- 3 Mayıs 2019
- 833
- 1.327
- 63
- Konu Sahibi kahvesevenkadin
-
Canm benim hiç sıkma canını olur inşallah bende senin gibiyim 1bucuk yiilk evliyim ve evlendiğimden beri hiç korunmadık ama olmadı sonra ben doktora gittim her şey yolunda dedi doktor tabi niye olmuyor diye kendimi çok hırpaladım çok ağladım ama artık bende okadar da takmiyorum demek ki daha zamanı gelmemiş unuttuma ne zaman rabbim isterse ozaman olur bizim elimizden dua etmekten başka bir şey gelmezArkadaşlar merhaba,
daha önce de bu tarz sorularım olmuştu ama şu sıralar çocuk konusunu ciddi düşünmeye başladım ve korkularım var. 1,5 yıldır hatta 2 yıl olacak korunmuyoruz. En son bu ay hormon testlerim yapıldı. Total testesteron sınırın biraz üstünde, estradiol 36, Lh 3.20, fsh 4.40 çıktı. beta hcg ise 1.2 çıkmış. Ne yapmam gerektiğini inanın bilmiyorum, nereden başlayacağımı, kime gideceğimi bilmiyorum. Doktorların ilgisizliklerinden sıkıldım.
Merhaba bulunduğunuz yerde birkaç kadın doğum doktoruna görünün kesinlikle birine güvenmeyin. Sağlam adımlarla başlamak çok önemli ve en doğru doktoru bulmakta. Sonucunda sizde ve eşinizde herhangi bir problem olup olmadığına baktırın. Sizde hormonlar tüpler yumurtlama vs. Elinizde sipermiyogramina baktırın. Sonuçlar doğrultusunda vakit kaybetmeden sorunlar varsa tedavi sürecine girin ilaç olur bu rahim filmi olur bu yada ameliyat belli olmaz. Benim önerim bu şekilde. Umarım yolunda gider herşey arkadaşımArkadaşlar merhaba,
daha önce de bu tarz sorularım olmuştu ama şu sıralar çocuk konusunu ciddi düşünmeye başladım ve korkularım var. 1,5 yıldır hatta 2 yıl olacak korunmuyoruz. En son bu ay hormon testlerim yapıldı. Total testesteron sınırın biraz üstünde, estradiol 36, Lh 3.20, fsh 4.40 çıktı. beta hcg ise 1.2 çıkmış. Ne yapmam gerektiğini inanın bilmiyorum, nereden başlayacağımı, kime gideceğimi bilmiyorum. Doktorların ilgisizliklerinden sıkıldım.
Arkadaşlar merhaba,
Slm kizlaryeni uye oldumm bende 7 aylik evliyim cidden bebek isi zor demislerdi ilk cocuk icin bu cumleyemi takildim ne bi turlusonuc alamadim ama umitliyim olacakbenimde bi sikintim var danismak istedim gecen kan tahlili yaptirdim hcg 0.05 cikti ama saniyem degismezdi adet gunumde maalesef 8 gun gecikmesine ragmen halen olmadim nedeni ne anlamiyorum streste yapmadim doktor ultrasonda bakti kistte olusmamis ama ben adethalen olmadim ne yapmaliyim
Yaaa olur mu ki bilmiyorum resmen fizik kurallarina aykiri diye dusunuyordum amma burda okudumki neler varmis neler kan idrar tahlili yapip negatifi gordugu halde daha sonrasinda hamile kalanlari okudumAllah Allah bellimi olur ama hamileysem doktorun benden çekecegi varrr dunya kadar para veriyorum begatif dedi ne uzuldum parami yol kopru olarak geri alirim tabi saka bi yana hamile oldugumu dusunmuyorum ama niye hasta olmuyorum bu cok garip
canım total testesteron benimde sınırın üstündeydi doktor ilaç yazma gereği duymadı tansiyon gibi bi iner bi çıkarmış dedi , ben çok taktım tabi doktor değiştirmeye kara verdim ve tüp bebek merkezine başvurdum normal hastalarada bakıyormuş . Sağolsun doktor çok güzel ilgilendi ben ve eşimden bazı testler istedi . Tüp bebek merkezi illa tüp bebek için değil normal hastalara daha hızlandırılmış bir şekilde bakıyor . Bence normal doktorlarda zaman kaybetmeyin . Ben normal kadın doğum doktorlarını 1 buçuk senedir gezdim hiç biride sperm testi istemedi eşimden ,bana hep hormon testi yapıp bişey yok diyip gönderdiler meğer sorun eşimdeymiş . Biraz geç öğrendik ama olsun vardır bundada bir hayırArkadaşlar merhaba,
Aynı durumdayız canım bende tüp bebek merkezine başvurdum çok memnunum şuanBende ilgisiz doktorlarla çok zaman kaybettim hatta oturduğum ilin en iyi doktorlarına gittim vakit kaybından başka bişey olmadı en son araştırma hastanesine infertilite bölümüne gittim iyiki gitmişim hala gebelik oluşmadı ama sıkıntımızın ne olduğunu nasıl çözecegimizi öğrendik tedavi oluyoruz
eşinizin testleri yapıldı mı? biz kadınlar hep önce kendimizde arıyoruz sorunu ama çoğu zaman sperm sayısı ve kalitesinden kaynaklanıyor sorun. Biz de 8 ay deneyip çocuk olmayınca eşimle testlerimizi yaptırmıştık ve eşimin sperm sayısı çok az çıkmıştı. Tüp bebekle hamile kaldım 1 yaşında kızım var şuan :) en doğru zamanda darısı başınıza umarımArkadaşlar merhaba,
Özelde doktorlar çok pahalı, ikimizde çalışıyoruz aslında ama bi sorun varsa çok masraflı olacağını da biliyorum. Bu yüzden yarım bırakmak ya da acaba biraz daha mı beklesem diye belki olur diyorum. Bi kimyasal gebeliğim oldu o yüzden adetin 3.günü beta hcg 1.20 olunca acaba yine mi düşük yaptım diye düşündüm çünkü genelde hep 0.05 çıkar.Merhaba bulunduğunuz yerde birkaç kadın doğum doktoruna görünün kesinlikle birine güvenmeyin. Sağlam adımlarla başlamak çok önemli ve en doğru doktoru bulmakta. Sonucunda sizde ve eşinizde herhangi bir problem olup olmadığına baktırın. Sizde hormonlar tüpler yumurtlama vs. Elinizde sipermiyogramina baktırın. Sonuçlar doğrultusunda vakit kaybetmeden sorunlar varsa tedavi sürecine girin ilaç olur bu rahim filmi olur bu yada ameliyat belli olmaz. Benim önerim bu şekilde. Umarım yolunda gider herşey arkadaşım
Daha o hiç gözükmedi doktora. Bi kere kimyasal gebelik yaşadım doktorlar o zaman hamile kalmanda sıkıntı yok demek ki demişlerdi o yüzden beta hcg değerine çok fazla takıldım çünkü hep 0.05 olan değer bi düşük yaptığımda bi de bu ay farklı çıktıeşinizin testleri yapıldı mı? biz kadınlar hep önce kendimizde arıyoruz sorunu ama çoğu zaman sperm sayısı ve kalitesinden kaynaklanıyor sorun. Biz de 8 ay deneyip çocuk olmayınca eşimle testlerimizi yaptırmıştık ve eşimin sperm sayısı çok az çıkmıştı. Tüp bebekle hamile kaldım 1 yaşında kızım var şuan :) en doğru zamanda darısı başınıza umarım
Merhaha canim. Özel muayene cok pahaliya gelmiyor testleri devlette yaPtırabilirsin . Sonra doktoruna göturürsün sadece muayeneye ucret ödemiş olursun. Ben öyle yapıyorum hala hamile kalamadim gerçi ama Ankarada miydiniz siz ?Özelde doktorlar çok pahalı, ikimizde çalışıyoruz aslında ama bi sorun varsa çok masraflı olacağını da biliyorum. Bu yüzden yarım bırakmak ya da acaba biraz daha mı beklesem diye belki olur diyorum. Bi kimyasal gebeliğim oldu o yüzden adetin 3.günü beta hcg 1.20 olunca acaba yine mi düşük yaptım diye düşündüm çünkü genelde hep 0.05 çıkar.
Canım merhaba eşinin sayı dışında bir problemi var mıydı? Benim eşimde de sayı az çıktı ama hareket morfoloji normal doktorumuz 3 aya düzelir dedi ama benim şüphelerim var zaman kaybetmek istemiyorumeşinizin testleri yapıldı mı? biz kadınlar hep önce kendimizde arıyoruz sorunu ama çoğu zaman sperm sayısı ve kalitesinden kaynaklanıyor sorun. Biz de 8 ay deneyip çocuk olmayınca eşimle testlerimizi yaptırmıştık ve eşimin sperm sayısı çok az çıkmıştı. Tüp bebekle hamile kaldım 1 yaşında kızım var şuan :) en doğru zamanda darısı başınıza umarım
merhaba hareket morfoloji de düşüktü bizimCanım merhaba eşinin sayı dışında bir problemi var mıydı? Benim eşimde de sayı az çıktı ama hareket morfoloji normal doktorumuz 3 aya düzelir dedi ama benim şüphelerim var zaman kaybetmek istemiyorum
Anladım canım insallah sayıyı arttırabilirizmerhaba hareket morfoloji de düşüktü bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?