Merhaba
2 senedir cocuk düşünüyorz malesef olmadıbu ay ovülasyon testini denedik. Adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım bugün ama cıkmadı. Hamile olsaydım cıkardı demi? Yani 4 gün var adetime ama erken gebelik %98 doğru cıkıyo. Aranızda erken gebelik testi yapıp cıkmayan daha sonra hamile olan var mı?
Benimde aklıma gec döllenme geldi inşallah öyledirHemen umutsuzluğa kapılma canım. Doğruluğundan emin olduğun günleri ilk defa bu ay değerlendirmissin. Sabırlı ol biraz daha ovulasyon testiyle dene. Ben ovulasyon testiyle 2.denemede gebe kaldım ama 8.denemede kalanlarda var. Adete 4 kala biraz erken belki geç döllenmedir umutsuz olma canım
Bir de adete 4 gün kala çıkmayabilir. O testler hatalı da olabilir. Geçtiğimiz ay bende 2. Çizgi silik çıktı sonra baya baya adet oldum. 15 gün gecikmeyle anca öğrenenler de oluyor. Ne kendinizi ümitlendirin ne de üzün. Zamana bırakınMerhaba
2 senedir cocuk düşünüyorz malesef olmadıbu ay ovülasyon testini denedik. Adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım bugün ama cıkmadı. Hamile olsaydım cıkardı demi? Yani 4 gün var adetime ama erken gebelik %98 doğru cıkıyo. Aranızda erken gebelik testi yapıp cıkmayan daha sonra hamile olan var mı?
Bende 3 seneye az kaldı ama uzun zamandır ne test yapıyorum ne de heyecan var içimde şimdi gezerken yazını gördüm yazmak istedim. Rabbim sabır versin çok iyi anlıyorum seniMerhaba
Merhaba rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah. Bu dediğiniz olayı 3 kere yaptırdım klomenden sonra çatlatma iğnesi vurundum yani 3 ay denedim ama hala hamile kalamadım. İnşallah seninki tutmuştur. Sen yaşamazsın bnim yaşadıklarımı inşallah. Ama kafana takma günlerini sayma akışına bırak.merhaba ben 16 aylık evliyim hiç korunmadık esimle ona ragmen olmadı cocugumuz tüm tetkikleri yaptrdık hiç bir sorun cıkmadı ne esimde ne bende 1 yılı gectiği için doktor klomen 50 mg baslattı 5 gün sabah aksam kullandım bunun sonucunda vaktinde 2 yumurtam olustu sol tarafmda ve biri 21mm biride 22mm 2 gün sonra gel dedi (gün asırı ilişkiyle )gittim iki yumurtam da catlamıstı cok merak ediyorum ne zaman öğrenebilirim en kısa zaman olarak doktor 12 gün sonra test yaptr dedi heyecanla, merakla bekliyorum.cok fazla akıntım var ,sol kasık tarafm şiş gibi ve batma var klomenle hamile kalan var mı? Allah herkese istediğini hayırlı vakitte versin bizede versin inşaallah
Merhaba rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah. Bu dediğiniz olayı 3 kere yaptırdım klomenden sonra çatlatma iğnesi vurundum yani 3 ay denedim ama hala hamile kalamadım. İnşallah seninki tutmuştur. Sen yaşamazsın bnim yaşadıklarımı inşallah. Ama kafana takma günlerini sayma akışına bırak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?