibi his var cunki yumurtaliklarim agriyor. Yarin hasta olmam gerek. bugun yeniden gebelik testi yaptim negatif cikti.
Bugun ev doktoruna gittim. olani anlattim diyorki eger hamile kalamsaydin 8 yil once kalmazdin. sen denemeye devam et. jinekologa gondermiyor. Sizce sorun bendemi?
Cok uzuluyorum cunki yasim 35 ve bebek deneyip olmamasi beni uzuyor. Cunku on yil once bir bebek aldirmistik erken diye.

güzelım aradan 10 koca yıl gecmıs busürede neler olur neler yanı bırkere yasımız gecıyor bende 34 olcam yakında yas ılerledıkce yumurta rezervımız düşüyor yada nebılım esınde sperm sayısı hareketı azalabılır yanı 110 yıl önce hamıle kaldın dıye suan hersey mükemmeldır dra gıtme demesı dogru degıl bence bızde mesela benım esımde sperm sayısı düşüktü asılama yaptırdık 3 kez tutmadı sonra dogal yolla kladım sımdı ıkıncıyı ıstıyoruz esımın sperm ne durumda bılgımız yok benım yumurtlamam ne alemde bılemem gercı adetlerım düzenlı ama bende bırara bır kadındogumcuda ultrasona gırsemmı dıyorum bızde gecen ay denedık olmadı kecıboynuzu kürü uygulamıstık spermler ıcın ona basladık tekrar henüz yumurtlama dönemıme gırmedık bakalım buayda denıycez bırde o yumurtlama testlerınde pozıtıfı görünce 24-36saat arası oluyomus yumurtlama oyüzden ona göre ılıskıye gırmek lazm gecırmden ıstersen bır kadındogumcuya gıt eger adetın gelırse bıttıkten sonra zararı olmaz

Merhaba Ben Gul,
Size birsey soracagim bilgim sadece netten okuduklarim ve pek anliyamiyorum. Cunki netteki hesaplayicilarin hepsi ayri tarih belirtiyor.
Ben 25 kasimda regl oldum.
Sonraki ise 24 aralik.
Bu iki ay arasinda yumurtlama testlerini aldim yaptim. teste iki net cizgi asla cikmadi. Hafif belli olan 7 aralikta oldu.
Anladigim o gun yumurtlama gunumdu.
O tarihten sonra 4/5/7 ocakta esimle iliskiye girdik bebek icin. Ama yumurtlama testleri hep silik iki cizgiydi.
Suan takvime gore 21 veya 22 ocakta hasta olmam gerek.
Biz bebek icin iliskiye girmistik. Ayin 9 undan itibaren goguslerim sis ve asiri bel agrim oldu.
Suan ise regl olcakmisim gibi his var cunki yumurtaliklarim agriyor. Yarin hasta olmam gerek. bugun yeniden gebelik testi yaptim negatif cikti.
Bugun ev doktoruna gittim. olani anlattim diyorki eger hamile kalamsaydin 8 yil once kalmazdin. sen denemeye devam et. jinekologa gondermiyor. Sizce sorun bendemi?
Cok uzuluyorum cunki yasim 35 ve bebek deneyip olmamasi beni uzuyor. Cunku on yil once bir bebek aldirmistik erken diye.
merhaba gul oncelikle rabbim gonlune gore versin eger korynmaksiizin 6 gecmis ve hamile kalmadiysan kesinlikle jinekolaga gozuk derim,cunku benimde bir evladim var 4bucuk yasinda ustelik hap kullanirken hamile kalmistim,sonra ogluma kardes istedik ama malesef bu yaz gelse iki senedir olmuyor yumurta gunleriymis suymus buymus hepsini gunu gunune yaptim adami biktirdim yazik zaten isinde cokk yoruluyor bide ben hadi yumurtlama gunum diye adamai rahat norakmiyorudm malesef beni pilim bitmis 33 yasindayim korunurken hamile kalan ben iki tuplerimde tikanmis haberim yok,laporoskopi oldum ama acilmadi doktor dogal yolla imkansiz olmaz dedi ve tup bebek le tekrar cocuk sahibi olabilecegimi soyledi ,insallah senin ciddi bi sorunun olmaz ama ihmal etme baska bi doktara git,yurt disindamisin bilmiyorum ama eger sen korunmaksizin uzun sure hamile kalmiyorsan seni doktor jinekolaga gonderir ,

Back