• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalamıyorum

angel_1987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
7
0
36
İzmir
merhaba kızlar siteye yeni üye oldum 1.5 yıllık evliyim. ilk 4 ay yazz doğum kontrol hapını kullandım son 7 aydır da korunmuyoruz bebek istiyoruz neden hamile kalamıyorum çok üzülüyorummmmmm :( ayrıca doktor için erken olduğunu söylüyorlar ama ben adetim bitince gideceğim inşallah bir problem yoktur...

bence adetının 3veya 4gun doktora gıtmenı tavsıye ederım .çunku hormon tahlillerının bazıları ogunlerde yapılması gerekebılıyor

merhaba kızlar siteye yeni üye oldum 1.5 yıllık evliyim. ilk 4 ay yazz doğum kontrol hapını kullandım son 7 aydır da korunmuyoruz bebek istiyoruz neden hamile kalamıyorum çok üzülüyorummmmmm :( ayrıca doktor için erken olduğunu söylüyorlar ama ben adetim bitince gideceğim inşallah bir problem yoktur...

slm canım bence git görüyorsun ki artık hamile kalmak çok kolay değil bende 4 yıldır uğraşıyorum ama olmadı erken davranmak iyidir inş olmaz ama bakarsın uzun zaman gerekebilir o yuzden sen doktoruna gıt tedavine başla allah hayırlısını nasip etsin

merhaba cnm şimdiden kendini bu kadar strese sokma bence doktora gidip hormon tahlillerinle başlayabilirsin bende çok istiyorum bebeğimin olmasını ama henüz olmadı inş. sende en kısa zamanda hamile kalırsın hayırlısıyla ama adetin 2.yada 3.günü doktora gitmelisin hormon tahlilleri için

bir yıl boyunca korunmadan hamile kalamıyorsan sorun var demektir,hem doğum kontrol haplarını bıraktıktan sonra bi 6ay falan hamile kalınamıyor diye duymuştum.yani panik yapma daha erken senin için...

Back