Sanırım pco var lh fshtan yüksek4 yıllık evliyiz 3 yıldır deniyoruz ilk zamanlar doktora gittik eşimle hiç bi sıkıntı yok stres yapmayın 6 ay deneyin olur demişlerdi 3 yıldır olmuyor adetlerim çok düzensiz en son 2 martta adet oldum 38 gün oldu hala adet olamadım 2 gün önce doktora gittim kan testi verdim bayram tatili araya girince sonuçlarım kaldı anlayan varsa bakabilir mi acaba
Adet zamanı olmadığı için tam sonucu vermişmidir emin değilim bide 3 cm basit kist var dedi doktorSanırım pco var lh fshtan yüksek
nerde acaba doktorBenim teyzem 23 sene olamadı bir doktora gitti hemen buldu sorunu çocukta oldu geç olsada :)) mükemmel bir doktor
Aaa adet zamanı yaptırmadıysan eve yanıltabilir sonuç. Basit kistlerinde lhta yükselme yaptığını okumuştumAdet zamanı olmadığı için tam sonucu vermişmidir emin değilim bide 3 cm basit kist var dedi doktor
Teşekkür ederim:)Aaa adet zamanı yaptırmadıysan eve yanıltabilir sonuç. Basit kistlerinde lhta yükselme yaptığını okumuştum
Özelde mi yapılıyor bilginiz varmıAmh testi de yaptir. Yumrta rezervi icin
Zeynep kamil de yapiliyor diye biliyorum. Ben ozel de yaptirmistimÖzelde mi yapılıyor bilginiz varmı
Teşekkür ederimZeynep kamil de yapiliyor diye biliyorum. Ben ozel de yaptirmistim