Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
689
330
103
32
Merhaba. 1 senedir evliyim ve hic korunmadık. İlk 5-6 ay cok duzensiz iliski oldu esim cok seyahat ettigi icin. Son 5 aydir daha dikkatliyiz. Doktora gittik ikimizinde sonuclar iyi. Bende herhangi bir kist vs yok. Rahim filmi cekilmedim sadece. Klomen ve femara kullandim. Bu ay ilk defa ovulasyon kullandim. Olmadi. Sogan kuru kullananlar duydum sadece kist olanlara mi faydali yoksa benm gbi sikintisi olmayanlar icinde iyi mi gelir? Ne yapmaliyim

Kist falan yoksa soğan kürü niye yapıyorsunuz ki rahmi temizlemek için o. Hem düşük yaptırabiliyor

iste bilmiyorum ne icin kullandiklarini o yuzden sordum. Bu tarz hamile kalmayi kolaylastiran kürler vs vardir illaki diye
Bal çörek otu tarçın yapan var
İncir yapan var
Havuç kürü
Hayıt tohumu bildiklerim canım

Al benden de o kadar benimde olmuyor 1 senelik evliyim hiç korunmadım. Bu ay adet düzensizliğim oldu 3 gün gecikti ne heyecanlanmışyıö hamileyim diye ya insan kötü oluyo

Soğan kürünü gerek yok size. Hormonel bi sorun yoksa süreci hızlandırmak için bal tarçın çörekotu yapabilirsiniz. Ayrıca hayıt tohumu da çok iyi

Sana tavsiyem rahim filmi çektir bende iki yıllık evliyim hiç korunmadık üç dört Farklı doktora gittik herşey normaldi bu sene Türkiye’de Ağustos ayında rahim filmi çektirdim ve ekimde hamile kaldım kimyasal gebelik oldu ama oldu şimdi tekrar hamileyim inşallah sağlıklı ilerler.İlk işin rahim filmi olsun

Kızlar merhaba ben klomen tedavisi gördüm. Ovitrenle iğne yapıldı sonra bugün 8. Günü adetime 6 gün var ama dünden beri goguslerimde hassasiyet var aşırı derecede gaz oluştu belimde ağrı yok ama kasılma şeklinde gelip gidiyor bularak gebelik belirtisi olabilir mi erken mi henüz

Zaten cektirmek istiyorum aslinda. Doktorum gerek yok su an icin dedi. Doktor degistirdim onada anlattim kendini 1 senedir korunmuyo gibi dusunme ilk zaman duzenli iliski olmamis 6 ay daha olmazsa cektir dedi. Zor ve acili Diyolar rahim
Filmi icin yoksa hemen cektirirdim ama kararsizim su an erken mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…