Hamile kalamıyorum

loloburgaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2025
14
5
1
Uzun zamandır içimi kimseye dökemiyorum yazmak konuşmak istedim. 1,5 senelik evliyim, çocuk sahibi olmayı bir çocuğun sevgisini kalbimde yeşertmenin hayalini kuruyorum. Ne yazıkki bir türlü sonuç alamıyorum, infertilite psikolojisi bir yandan, insanlara bu konuyu erken henüz düşünmüyoruz nidalarıma rağmen yaptıkları ümidini kesme inşallah olur acımalı nasihatlari bir yandan. Bir ortama girdiğimde kucağımın boş kalışı bunun bariz bir şekilde bana hissettirilişi sonrasında Allah kucağını doldursun demeleri. Tedavi için başladım ama süreç o kadar uzun ve yorucu ilerliyor ki kafamı toplayamıyorum. Doktorlardan yeterli desteği göremiyorum. Birde Ülseratif kolit hastayım her atak dönemi dahada çok ümidimi yitiriyorum. Her ay acabalarla test yapıp negatife ağlamaktan çok yoruldum. Avrupa yakasında beni yönlendirebileceğiniz ne varsa öğrenmek istiyorum

Allah gönlümuzdekini kolaylıkla hayirla nasip etsin canım benim.. seni çok iyi anlıyorum bir anca gönlüne ferahlık düşsün o hayırla haberle yuvan cıvıl cıvıl olsun doğurmak degilki annelik biz doğuştan anne olan bir cocugu kalbimizde yetiştiren kadinlariz..

Allah gönlümuzdekini kolaylıkla hayirla nasip etsin canım benim.. seni çok iyi anlıyorum bir anca gönlüne ferahlık düşsün o hayırla haberle yuvan cıvıl cıvıl olsun doğurmak degilki annelik biz doğuştan anne olan bir cocugu kalbimizde yetiştiren kadinlariz
Amiiin çok teşekkür ederiiim.🥹

Asla ümidini kaybetme. Ben bekarken ciddi bi ameliyat geçirdim. Rahatsızlığımdan dolayı yumurtaliklar ciddi hasar almış asla bebegin olmaz tüp bebek bile olmaz dedi doktorlar. Ama hiç hi tedavi almadan hamile kaldım. Çevremden ne tepkiler aldım inanamazsın. Hiç birine kulak asmadım. Cani veren de Allah alan da Allah. Biz ne bilebiliriz ki. Hatta sana tavsiyem yaşadığın bu süreci eşinden başka kimseyle paylaşma. Kimse derdine çare almadığı gibi bir de tuz basarlar yarana. 1.5 senelik evliyim diyorsun bir de 15 senedir bebek bekleyen anneleri düşünsene ne kadar uzun bi zaman. Senin yaşadıklarını kucumsemiyorum ama kendinden daha zor durumda olanları düşünerek bi nebze olsun rahatlayabilirsin. Umudunu kaybetme. Allaha sığın dua et gerisi takdiri ilahi

Bende 31 yaşındayım ve 1,5 sene sonra hamile kaldım hiç olmayan değerlerim de sorun çıktı ama Allah nasip etti . Bu süreçte stres yapma desekte insanın elinde olmuyor mecbur stres yapıyoruz . Ben işe girdim bu olumsuz düşünceyi kafamdan atayım işte biraz kafam dağılsın diye. Doktorlara da gittim çok şükür oldu . Allahım sana da nasip etsin kendini rahatlat . Seni çok iyi anlıyorum birine iyilik yaptığım da bile teşekkürlerinde Allah senin de kucağını doldursun şeklinde oluyordu. Belki kötü düşüncede değillerdi ama zoruma gidiyordu

Umudumu kaybettigim ay hamile kaldığımi öğrendim Allah o kadar büyük ki biliyorum bunları çok duyuyorsun kızıyorsun da çoğu zaman hayırlısı olsun hakkımızda
Evet maalesef hiç teselli bulamıyorum. O kadar çöktüm ki psikolojik olarak amh değerim 2.08 ken bir kaç ay sonra 0.96ya düştü şuan kaç Allah bilir. Sanki her geçen gün herşey daha zorlaşıyor gibi imkansızlaşıyor gibi

Bende 31 yaşındayım ve 1,5 sene sonra hamile kaldım hiç olmayan değerlerim de sorun çıktı ama Allah nasip etti . Bu süreçte stres yapma desekte insanın elinde olmuyor mecbur stres yapıyoruz . Ben işe girdim bu olumsuz düşünceyi kafamdan atayım işte biraz kafam dağılsın diye. Doktorlara da gittim çok şükür oldu . Allahım sana da nasip etsin kendini rahatlat . Seni çok iyi anlıyorum birine iyilik yaptığım da bile teşekkürlerinde Allah senin de kucağını doldursun şeklinde oluyordu. Belki kötü düşüncede değillerdi ama zoruma gidiyordu
Hangi değerlerinizde sorun çıktı tedavi aldınız mı

İnan stresin de bu işe çok etkisi var düşünmek insanı çok yoruyor ve olumsuz etkiliyor. O kadar iyi anlıyorum ki seni .
Bunun için çok çabalıyorum ama asla engelleyemiyorum insanların olumsuz yorumlarına sorgulamalarına maruz kalmamak için ailemde dahil olmak üzere herkesten bu tedavi sürecini gizliyoruz bebek soranlara daha erken diyoruz. Ama olmuyor yine de rencide edişleriyle düşüncelere dalıp kendimi ağlarken buluyorum

Back
X