- 27 Haziran 2021
- 88
- 25
- 25
-
- Konu Sahibi dalgicbayan
bende aynı durumdayım 16 ay oldu herşey çok normal ama hamile kalamıyorum nasip zamanı var demek ki diyorum artık elimden geleni yapıyorum sonuçta. Siz rahim filmi çektirdiniz miKizlar iyi akşamlar çok kez yazı yazdım bu gün doktora gittim son kez sonuçlara bakmak istedim 6 aydır deniyoruz Şubat ta gittim en son sürekli ara kanama oluyor diye değerlerim kimi çok düşük kimi çok yüksek çıktı ona rağmen doktor birşey yok dedi bugün gittim değerlerim çok normal çıktı adetin üçüncü günüydü bugün bu dönemde herşey daha net çıkıyor dediler tahlillerde doktor da reçete yazdı adetin 16.gununden başlayıp 25.gunune kadar bu hapi at dedi ama başka birşey demedi madem tüm değerlerim normal neden hamile kalamıyorum çok bunaldım kusura bakmayın uzun yazdım içimi dökmek istedim
Cektirmedim ilk gittiğimde ultrasonla bakıldı birşey yok kist yok dedi ikinci de adetliydim siz cektirdinizmi umudum yitirdim artık çok bitik durumdayımbende aynı durumdayım 16 ay oldu herşey çok normal ama hamile kalamıyorum nasip zamanı var demek ki diyorum artık elimden geleni yapıyorum sonuçta. Siz rahim filmi çektirdiniz mi
Cektirmedim ilk gittiğimde ultrasonla bakıldı birşey yok kist yok dedi ikinci de adetliydim siz cektirdinizmi umudum yitirdim artık çok bitik durumdayımbende aynı durumdayım 16 ay oldu herşey çok normal ama hamile kalamıyorum nasip zamanı var demek ki diyorum artık elimden geleni yapıyorum sonuçta. Siz rahim filmi çektirdiniz mi
Hormon testlerini yaptı evelsi gün gittiğimde doktor Şubat'ta gittiğimdrn çok daha iyi çıktı bir sorun yok dedi bu ay adetliyken gittim bilerek doğru sonuçlar alalım diye sadece alttan muayene olmadım hep tahlil ve ultrason ile bilmiyorum çok üzülüyorum aklımdan çıkmıyor çok bitik durumdayimAmh ve tüm hormon testleriniz yapldmı alttan muayne oldunuz mu regl iken yumurtalklar tam olarak ozaman doğru muayne ediliyor birde bazen hiçbir sebep olmasada nasip diye birşey var ki ne yaplsa hoş her nasip vaktine esirdir.. tam teşekküllü bir muayneden geçip sonucunda hicbiseyiniz ckmadysa sabretmekden baskada yapck birşey yok 1 yıl dolsun sonra sırasıyla çatlatma aşılama denersniz kendiniz evde ovulasyon testiyle takip ettiniz mi belki yumurtlama gününüzü kacryorsunuz
Birde FLO ve pepap programını kullanıyorum ona göre yumurtlama günlerini degerlendiriyodukAmh ve tüm hormon testleriniz yapldmı alttan muayne oldunuz mu regl iken yumurtalklar tam olarak ozaman doğru muayne ediliyor birde bazen hiçbir sebep olmasada nasip diye birşey var ki ne yaplsa hoş her nasip vaktine esirdir.. tam teşekküllü bir muayneden geçip sonucunda hicbiseyiniz ckmadysa sabretmekden baskada yapck birşey yok 1 yıl dolsun sonra sırasıyla çatlatma aşılama denersniz kendiniz evde ovulasyon testiyle takip ettiniz mi belki yumurtlama gününüzü kacryorsunuz
LH=4,78Hamile kalmayı hepimiz baslarda çok kolay bir şey gibi düşündük ama öyle olmadığını gördükyalnız değilsiniz, ama endişenizi anlıyorum.
Almanix gereken ilac nedir niye sadece belirli günlerde? LH FSH TSH değerleriniz bir de prolaktin kac çıktı acaba
Eşimin ikinci evliliği ben bı çocuğu var Allah'a emanet o yüzden sperm vermedi kendisi tabi en önemlisi stres fakat ben çok çok stres yapıyorum resmen burnum aksa evet hamileyim düşüncesine giriyorum lütfen gülmeyin ama öyle :)Hepsi çok normal, eşiniz sperm testi verdi mi? Belki tuplerde bir sorun olabilir ya da bazen nedensiz de olmayabiliyor stresi azaltmaya çalışın
çektirdim bir sorun çıkmadı. eşinizin daha önce çocuğu olabilir ancak spermde çok değişken o zaman iyiyken şuan sorun olabilir ufacık enfeksiyon bile spermde çok etkili oluyor. adet programları yumurtlamayı her zaman doğru göstermiyor bazen erken yada geç yumurtlama olabiliyor ben akıntı ve yumurta sancısından takip ediyorum ovülasyon testleri var en doğrusu belki o ama beni strese soktuğu için o testleri kullanmıyorum. birde 6 ay olmuş umudunuzu kaybetmek için çok erken ben 16 aydır deniyorum 5 ay klomen kullandım olmadı 1 ay aşılama yaptırdım ama olmadı buna rağmen ben bile umudumu yitirmedim. yaş kaç sizinCektirmedim ilk gittiğimde ultrasonla bakıldı birşey yok kist yok dedi ikinci de adetliydim siz cektirdinizmi umudum yitirdim artık çok bitik durumdayım((