Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 ve 2 senedir korunmuyorum. Bu yıl başladım tedaviye, ikihap ve 2 çatlatma iğnesi sonuçsuz kaldı. bundan sonrası aşılamaya gidiyor ama çok korkuyorum.. Kilo konusunda elimden geleni yapıcamKaç yıllık evlisin
Hepsi normal prolaktin dışında , prolaktin hep yüksek seyrediyor. MR bile çekildim ama temiz çıktı. Şuanda en son prolaktin 36Benimde 170 69 kiloyum boyuma göre kilom iyi ama PCos için iyi değil diyorlar hormonların nasıl onlarda çok önemli Fsh tsh Lh estradiol prolaktin bunlarda çok önemli
Prolaktin değerim 8 normal mi burdaki çoğu kişinin hep yüksek görüyorumProlaktin çok yüksek değilmiş benimde bir ara 40 dı sonra düştü bazen yükseliyor o stres falanda çok etkiliyor ve incir tüketme oda yükseltir bende cektirwbilirsem rahim filmi cekicem onuda öneriyorlar
Prolaktin yüksekliği de gebeliğe engel. İlaç kullandınız mı acabaHepsi normal prolaktin dışında , prolaktin hep yüksek seyrediyor. MR bile çekildim ama temiz çıktı. Şuanda en son prolaktin 36
Doktorun engel olmadığını söyledi 36 nın ama referans aralığı yani olması gereken 7-25 arası 25 üzeri normal değil. Bende doktor değiştirdim bu ay yepyeni bir düzene başlıyorum. İnşallah hayırlısı olurProlaktin çok yüksek değilmiş benimde bir ara 40 dı sonra düştü bazen yükseliyor o stres falanda çok etkiliyor ve incir tüketme oda yükseltir bende cektirwbilirsem rahim filmi cekicem onuda öneriyorlar
hormonlar normalken pcos teşhisi nasıl kondu ki bende de ultrasonda pcos dendi ama hormonlar normal çıkınca doktor tek başına ultrason yeterli değil dedi emin misiniz pcos olduğunuzaHepsi normal prolaktin dışında , prolaktin hep yüksek seyrediyor. MR bile çekildim ama temiz çıktı. Şuanda en son prolaktin 36
Teşhis bana 19 yaşında kondu. Yumurtalama bozukluğum var, hormonlarda sorun yok prolaktin dışında. Hamile kalamıyorum malesefhormonlar normalken pcos teşhisi nasıl kondu ki bende de ultrasonda pcos dendi ama hormonlar normal çıkınca doktor tek başına ultrason yeterli değil dedi emin misiniz pcos olduğunuza
Adetleriniz düzenli mi ? Prolaktin yüksekliği hamile kalmayı engelliyor diye biliyorumTeşhis bana 19 yaşında kondu. Yumurtalama bozukluğum var, hormonlarda sorun yok prolaktin dışında. Hamile kalamıyorum malesef